0
powrót

diskuze k tématu: BMW X5 - jaké jsou zkušenosti majitele?

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 21:43, sešrotujte vraky
anonym napisał:
A o tom tom to právě je.Lehce vybavená Fabie versus super vybavený BMW se super motorem.Co asi nabídne lepší zážitky za volantem?Stejný peníze za mnohem lepší zboží.Takže je,co závidět...
Auto jako BMW 850 z doby krále klacka jestli má charisma tak já mám na koulích X faktor
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 21:49, RE: wumpy
anonym napisał:
Bude mi 30 a chci si koupit audi TT dycky to byl můj sen a začíná být reálný. Nebude nové ale ojeté a moc se na něj těším. To si nemůže člověk koupit auto sobě pro radost? Nechápu co je na tom tak špatného? Jinak lidi sou fakt všímavý a všimnou si fakt všeho s tím těžko něco naděláte. Když sem si nemohl najít práci byl sem pro ně flákač a ted když si koupím TT budu zase nějaký. Kluci neřešme tu závist oni si na nás dycky něco najdou s tím těžko něco naděláme. Když je člověk spokojený i tím může ...
Když si nehledáš práci a jsi na podpoře, jsi flákač, práce je všude plno, když si koupáíš ojetý Audi TT, jsi super borec,hlavně si na to namontuj pořádný hlíny a vyčisti si turbo ať ti to jede vocpodu a taky si dej na palici kšiltovku Plima a na haksny obuj Abibas,kter nésó drahé, stojí čtyšicetpětkorun a dozadu hoď pěknej subwoofer,ať holky u vás v Prdelákově na zábavě vidí)))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 22:34, RE: Alex
anonym napisał:
Ta dnešní D1 mě přesvědčila, že si raději koupím starší tank typu X5 než králikárnu ala Octavia, zato bezpečí mi toho jedenapůl mega stojí, co mi budou platný prachy, když mě budou stříhat z auta...
Doporučil bych ti pro tyto případy místo X5 Tatru 815. X5 přes všechny její klady přetlačí maďarský kamion podobně, jako ta opovrhovaná Fabie. V 815 hledej bezpečí. A Ráďa ti poradí kde zaparkovat:))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 23:19, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
Ahoj, píšu odpově´d před tím, než usednu do X5 a pojedu do firmy. Souhlasím s tebou, že na řízení X5 se člověk těší a netrápí mě ani ten proklatej barandovskej most s hodinovou frontou, protože si užívám závistivé pohledy majitelů "vyladěných HTPéček", kterými mě oblažují kdesi odposu zpod mého nárazníkuJinak já mám automat a k jeho funkčnosti nemám námitek,nicméně je fakt,že jsem si koupil X5 jako novou,tudíž mám i záruku na převodovku a připlatil jsem si dva roky navíc za nějakých 45.000,- ...
Řekl bych že jste tak trochu namyšlený narcis který v tom autě jezdí jen proto aby se na něj lidi dívalí a obdivovali protože chudáci co jezdí ve škodovkách vám na silnici pouze překáží ale věřte všechno není jen o penězích.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 23:47, super auto
Nejlepší auto je dacia logan kombi, je to plech za dobrou cenu... Jinak se mi taky líbí staré ruské volhy z šedesátých let, tatra 613, a starý lady. Když si to člověk trochu vytůní to to je pak amerika jak má být ...a holky u nás v prdelákově mi daji na zadní sedačce všechny
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 23:49, RE: super auto
anonym napisał:
Nejlepší auto je dacia logan kombi, je to plech za dobrou cenu... Jinak se mi taky líbí staré ruské volhy z šedesátých let, tatra 613, a starý lady. Když si to člověk trochu vytůní to to je pak amerika jak má být ...a holky u nás v prdelákově mi daji na zadní sedačce všechny
a pak taky fiat panda..italský horkokrevný městský býček koupíte nový již kolem 180000,-
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 20.03.2008 23:51, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Chtěl bych vám jenom říct, že každý nějak začínal. Byly doby, kdy pro mě HTP bylo letadlo, protože jsem prostě na lepší káru neměl a stejně jsem z ní byl šťastný. Ale myslím že i pro pilota HTP jsou zase úsměvní závodníci ve š105 a to je bez keců. Tak nevím proč se tady navážíte do někoho, kdo má krásné auto a jen se trochu (a právem!) otře o HTP, když stejně nejste o nic lepší, jen je pro vás usměvné jiné auto.....Dneska se směju sám sobě, když si vzpomenu jak jsem šaškoval s Fobií a myslím, že...
Jezdil jsem ve 105 potom ve Favoritu a dalších značkách a vůbec mi to nevadilo a to jsem v tom jezdil každý týden do Mnichova.Bylo mi jedno jestli se mi lidi smějou hlavně že to splnilo svůj učel.Na starý kolena jsem si koupil Hyundai coupe a jsem spokojenej jako tenkrát ze svojí první 110.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 21.03.2008 00:25, RE: A porad ta zavist a zavist.
anonym napisał:
Zavist nici predevsim toho kdo zavidi. Jinak, kazdy, kdo ma ekonomicke vzdelani, vi, ze penize delaji penize, a bida dela bidu. Kazdej milionar zivi desitky dalsich lidi, natoz chudak ve 105ce sotva uzivi sam sebe. Na druhou stranu, znacky jako BMW pres jejich vynikajici technicke vlastnosti opravdu maji blbou povest, blbci ve stare trojce, machri v X5 atd. Nemuze zato znacka, nicmene si myslim, ze rozumne uvazujici clovek si v CR bavorak nekoupi. Neco jineho je treba Subaru nebo Lexus, laik si ...
Já mám miliony a neživim žádný desítky lidí ale v klidu si je užívám s rodinou a nikoho neotravuji a neprovokuji nákupem super drahých aut.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 21.03.2008 23:22, Taky mám, taky mám, cha cha
Mám 18 rokov, vodičák dva roky, mal som Mercedes S AMG ale to len preto že som študoval a nechcel som vzbudzovať závisť. Štúdium som s pomocou otcovych peňazí a konexií dokončil a tak si konečne doprajem poriadne auto: BMW 745i. Servisná prehliadka stoji IBA (!!!) 30 000, a to mi vymenili aj olej! Hej a do mesta mám Maybach Landaulet, len sa mi s tým fest blbo parkuje.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 22.03.2008 21:31, RE: Nechci aby jste to nějak
Kolodмj napisał:
Hrana se do plochy hezky zasekne a už jsem zažil idioty, kteří využili příležitost mi odřít 10 let staré Mondeo, protože sami měli 20 let staré Uno.
no, všechno také není jen o závisti, můj forman dostal dveřmi u supermarketů nepočítaně zásahů i v mé přítomnosti a od novějších aut, pochopitelně
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 22.03.2008 23:02, RE: Taky mám, taky mám, cha cha
gld napisał:
Mám 18 rokov, vodičák dva roky, mal som Mercedes S AMG ale to len preto že som študoval a nechcel som vzbudzovať závisť. Štúdium som s pomocou otcovych peňazí a konexií dokončil a tak si konečne doprajem poriadne auto: BMW 745i. Servisná prehliadka stoji IBA (!!!) 30 000, a to mi vymenili aj olej! Hej a do mesta mám Maybach Landaulet, len sa mi s tým fest blbo parkuje.
Kecáš nesmysly
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 25.03.2008 21:52,
lepší SUV neexistuje
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 26.03.2008 08:43, RE: Nechci aby jste to nějak
kuko napisał:
ona svůj díl viny na tom mají i supermarkety. ty parkovací místa jsou tam evidentně dělaný na vozy velikosti Fabie, a i ty jsou tam vedle seba jak sardinky. No a když tam někdo zastaví s vozem střední třídy, to už pak ani snad nejde vystoupit aby jste alespoň jemně nepohladili vedlestojící vůz. O velkých SUV se ani nebudu zmiňovat, ty potřebují 1,5 standardního místa. To je takový problém udělat ty místa o 30-40 cm širší? Tím by se snížil počet míst v řadě o kolik? 5-10 míst na konci kde stejně ...
No vidíte a to mě ještě nějakej kretén před OBI ve Štěrboholých dal za stěrač lístek, že stojím na čaře a nedodržuju ty mrňavé rozestupy!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 26.03.2008 08:58, RE: No nevím
anonym napisał:
Takže vůbec nechápu,proč vůbec tyto stránky navštěvuješ,troubo...
Přesně - protože je rozdíl popojíždět v pěkném pohodlném autě než v nějaké vobouchané staré sračce, ale kdo nemá na tu super káru, tak si vždycky najde nějakou kravinu, kterou nás tím ohromí, že ?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 26.03.2008 17:46, RE: htp
anonym napisał:
Já mám HTP a jsem spokojenej a nikomu nezávidim ani bmw ani jaguar...
a aspon jezdim v česky autě a ne v autě který vyrábějí fašouni...
Jinak ale bmw x5 je moc podařený
smarjapano, ty ses kus jantara, co? nez placnes kravinu, nejdriv si zjisti, komu Skoda dnes patri, myslis si, ze spanele jezdi v Seatu, protoze je to spanelske auto?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 26.03.2008 19:34, BMW je vůz s vestavěným faktorem špásu, ten špás končí ale
kolem 200 tis. km., kdy začnou drahé opravy. Zkroucené hlavy, nefungující automaty a koroze. S tou korozí bohužel následoval i Mercedes, ale technika je u Mercedesa přece jenom spolehlivější. Já tedy na ten SUV hledím jako na auto pro srandu, můj problém ale je, že potřebuju auto pro všechny životní situace. Jednou nás jede 7, jindy jenom 1, někdy mám jenom nákupní tašku, jindy sekačku na trávu a kočárek. Takže pro mně byl ten největší kombík na trhu, E-třída od Mercedesa, to pravé. Můj pětiválec žere v dlouhodobém průměru 6,2 litru nafty na stovku, dokáže 220 km na hodinu a všichni se tam vejdeme.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 13:19, RE: jjízda na 20 km
anonym napisał:
Proč? Máme doma svobodnou volbu vozu. Manželka je ekologicky zaměřená, VW Polo si vybrala po dlouhém rozhodování a vyzkoušení mnoha vozů této kategorie, nejlépe se jí řídí a přišlo jí dle jejích slov sexy. Má originál sportovní úpravu, sportovní sedáky a pěkná kola, v kombinaci s černou metalízou a nízkou spotřebou 1.4 vyhovuje a ženy - jak už zde někdo psal - dají hodně na emoce. Ale pochopitelně ji velmi často provokuji tím, že říkám, že se podobným "sporťákem" bojím jezdit, reději klidnou jíz...
Hehe, to znám, ale u nás je to trochu naopak. Manželka toužila už cca 4 roky po Nissanu Murano, loni to přehodnotila na Infiniti FX35, a už nám stojí na dvoře, já se spokojil s malým plazivcem (Infiniti G35 kupé) a teď se těším jak bude škemrat aby si mohla manuálně zařa(á)dit.
Jinak díky za recenzi, je skvělá. Tom
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 16:44, RE: jjízda na 20 km
anonym napisał:
Nechápu autora recenze, který si koupí dvoutunové auto a manželka jezdí Polem. Při situaci na našich silnicích...Jinak recenze pěkná. Ale příspěvky na téma "kde si na to vydělal" jsou trochu mimo, jednak i podle slohu nebude autor žádný blbeček ze sídliště s řetězem na krku a taky 5 let stará X5 stojí jako slušně vybavená Octavia. Autorovi přeji hodně šťastných km.
Já ho zase plně chápu. Moje manželka jezdí v P306 protože se jí líbí, a já budu za necelý měsíc nadšený majitel právě X5, protože od té doby co spatřila světlo světa, je to srdeční záležitost. Taky při logickém uvažování si říkám, že mě to spapá (nejsem majetný), ale neumím si pomoci ho nemít. Díky za recenzi.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 16:51, RE: No nevím
anonym napisał:
Přesun sám o sobě je jen nutným ukonem s cílem dostat se na jiné místo. Dělat z toho aktu "zážitek" a hledat v něm "duši" mi připadá hodně mimo, včetně vyhazování spousty peněz navíc. Nehledám "duši" ani ve vysavači, ledničce apod. Jsou to jen praktické spotřební předměty, které by měly fungovat k danému účelu. Pozlacené je nepotřebuji. Spíše hledám "duši" ve skutečně tvůrčích činnostech, které mají smysl. Hledat v přesunování se v plechové krabici cíl (místo prázdného a bezvýznamného prostředku...
A žiješ na stromě co mamlasy
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 02.10.2009 09:33, RE: Taky mám:-)
anonym napisał:
je mi celkem jedno,jaké má kdo auto,nezávidím,hlavně když má radost,proto pracujeme a ještě jedna maličkost -přej a bude ti přáno a dej bude ti dáno
Lidi,před koupí tohoto auta,jsem se tu od vás nic rozumného nedozvěděl.Ještě,že tu je článek rozumného člověka."Skoro" každou větu, kterou tu čtu,je závistivá...No jo,Češi.U mě je úplně jedno,zda-li má někdo MBéčko nebo starého našminkovaného sedana,každému náleží po chuti.BMW je pro mě prostě srdcová záležitost a do X5,každopádně půjdu.Ať každému to své vozidlo parádně jezdí!Čau!
reagować
  1 ... 8 9 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.