gablenz napisał:
Řeknu vám to tak, mě je jedno jestli je vaše TDI rychlejší nebo ne....už nemám na podobné úvahy věk, ale rychlejší asi nebude....počítejte se mnou: 1.8TS 144 Koní bez ňákýho prdlýho čipu a k tomu váha 1220 Kg, na malý benzín slušný krouťák 170 Nm.....menší kola 15" a užší gumy 195mm. Jak jsem psal, než se dostane TS do otáček tak jej Tdi předjede, ale potom už ne. Tdi není motor s vysokým výkonem ve vysokých otáčkách. Maximálka jsem zatím dostal na 210 Km. Ale nechme úvah, kdyby došlo na zatáč...
Zdravim po dlouhe dobe.
Tak 130 ps s 300nm tdi proti 144 ps a 170 nm benzin
To bych chtel nekdy zkusit, nebydlite nekde pobliz prahy ? :)
Polemizovat o tom muzem hodne, kazdy ma jine zkusenosti, verim ze ste musel natrit spoustu dieselu, ne kazdy ma auto v super stavu, ja verim ze me je, coz ostatne doklada i graf z brzdy s namerenym vykonem.
Mam ted taky 15" kola a 195tky, zmena rozmeru kol je dost znat.
Jinak moje tdi toci 4900, maximalka je minimalne 220 (nevim jaka je odchylka gps na navigaci, tacho ukazuje 230) Asi zalezi hodne na prevodovce, ale nemam proste pocit ze by mi ve vyssich otackach dochazel dech, proste preradim na dalsi stupen az pres 200+ kmh
Puvodne sem chtel zkusit potrapit ar 156 2.0TS ale kamaradovi vydrzela GO motoru jen tisic km, takze opet na dva mesice do servisu. No na ujete km oktavie urcite zatim nad nim vede.