Vojtech, TipCars.com napisał:
Je mi lito, Cechem jsem, ale tez odpurcem komunistickeho smysleni, ktere zastavate vy, dle Vaseho projevu. Samozrejme si vazim vsech, kteri pracovali ve vyvoji a snazili se o dobrou vec, ale rezim svazoval. Pravdu mate s tim, co predvadi kapitalsimus, ale bohuzel kdo stoji v jeho cele?? Samozrejme vetsina tech, kteri hajili rezim minuly. A kapitalsimus ma jinou podobu zde a v ostatnich zemi. Otevrete oci a rozlisujte. A srovnavat nase auta v 80 letech s temi zapadnimi, to prece nejde. A poprit, ...
pane, já jsem taktéž odpůrcem komunismu i všeho s tím spojeného. V tom s vámi naprosto souhlasím. V čem však souhlasit nemohu je Vaše zaslepené pomlouvání naprosté většiny obchodníků s ojetými vozy. To je naprosto neslýchané co si dovolujete tvrdit ve Vašem článku. Např. tvrzení že čím dražší auto, tím vyšší riziko koupě totální havárie svařené ze třech dílů, to Vás naprosto vylučuje z relevantní diskuse. Proč tedy potom funguje tento server? Aby napomáhal okrádání slušných lidí prostřednictvím prodeje ojetých vozidel? Vždyť 90% klientů tohoto serveru, kteří si platí možnost inzerce jeho prostřednictvím, jsou právě prodejci ojetých vozů. Samozřejmě, jsou mezi těmito podnikateli i vyložení zloději, ale vy vystupujete tak, že jich je naprostá většina. Možná dříve, ale dnes už to není tak jednoduché.Lidé jsou velmi dobře informovaní, a než si koupí vůz, pozvou si známého automechanika, vyžadují prohlídku ve značkovém servisu, ověřují vin prostřednictvím společností k tomu určených,chtějí fyzické i papírové lustrace, a když jim v tom všem nevyhovíte, auto prostě nekoupí. A tyto požadavky má dnes 90% lidí, kteří kupují auto.Proto se tito nepoctiví prodejci v dnešní době tak dobře neuživí. Ale to vy sám musíte moc dobře vědět. Ale jednodušší je pomlouvat. To lidé rádi slyší.