anonym napisał:
ještě něco...spíš než nad spotřebou bych se podivil nad tím, že si autor svépomocí opravil brzdy na A6 za 1000 Kč ?? To je fakt dobrej fór, myslím, že až si to přečtou manažeři od Audi, tak pánovi budou vozit jednu Audinu za druhou :o))))))))))
Moooc hezká debata pánové :o)
Za spotřebu auta může z větší části řidič, než motor.. Jedná se o ropáka s TURBEM !!!, který při 90km/h točí 1500 otáček, proto nežere 10l/100km.
Koroze brzdového systému se projevila v rozpadnutí podložek vymezujících vůli v napojení ocelových hadiček na brzdový válec, preventivně jsem je vyměnil na všech kolech - opět nechápu co se vám nezdá na ceně. (když se nebojíte vzít si montérky a vlézt si pod auto) K akceleraci vozu a tolik propagované výkonové díře - dokud se nesvezete A6 po roce 2000 s motorem 2.5 TDi 136 KW, nebudete o ní vědět. Jak jsem psal, na běžné ježdění to BOHATĚ stačí.
Takže - kritika od lidí, jenž svoje auto znají pouze jako nádivku do garáže mne spíš rozesmála a speciálně vy, jenž mne odkazujete zpět do základní školy - pochlubte se čím jezdíte a co vše o svém autě víte a co s ním umíte :o)
Přeji krásný den Karel.