0
powrót

diskuze k tématu: BMW X5 - jaké jsou zkušenosti majitele?

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 10:32, RE: shrnuti
David V napisał:
Ona ta auta nevydrží zas tak málo. Ta nutnost časté výměny je způsobená masáží ze strany výrobců.
Ale čeho bych se chtěl dožít je stav, kdy třeba v ceně vozu nebude rozpuštěno sponzorování sportu.
No a třeba v ceně léků aby nebylo zahrnuto financování výzkumu a v cené rohlíků 5. týdn dovolené pekaře... Prostě to je byznys, chápeš?!!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 11:23, RE: jjízda na 20 km
anonym napisał:
Nechápu autora recenze, který si koupí dvoutunové auto a manželka jezdí Polem. Při situaci na našich silnicích...Jinak recenze pěkná. Ale příspěvky na téma "kde si na to vydělal" jsou trochu mimo, jednak i podle slohu nebude autor žádný blbeček ze sídliště s řetězem na krku a taky 5 let stará X5 stojí jako slušně vybavená Octavia. Autorovi přeji hodně šťastných km.
Proč? Máme doma svobodnou volbu vozu. Manželka je ekologicky zaměřená, VW Polo si vybrala po dlouhém rozhodování a vyzkoušení mnoha vozů této kategorie, nejlépe se jí řídí a přišlo jí dle jejích slov sexy. Má originál sportovní úpravu, sportovní sedáky a pěkná kola, v kombinaci s černou metalízou a nízkou spotřebou 1.4 vyhovuje a ženy - jak už zde někdo psal - dají hodně na emoce. Ale pochopitelně ji velmi často provokuji tím, že říkám, že se podobným "sporťákem" bojím jezdit, reději klidnou jízdu dvoutunovým dieselem...Jinak s Polem spokojenost. A upřímně - nevím, co bych dělal, kdyby si vybrala třeba BMW řady 1, to bych asi musel začít šetřit!
J.N.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 11:26, RE: jjízda na 20 km
anonym napisał:
za rok 50000 km? tak to mate este co dohanat,ked mate za 1/2 roka iba 10000 km.
Recenze vychází ze zpožděním, vůz mám nyní cca 7 měsíců a najeto 25 tis. km-a léto, kdy hodně cestujeme ještě nezačalo...
J.N.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 11:49, RE: achjo
anonym napisał:
Děkuji autorovi za skvělou recenzi, bohužel i diskuzi je vidět malý český člověk, který si myslí že každý kdo si může dopřát luxusní auto dle svého gusta, tak je zloděj ověšený řetězy a teplákovkou adidas pokud možno pět pruhů...Já mám třídy R, na třiválce HTP nekoukám s opovržením, ale taky mě nedonutíte v tom jezdit, když mám prostě na lepší auto a nestydím se za to, že umím vydělat hodně peněz (mimochodem poctivě v developerských projektech).
Já mám hodně peněz a nestydím se jezdit přitom v HTP, proč bych investoval do hromady plechu???
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 12:15, RE: X5
anonym napisał:
No, opět píšu já, co jsem osolil toho závistivýho důchodce. Z těch příspěvků v diskuzi, které mě měli za nafoukance protože si utahuju z vytuněných HTP s poklicema z Globusu a nápisem Pioneer přes zadní okno, si budu dělat - řečeno s klasikem - těžkou hlavu celou cestu, co budu ve svém X5 prdět do skvělých sedaček s odvětráváním a do ouška mi bude hrát muzika z přístroje Beng&Olufsen Jinak k tomu dědkovi, záznam má stále státní zastupitelství, až nám je vrátí, určitě jej píchnu na youtube. Ta...
Vážený pane, jste chudák...Myslím si že vlastnění HTP není, žádnou špatnou věcí a o socialním stavu to nic nevypovídá.Třeba jen dotyčný HTPéčkař, který na kontě má na 3tři nové X5tky, své peníze investuje radši do nákupu nemovitostí.Nač investovat spoustu peněz do něčeho co ztrácí nejrychleji svoji hodnotu ze všech věcí materiálních a tou bezpochyby auto jakékoli značky je. A k tomu prdění do skvělých sedaček...Uvědomte si, že život není jen o penězích a materiálu,ale o kvalitě člověka...Za zhruba 80 let budeme totiž všichni kdo čteme tuto diskuzi prdět tak akorát do hlíny...a kdepak budou všechny ty X5tky???
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 13:33, RE: shrnuti
anonym napisał:
No a třeba v ceně léků aby nebylo zahrnuto financování výzkumu a v cené rohlíků 5. týdn dovolené pekaře... Prostě to je byznys, chápeš?!!!!
asi vsichni chapou co je business , ale ne kazdymu se to libi. Kdyby bylo dost chytrosti a vůle slo by to i jinak, ale s takovyma jako jsou lidi kteri rikaji business is business to asi nepujde :))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 13:54, RE: Nechci aby jste to nějak
watchtower napisał:
Ono to bude málému českému člověku trvat déle než si uvědomí, že s vozíkem může vyjet ven taky proto aby si mohl dovolit zaparkovat dále od vchodu do chrámu komzumu.
ona svůj díl viny na tom mají i supermarkety. ty parkovací místa jsou tam evidentně dělaný na vozy velikosti Fabie, a i ty jsou tam vedle seba jak sardinky. No a když tam někdo zastaví s vozem střední třídy, to už pak ani snad nejde vystoupit aby jste alespoň jemně nepohladili vedlestojící vůz. O velkých SUV se ani nebudu zmiňovat, ty potřebují 1,5 standardního místa. To je takový problém udělat ty místa o 30-40 cm širší? Tím by se snížil počet míst v řadě o kolik? 5-10 míst na konci kde stejně nikdy nikdo nestojí....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 14:25, nikdo tady nejezdi x5?
naivne jsem si myslel ze se dozvim neco noveho o x5,a misto toho tady ctu ideologicky souboje nenasytnyho kapitalistu se spravodlivym hnevem rozzlobenou delnickou tridou,nebo psychoanalyzy majitelu tehle burzoaznich antiekologickych suv,napsane majiteli tridne a ekologicky nezavadnych vozu kde se iq plus srdce rovna rozum.chapu ze boj za lepsi zitrky se musi provadet furt,ale nemuzete si to nechat na 1.maje?nebo to v hospode uz spolubojovnici nechteji poslouchat?
taky nechapu proc kazdy kdo ma trochu odlisny auto,nazory,praci atd. od bezny reality[prace,tesco,tv] je okamzite oznacen za magora,debila,zlodeje,atd.to je vam tak lito za dobou kdy jsme vsichni meli sedy vetrovky?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 14:47, RE: nikdo tady nejezdi x5?
autofanda napisał:
naivne jsem si myslel ze se dozvim neco noveho o x5,a misto toho tady ctu ideologicky souboje nenasytnyho kapitalistu se spravodlivym hnevem rozzlobenou delnickou tridou,nebo psychoanalyzy majitelu tehle burzoaznich antiekologickych suv,napsane majiteli tridne a ekologicky nezavadnych vozu kde se iq plus srdce rovna rozum.chapu ze boj za lepsi zitrky se musi provadet furt,ale nemuzete si to nechat na 1.maje?nebo to v hospode uz spolubojovnici nechteji poslouchat?
taky nechapu proc kazdy kdo ma t...
Konecne velice rozumny nazor. Diskuze se rozvinula protože X5 je pro X pisálků tady něco jako UFO, stejně jako Fabia HTP :)
Takže študenti, zpátky do lavic, o víkendu se třeba svezete tátovým starým pežotkem nebo já nevím čím. Člověk znalý věci a jezdící za své peníze vydělaným autem v hodnotě třeba 2 miliony se obvykle nepovyšuje nad majitele aut za 300 tisíc .. a navíc často takového člověka potkáte že má takové malé městské auto pro denní pohyb ve velkém městě, klidně to může být kvalitní spolehlivá nová Fabia HTP.
A závistivé pohledy? Možná tak od 20-30ti letých obchodníčků kteří myslí, že jsou kapitáni firem, ale ta jejich firma jim nadělila pro ně potupné Fabky..
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 14:49, RE: shrnuti
anonym napisał:
V ceně léků výzkum je normální. V ceně rohlíků 5. týden dovolené pekaře je normální. Fotbalový zápas AC Franta s Bayern Jeptiškov v ceně auta normální není. Když ten zápas budu chtít vidět, bylo by vhodnější si zapnout třeba placený sportovní kanál, ale když je mi fotbal u zadku, jako že je, nechci za něj platit nikde!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 15:36, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
X5 neni vrchol atomobiloveho prumyslu. Me se vic libi Infinity FX35 nebo 45.
a já jsem snad psal...že je to vrchol?...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 15:38, Alex
Pánové, nechci nic řikat...ale x5 z roku 02 a cca uvedené najeté km si můžete koupit v ceně nové lehce vybavené fabie....neni co závidět.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 16:29, RE: Alex
anonym napisał:
Pánové, nechci nic řikat...ale x5 z roku 02 a cca uvedené najeté km si můžete koupit v ceně nové lehce vybavené fabie....neni co závidět.
Tak tak, dělat honoraci z majitele ojetiny..no to je skoro jako když taky na stránkách psal před pár dny majitel ojetýho dvanáctiválce ze kterýho ani nemůže vydělat baterku a mnohem více než desetiletýho Báva a víc než na benzín mu jede na olej a na šest válců, že je to takový Bismarck silnic!))) No když už nic, chtěl aspoň udělat z chudoby ctnost
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 16:51, RE: Alex
anonym napisał:
tak si to kup a servisuj... hmm za cenu fabie mozna té nejdrazsi... ale srovnavat to nemuzes, mozna lepsi vysolit o 2 mega min za par let stary auto vis...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 18:16, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
Ahoj, píšu odpově´d před tím, než usednu do X5 a pojedu do firmy. Souhlasím s tebou, že na řízení X5 se člověk těší a netrápí mě ani ten proklatej barandovskej most s hodinovou frontou, protože si užívám závistivé pohledy majitelů "vyladěných HTPéček", kterými mě oblažují kdesi odposu zpod mého nárazníkuJinak já mám automat a k jeho funkčnosti nemám námitek,nicméně je fakt,že jsem si koupil X5 jako novou,tudíž mám i záruku na převodovku a připlatil jsem si dva roky navíc za nějakých 45.000,- ...
Recenze se mi líbila, autor vypadá jako rozumný člověk.
Ale příspěvky typu "protože si užívám závistivé pohledy majitelů "vyladěných HTPéček", kterými mě oblažují kdesi odposu zpod mého nárazníku" mi zvedají žluč. To není o závisti, nic nezávidím, vadí mi ta arogance. Škoda, že dědka chytili, dobře ti tak.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 18:31, RE: Alex
anonym napisał:
tak si to kup a servisuj... hmm za cenu fabie mozna té nejdrazsi... ale srovnavat to nemuzes, mozna lepsi vysolit o 2 mega min za par let stary auto vis...
Ta dnešní D1 mě přesvědčila, že si raději koupím starší tank typu X5 než králikárnu ala Octavia, zato bezpečí mi toho jedenapůl mega stojí, co mi budou platný prachy, když mě budou stříhat z auta...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 19:20, RE: Alex
anonym napisał:
A o tom tom to právě je.Lehce vybavená Fabie versus super vybavený BMW se super motorem.Co asi nabídne lepší zážitky za volantem?Stejný peníze za mnohem lepší zboží.Takže je,co závidět...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 19:24, RE: Alex
anonym napisał:
Tak tak, dělat honoraci z majitele ojetiny..no to je skoro jako když taky na stránkách psal před pár dny majitel ojetýho dvanáctiválce ze kterýho ani nemůže vydělat baterku a mnohem více než desetiletýho Báva a víc než na benzín mu jede na olej a na šest válců, že je to takový Bismarck silnic!))) No když už nic, chtěl aspoň udělat z chudoby ctnost
Nechápu proč někdo kdo autům vůbec nerozumí čte tyto stránky.Máš ty vůbec tušení jaký charisma má pro znalce BMW 850 Ci?? No nemáš.To je vidět. Víš tak málo,vůbec nevíš co nevíš,ale budeš mluvit o chudobě.Směšný.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 20:37, RE: pravdivý slogan
anonym napisał:
BMW se neodpouští.

Dělám vše pro to, abych si jednou takový vůz také mohla pořídit. A také musím počítat s tím, že mi jej někdo objede klíčema. Bohužel, česká závistivá povaha udělá své. Každému majiteli jakéhokoli BMW přeji upřímně "radost z jízdy".
No neboj, ze jen cesi jsou zavistivi a blbi, ja jsem ted na delsi dobu v Anglii, mam tu sve 10 let stare auto a kdyz jsem s nim prijel, lak byl porad jako novy. Ted uz jen pocitam kazdy den nove skrabance. Ale takove male, aby to vypadalo, ze tohle je od vetvicky, tamhleto od tasky... nicmene odreny zadni naraznik mam jen od anglicanu a to paradne.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 21:40, wumpy
Bude mi 30 a chci si koupit audi TT dycky to byl můj sen a začíná být reálný. Nebude nové ale ojeté a moc se na něj těším. To si nemůže člověk koupit auto sobě pro radost? Nechápu co je na tom tak špatného? Jinak lidi sou fakt všímavý a všimnou si fakt všeho s tím těžko něco naděláte. Když sem si nemohl najít práci byl sem pro ně flákač a ted když si koupím TT budu zase nějaký. Kluci neřešme tu závist oni si na nás dycky něco najdou s tím těžko něco naděláme. Když je člověk spokojený i tím může ostatní lidi pěkně nasrat.
reagować
  1 ... 7 8 9 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.