anonym napisał:
rok 2004 uz byl opravdu dobry... pokud kdokoliv pochybuje o vyrocich ktere jsem zde uvedl potom ho srdecne zvu pristi tyden ve stredu ho vyzvednu v pisku na cerpaci stanici shell a provedu ho celou tovarnou ford v belgii... pristi tyden mam v planu testovani aerodynamickeho hluku nove urovne oblozeni dvernich sloupku bude to v lommelu jesti to nekomu neco rika... kam se dostane opravdu MALOKDO!!! jsem schopen sebou vzit az dva lidi.... kdo neveri a neumi jen kecat tak v pisku v 9:00 na shellce.....
tak nevim co ma clovek v te tovarne videt ? jestli to, ze to zere 7,5l /100km pri 200+km/h ??? Jinak pokud jste opravdu z Fordu , tak bych vam rad vzkazal ze servisy ford stoji ,s prominutim, za hovno, nejsou mi kolikrat schopni prodat dil ani kdyz donesu jeho fotku (alespon hledat v katalogu by ti lidi mohli umet) nehlede na to , ze to potom trva dalsi tyden , nez dil dostanu ....
....nechme to, mam jiny dotaz : muzete my vysvetlit ,jako osoba nejpovolanejsi, jak je to s tema krytama na podvozku ? Obcas nejake auto (mondeo) ma kryt pod motorem, v levem blatniku a nad zvonama , ostatni nic ... ten velky plast pod motorem udajne neni tezke v zime stratit , to beru ale ty ostatni ??? to uz se tam potom nemontovaly nebo to bylo za priplatek ??? clovek vleze pod auto a vidi tam mnozstvi dir, do kterych neni co namontovat protoze mu ve znackovem servisu reknou, ze to nemaji .... a kdyz uz jsem pod tim autem, skuste dohlizet na tu kvalitu lepe , protoze pokud potovnam pohled na podvozek, bit blbe Fabie a Mondea , tak mondeo vypada jako svarene z nekolika aut (doufam ze jste ten podvozek uz nekdy videl), ostatni automobilky porovnat nemuzu (mozna se s tema deklama tak se*e pouze VW ? ale to nevim) ale mondeo me teda v tomto smeru nenadchlo ....
haml, ffffx0@yahoo.com