0
powrót

diskuze k tématu: BMW X5 - jaké jsou zkušenosti majitele?

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 20:12, RE: No nevím
Richard Hasík napisał:
Láska k autu to je pro někoho docela normální jiný má rád vlaky další lodě a můžu pokračovat, proto když někdo napíše, že auto má duši tak se mu nedivím. Já třeba nemám rád fotbal a někdo by dal třeba za spartu "život". Musím přiznat, auta mám rád, ikdyž je využívám jako správný spotřebitel auto má slouži a třeba i k radosti. Sem ujetý na veterány a nestydím se zato, přesto mé ženě to těško vysvětlím že ta hromada šrotu na zahradě je krásné auto a má duši!!!
Já mám taky rád auta a stroje vůbec, třeba start v letadle je úchvatný nebo záběr naftové lokomotivy, když se rozhvízdá turbína, to je něco při čem mi naskakuje husí kůže ale nemůžu říct, že by auto mělo duši.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 20:13, RE: Bmw
anonym napisał:
Ahojte, zdravim zavistive suliny co psali, ze by takove auto nechteli a rikaji ze je na hovno a pritom ctou tady ty nase kecy o autech, protoze jim nezbyde nic jioneho ze blbe kecat a zajimat se o auta...Kdyz na neco nemam, tak z toho mam respekt kruci a nesnazim se to hned drbat. Ta nase povaha ceska...
špatný pták, který do vlastního hnízda kálí. SUV jsem měl /ML/, žere to a nejede, prodal jsem ho a momentálně mám zase osobáka.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 20:28, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
Předpokládám ovšem, že byla v tdíčku, v metle a na hlínách???
Predpokladate spatne, mam normalni 1.6, benzin, rok 2000, na plechach, ale vyjela z mycky, tak asi se moc leskla. Si za to muzu sam, ze ?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 20:30, RE: Nechci aby jste to nějak
anonym napisał:
Sručně se pokusím reagovat na více příspěvků: vůz jsem kupoval proto,že se mi líbí a je z hlediska kvality a bezpečnosti hodnocen nadprůměrně. Samozřejmě subjektivní zalíbení sehrává nejpodstatnější roli a přebíjí i předem jasný fakt, že auto není na parkování v centru města vhodné. To jsem samozřejmě věděl, do recenze jsem to uváděl jen jako mementum, aby si to případný zájemce uvědomil. Já parkuji na velkém parkovišti mimo, takže problém neřeším a u supermarketu stejně pakrkuji nejdál od vchod...
No vidíš, Ty sis koupil po Tucsonu starší X5ku a já to docela chápu, přeci jen je to trochu o něčem jiném. U nás na malém městě si jeden tlustý, brýlatý snaživý chlapeček koupil nedávno nový Tucson a myslí si že sežral svět. Tady je vidět, jak je všechno relativní PS: Jinak přeju hodně spokojených km a co nejmíň závistivých blbů, co sami nic nedokážou a jen blbě kecaj!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 20:32, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
Hlupák se nezapře, že? :o)
To mate pravdu , nicit cizi majetek a ryt hrebikem do karoserie muze jen hlupak.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 20:45, recenze mě zklamala
Raději bych si tady teď podiskutoival o BMW, ale musím reagovat na recenzi. Auta mě zajímají a rád bych se o X5 něco dozvěděl. Kromě několika všeobecně známých faktů, jsem ale nenašel nic pozoruhodného. Není to úplně vaše (autorova) chyba, docela chápu i vaše nadšení z vozu. Jen bych u specializovaného motoristického serveru čekal lepší výběr recenzí uživatelů. Předpokládám, že těch seriozních a fundovaných je jako šafránu, přesto bych doporučil nastavit nějaké limity, např. délku používání vozu aspoň 2 roky nebo min. 50tis.najetých km.
Neberte, prosím, osobně, že jsem si vybral ke kritice výběru právě vaši recenzi, která, dle mého názoru, patří ještě k té lepší části zveřejněných "prací". Je alespoň pěkně poeticky napsána, není na čtyřech řádcích a nehýří pravopisnými chybami. Mohl jste však s jejím napsáním ještě chvíli počkat, třeba by jste nám měl o X5 více co říct. Jako vedlejší produkt jste tady ale vyprovokoval úsměvnou diskuzi, nemající z BMW X5 bohužel nic společného.

reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 20:51, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
Pánové, závist okolí řeší spíš zamindrákovaní lidé, kteří mají potřebu okolí něco dokazovat. Třeba mohutným terénním autem a následnými vysoce hodnotnými výroky typu HTP či lítačka na metro, jimiž tapetují internet.

Věřte tomu, že existuje řada poměrně bohatých lidí, co auto nemají žádné a nebo mají běžnou konfekci. Peníze prostě užívají jinak, než jejich strkáním do kusu plechu.
jen jednu věc,totoje portál pro fanoušky automobilů,takže buďme rádi za recenze a nenechme se otrávit blbečky,kteř pouze kritizují auta nebo přímo jejich majitele.Nechť si každý koupí takové auto,jaké se mu lbí.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 21:00, RE: No nevím
anonym napisał:
Přesun sám o sobě je jen nutným ukonem s cílem dostat se na jiné místo. Dělat z toho aktu "zážitek" a hledat v něm "duši" mi připadá hodně mimo, včetně vyhazování spousty peněz navíc. Nehledám "duši" ani ve vysavači, ledničce apod. Jsou to jen praktické spotřební předměty, které by měly fungovat k danému účelu. Pozlacené je nepotřebuji. Spíše hledám "duši" ve skutečně tvůrčích činnostech, které mají smysl. Hledat v přesunování se v plechové krabici cíl (místo prázdného a bezvýznamného prostředku...
Takže vůbec nechápu,proč vůbec tyto stránky navštěvuješ,troubo...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 21:19, RE: Bmw
anonym napisał:
špatný pták, který do vlastního hnízda kálí. SUV jsem měl /ML/, žere to a nejede, prodal jsem ho a momentálně mám zase osobáka.
Jsem mel ML a po pul roce se mi ho poradilo prodat a nez koupit ML, tak to je pravda, to radeji koupit osobak,(nevim teda jak ty nove modely-ty uz zkouset nehodlam i kdyz uz vypadaji pekne.) Jde videt ze jsi jeste neridil x5, jinak bys nepsal nesmysly, kdo na to ma si zaplatit bezpecnost, tak je frajer a ostatni at honi a blbe cumi, no ne?? kazdy trochu kdo umi parkovat a se senzory snad kazdy vul, tak s tim vzdycky zaparkuje, ale zdravi ti nikdo nezaplati, kdyz ti tvoje deti srazi nejaky ozraly sus, protoze jak je videt tak se chlasta i v bodovem systemu.....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 21:45, taky ok auto :-)
JJ pěkný, jen škoda toho manuálu. Ale kupovat si Hyundaii kvůli tomu aby okolí neřeklo, tssss. Auta jsou jak ženy, každý chce tu nej. Co ti je po okolí, ať si TDIčkaři v tuzingu trhnou, já šel vždycky za svým. Život je příliš krátký na to, abys dělal něco co nechceš. Dneska už není nic extrémního, když má na škole pár jedinců X5. Třeba u nás před školou občas stojí LandCruiser, A8 i S-klasse. Všecko studenti. Jiní přijedou zas tramvají a všichni spolu normálně vychází a sedí v jídelně u jednoho stolu. Parkovací chlívky neřešit, akorád zničíš servo a stejně tě kdosi odře. Zajet na konec řady a zabrat tam 2-4 boxy. A tuzemské bazoše jj
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 21:50, RE: A porad ta zavist a zavist.
anonym napisał:
Zavist nici predevsim toho kdo zavidi. Jinak, kazdy, kdo ma ekonomicke vzdelani, vi, ze penize delaji penize, a bida dela bidu. Kazdej milionar zivi desitky dalsich lidi, natoz chudak ve 105ce sotva uzivi sam sebe. Na druhou stranu, znacky jako BMW pres jejich vynikajici technicke vlastnosti opravdu maji blbou povest, blbci ve stare trojce, machri v X5 atd. Nemuze zato znacka, nicmene si myslim, ze rozumne uvazujici clovek si v CR bavorak nekoupi. Neco jineho je treba Subaru nebo Lexus, laik si ...
Rozumne uvazujici clovek si bmw v ČR nekoupi? no co je zase toto za kaspara,to snad neni mozny
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 22:28, RE: recenze mě zklamala
MHr napisał:
Raději bych si tady teď podiskutoival o BMW, ale musím reagovat na recenzi. Auta mě zajímají a rád bych se o X5 něco dozvěděl. Kromě několika všeobecně známých faktů, jsem ale nenašel nic pozoruhodného. Není to úplně vaše (autorova) chyba, docela chápu i vaše nadšení z vozu. Jen bych u specializovaného motoristického serveru čekal lepší výběr recenzí uživatelů. Předpokládám, že těch seriozních a fundovaných je jako šafránu, přesto bych doporučil nastavit nějaké limity, např. délku používání voz...
Snažil jsem se seč to šlo. Nicméně redakce otiskne recenze se zožděním, teď mám s vozem najeto kolem 25 tis. km a závady 0. Ostatní se nemění, kupodivu vůzani nepřišel o duši.. :) Jinak konkrétně směrovaný dotaz Vám rád zodpovím, budu-li vědět odpověď. Díky za příspěvek.
J.N.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2008 22:54, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
Ahoj, píšu odpově´d před tím, než usednu do X5 a pojedu do firmy. Souhlasím s tebou, že na řízení X5 se člověk těší a netrápí mě ani ten proklatej barandovskej most s hodinovou frontou, protože si užívám závistivé pohledy majitelů "vyladěných HTPéček", kterými mě oblažují kdesi odposu zpod mého nárazníkuJinak já mám automat a k jeho funkčnosti nemám námitek,nicméně je fakt,že jsem si koupil X5 jako novou,tudíž mám i záruku na převodovku a připlatil jsem si dva roky navíc za nějakých 45.000,- ...
Ano, máte pravdu že řada lidí si kupuje auto kvůli své "image". Plno managerů také tak zdůvodňuje svým nespokojeným akcionářům tu nutnost kopi reprezentativního vozu pro sebe. Ale pokud je ten vůz opravdu dostatečně reprezentativní, nemívají už obvykle potřebu dokazovat si to někde na webu mastěním trika. Váš vůz zřejmě není dostatečně reprezentativní, možná není ani dostatečně X5, či možná ani dostatečně BMW, takže jste se potřeboval před odjezdem "do firmy" ujistit, že opravdu převyšujete všechny závistivé dědky. Pokud Váš vůz BMW X5 opravdu je, pak máte větší problém...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 00:20, RE: X5
anonym napisał:
Docela mě rozesmálo těch pár chudáku co si myslí že velkým SUV si někdo něco dokazuje. Já novou X5 pořídil ženě, vozí v něm totiž naše děti. Sám má jako pracovní auto dodávku, nic si dokazovat nemusim. Rozhodně mám lepší pocit když jedou s klukem na hokej ve velkém SUV než v nějakém pseudoekologickém smartu nebo priusu. A protože to auto občas taky řídim a má vynikající podvozek vzal jsem ho s benzinovou 4,8 /disel je fajn, ale V8 nesahá ani po kotníky/ a občas si cestou na chatu trochu zablbnu...
tvoje zena mozna neni pipina,,,je asi chytra,,,kdyz vi ze ji manzilek koupi na vozeni decek do skolky, X5 V8...:-+))))) asi vi holka co chce...mozna si pak cestou ze skolky skoci za nejakym peknym 25 letym zajicem a udelaji si tebou koupenou X5 V8 pekny vylet,,,,mladej kluk se pekne projede a pak projede tu tvoji ))) zatimco ty sedis ve sve dodavce a pracujes,....
preji prijemny pracovni den.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 06:42, RE: achjo
anonym napisał:
To by mne zajimalo, co kdyz mam fajn rodinu, tri deti, chodim do kostela a ziju sporadany zivot, dari se mi v praci, mam pekny domek a Q7, zena ma X3, protoze k domku vede 100m prasna cesta a tak nam k tomu SUV pasuje, navic mame 3 stredoasiatsky pastevecky psy a ti se do Fabie neposkladaji...Deti jsem zabezpecil, zenu taky a vydelavame dost na to, abychom si proste auto koupili a neresili, jestli stoji 500 tis. nebo 3 mega. Jsem taky materialista, nebo proste jen uzivam, co jsem si s pomoci zhu...
ja si na penize nestezuju i kdyz mi neni jedno jestli mam auto za 3 mega nebo 500k (jinak penez mam dost:)) nejsem ani nejak zavistivej a kdyz tak to i lidem preju kdyz si to zaslouzi ale likvidovat prirodni zdroje a podporovat firmy jen kvuli tomu abysme meli za co utratit ty prachy jen kvuli tomu abysme utraceli je blbost. Prece penize nejsou zivot jsou proste prostredek jak byt svobodny a ne se jen nechat stahnout reklamni masazi firem a nacpat jim vse a tim i vlastni cas a ty zdroje atd. proste blbost materialisticka. Majkl
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 07:04, shrnuti
Ráďa napisał:
JJ pěkný, jen škoda toho manuálu. Ale kupovat si Hyundaii kvůli tomu aby okolí neřeklo, tssss. Auta jsou jak ženy, každý chce tu nej. Co ti je po okolí, ať si TDIčkaři v tuzingu trhnou, já šel vždycky za svým. Život je příliš krátký na to, abys dělal něco co nechceš. Dneska už není nic extrémního, když má na škole pár jedinců X5. Třeba u nás před školou občas stojí LandCruiser, A8 i S-klasse. Všecko studenti. Jiní přijedou zas tramvají a všichni spolu normálně vychází a sedí v jídelně u jednoho ...
TAKZE KDYZ TO VEZMEME KOLEM a kolem , bylo by fine kdyby bylo aut mene a klidne i drazsi , ale kvalitne udelany a aby dlouho vydrzela jinak je to vyhazovani penez a plytvani a pak stoji vsechny auta za prd, zacina se to podobat tomu kdyz jsem poprve videl fotak na jedno pouziti a rikal si proc to ty lidi delaji, oni chteji proste jen vydelat a o tom se tady porad bavite. Chce to fakt super kary a ne hracky na jedno pouziti vcetne X5
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 07:27, RE: jjízda na 20 km
anonym napisał:
...a pochopitelně nejezdím s autem jenom do práce, průměrně najezdím 50 tis km ročně a to nikoli pracovně, ale ve volném čase. Jen jsem chtěl říci, že kolega, který jezdí stejnou trasu ale jiným vozem, jezdí nerad, protože ho jízda autem ráno štve. Mne naopak, toť vše. A máte pravdu, i na těch 20 km je to super kára, hlavně s mým psychologickým profilem:) J.N.
za rok 50000 km? tak to mate este co dohanat,ked mate za 1/2 roka iba 10000 km.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 09:20, RE: shrnuti
anonym napisał:
TAKZE KDYZ TO VEZMEME KOLEM a kolem , bylo by fine kdyby bylo aut mene a klidne i drazsi , ale kvalitne udelany a aby dlouho vydrzela jinak je to vyhazovani penez a plytvani a pak stoji vsechny auta za prd, zacina se to podobat tomu kdyz jsem poprve videl fotak na jedno pouziti a rikal si proc to ty lidi delaji, oni chteji proste jen vydelat a o tom se tady porad bavite. Chce to fakt super kary a ne hracky na jedno pouziti vcetne X5
Ona ta auta nevydrží zas tak málo. Ta nutnost časté výměny je způsobená masáží ze strany výrobců.
Ale čeho bych se chtěl dožít je stav, kdy třeba v ceně vozu nebude rozpuštěno sponzorování sportu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 09:58, RE: jjízda na 20 km
anonym napisał:
I během 1 km to do Vás může někdo našít. Paní záleží na tom, aby její dítě přežilo. To se dá v 15-ti lété prohnilé Škodovce těžko zajistit.
Nechápu autora recenze, který si koupí dvoutunové auto a manželka jezdí Polem. Při situaci na našich silnicích...Jinak recenze pěkná. Ale příspěvky na téma "kde si na to vydělal" jsou trochu mimo, jednak i podle slohu nebude autor žádný blbeček ze sídliště s řetězem na krku a taky 5 let stará X5 stojí jako slušně vybavená Octavia. Autorovi přeji hodně šťastných km.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 10:24, RE: recenze mě zklamala
MHr napisał:
Raději bych si tady teď podiskutoival o BMW, ale musím reagovat na recenzi. Auta mě zajímají a rád bych se o X5 něco dozvěděl. Kromě několika všeobecně známých faktů, jsem ale nenašel nic pozoruhodného. Není to úplně vaše (autorova) chyba, docela chápu i vaše nadšení z vozu. Jen bych u specializovaného motoristického serveru čekal lepší výběr recenzí uživatelů. Předpokládám, že těch seriozních a fundovaných je jako šafránu, přesto bych doporučil nastavit nějaké limity, např. délku používání voz...
Mně se recenze nezdála tak špatná, i když se měla jmenovat spíše "mé první dojmy...".Ale byla alespoň o zajímavém autě, narozdíl od těch na Fiat Uno, Renault 19, Felicii a podobné, dnes už nezajímavé, vraky. Souhlasím proto s žádostí redakce o lepší výběr, nemusí tady přece být recenze od uživatelů každý den. A také bych rád více technicky zaměřených článků, jako např.ten o principech diferenciálů, ten byl opravdu dobrý.
reagować
  1 ... 6 7 8 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.