0
powrót

diskuze k tématu: Škoda Felicia z roku 2000 - dobrá volba?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 19:14, RE: Pro Kylie
anonym napisał:
Milá Kylie,
do zdejších diskuzí už nahlížím poměrně dlouho dávno před tím, než jste zde začala spamovat Vy. Jsem však pouze pasivní uživatel a tohle je můj teprve druhý příspěvek . Nicméně po Vašem asi 14 denním působením jsem se rozhodl zdejší diskuze již nenavštěvovat, protože pročítat ty, do kterých přispíváte mne zkrátka nebaví (a bohužel to jsou všechny). Není to tím, že jste žena a ani tím, že toho údajně víte o autech hodně (zde bych si jen dovolil upozornit, že stejně jako z muže, který...
..."Z anonymity se nedostanete tím, že uvedete svůj nick, ale tím že se slušně podepíšete"...

stejně tak, jako když se nějaký jouda podepíše vymyšleným jménem. A o tom, co si kde kdo může psát, zaplať Pánu Bohu, již nerozhoduje kdejaký hloupý soudruh, Vašeho ražení. Já opravdu nechápu, že Vás, nevážený soudruhu diktátore, organizátore a "určovatele pravidel", a mnoho Vás dalších, absolutně nedokáže pochopit základ vnímání svobody. Je to přece tak jednoduché! Když nechci v TV pozorovat reklamu -přepnu. Když nechci pozorovat VKV, růžovku a ostatní s prominutím sračky, -přepnu. Když nechci číst totální bláboly nějakého uplaceného novináře (například na téma "zlatý passat s hliníkovým spodkem..." -nečtu. Stejně tak, když nechci číst cokoli se týká madam Kylie -není nic jednoduššího, než-li nečíst! Podle mého je daleko složitější vstát třeba kolem druhé v noci, a jít se vymočit...

T.J.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 19:24, RE: Pro Kylie
anonym napisał:
..."Z anonymity se nedostanete tím, že uvedete svůj nick, ale tím že se slušně podepíšete"...

stejně tak, jako když se nějaký jouda podepíše vymyšleným jménem. A o tom, co si kde kdo může psát, zaplať Pánu Bohu, již nerozhoduje kdejaký hloupý soudruh, Vašeho ražení. Já opravdu nechápu, že Vás, nevážený soudruhu diktátore, organizátore a "určovatele pravidel", a mnoho Vás dalších, absolutně nedokáže pochopit základ vnímání svobody. Je to přece tak jednoduché! Když nechci v TV pozorovat reklamu -...
Nechci Vás urážet, ale Vaše schopnost pochopit psaný text není velká (asi ne nadarmo se v různých studiích uvádí, že toto je problém českého školství)
1)Jasně, jsem napsal, že kvůli Kylie už diskuze pročítat nebudu (do okamžiku než se dozvím její reakci na můj příspěvek), čili aby jste to pochopil i Vy rozhodl jsem se pro volbu nečíst. Jen mě to mrzí, protože diskuzi jsem pročítal rád a ačkoliv se zde objevovali i jiné spamy, nikdy to nebylo rozsahu Kylie
2)Je mi jasné, že uvedením jména se z anonymity nedostanete, ovšem ten kdo zde nejvíc operoval anonymitou byla právě Kylie, tak jsem se rozhodl podepsat.
3)Myslím si, že jsem navrhl řešení ať se Kylie přesune jinam (tam kam patří na chat). Řešení, které je výhodné pro všechny.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:17, RE: Pro Kylie
anonym napisał:
Milá Kylie,
do zdejších diskuzí už nahlížím poměrně dlouho dávno před tím, než jste zde začala spamovat Vy. Jsem však pouze pasivní uživatel a tohle je můj teprve druhý příspěvek . Nicméně po Vašem asi 14 denním působením jsem se rozhodl zdejší diskuze již nenavštěvovat, protože pročítat ty, do kterých přispíváte mne zkrátka nebaví (a bohužel to jsou všechny). Není to tím, že jste žena a ani tím, že toho údajně víte o autech hodně (zde bych si jen dovolil upozornit, že stejně jako z muže, který...
Vážený Jaroslave, jestli jste si všiml z mých příspěvků, jsem na Vaší straně a bojuji proti spamu v diskuzích už pár dní. Zatím marně. Bohužel.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:31, Milý i!
i napisał:
Felicie je opravdu auto, které se dá udržet s minimálními náklady, v tom se asi shodneme. Asi nenajdeme auto tak nové rokem výroby s tak kamarádskou cenou náhradních dílů (že jsou potřeba často je věcí druhou). Vážně bych ale zvažoval za danou cenu koupit jiný vůz, zejména Fiat Marea Weekend 1,6 16v nejlépe po roce 1999 (patrně nejlepší pohonná jednotka daného objemu ve své době) nebo Ford Scorpio z r. 1997 s motorem 2,0 85 Kw (motor je stařík a rozhodně žádný zavoďák, ale soudím, že to by neva...
Stále čekám na odpověď po vašem nacionalisticko-xenofobním výpadu z 18.9. 22:27! Existuje možnost, že se k tomu čelem postavíte, nebo je pštros váš oblíbený pták?
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:33, Milý i!
i napisał:
Felicie je opravdu auto, které se dá udržet s minimálními náklady, v tom se asi shodneme. Asi nenajdeme auto tak nové rokem výroby s tak kamarádskou cenou náhradních dílů (že jsou potřeba často je věcí druhou). Vážně bych ale zvažoval za danou cenu koupit jiný vůz, zejména Fiat Marea Weekend 1,6 16v nejlépe po roce 1999 (patrně nejlepší pohonná jednotka daného objemu ve své době) nebo Ford Scorpio z r. 1997 s motorem 2,0 85 Kw (motor je stařík a rozhodně žádný zavoďák, ale soudím, že to by neva...
Stále čekám na odpověď po vašem nacionalisticko-xenofobním útoku z 18.9. 22:27! Existuje možnost, že se k tomu postavíte čelem, nebo je pštros váš oblíbený pták?
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:38, Milý i!
Spletla jsem datum, omlouvám se, vaše zcela nepřijatelná invektiva se objevila 17.9. ve 22:27 v diskuzi o motorech do Subaru Impreza. Stojíte si za svými slovy, nebo jste si už ta má ověřil a jen nevíte kudy z toho ven?
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:38, RE: Tomáš Juřička
zigi napisał:
Ano, my kdo si pamatujeme ještě Edmunda tak víme, že tohle nepíše on, ale nějaký trapný anonym co se za něj vydává a pořád doporučuje Oply, pravej Edmund je škodovkář s 1.8T 4x4 pokud mě paměť neklame :o)
zigi je debil ale všemu tady rozumí. edmund
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:45, RE: Milý rohYphole!
anonym napisał:
Svého milááááska ještě neprodávám, čas se sice přiblížil, ale 60 000 km a rok a půl je ještě v záruce, takže... Navíc už zase skroro nejezdím (jsem trochu v jiném časovém pásmu) a navíc možná na pár měsíců pojedu ještě o kousek dál (a tam se autem ani dojet nedá). Avšak vyhovuje mi jezdit vozem v záruce (max do půl hodiny přijede kdekoliv po evropě servis, případné ubytování či zapůjčení náhradního vozidla zajištěno a plně hrazeno - pro holčičku "k nezaplacení").
PS: Nevím co je to "el...
Pominu-li dalekou cestu, kdy je mnohdy lepší vůz prodat, obzvláště, když potom hodlám kupovat vyloženě nový, tak by mě zajímalo, zda ten servis není do 1/2 hodiny pro auta po záruce? Případné ubytování či zapůjčení nahradního vozidla taktéž? Jaký je rozdíl mezi tím, když si to předplatím dopředu ve formě záruky a možná to ani nepoužiju, než když to zaplatím až v době, kdy to opravdu potřebuji? Tímto ovšem spíše narážím na fakt, že střídat auta těsně po záruce mně konkrétně přijde drahé, ale chápu že mohou existovat modely, u kterých je to doslova nutnost. Otázkou pak zůstává, jestli je potom takový vůz opravdu nedoceněný.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:45, Scorpio NE!
i napisał:
S vozem (s motorem 2.9 24V) jsem kdysi jezdila a nebyl to špatný vůz, ale doporučovat skoro 12 let staré auto střední, vlastně spíše vyšší střední třídy místo Felicie? Nezlobte se, to je přeci NEsmysl!
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:47, RE: Milý rohYphole!
anonym napisał:
Svého milááááska ještě neprodávám, čas se sice přiblížil, ale 60 000 km a rok a půl je ještě v záruce, takže... Navíc už zase skroro nejezdím (jsem trochu v jiném časovém pásmu) a navíc možná na pár měsíců pojedu ještě o kousek dál (a tam se autem ani dojet nedá). Avšak vyhovuje mi jezdit vozem v záruce (max do půl hodiny přijede kdekoliv po evropě servis, případné ubytování či zapůjčení náhradního vozidla zajištěno a plně hrazeno - pro holčičku "k nezaplacení").
PS: Nevím co je to "el...
Uz chapu, proc to lidi berou prikopama. Asi taky umyslne prejizdeli pruhy aby je to podrbalo. No ja jen cekam, kdy bude Fabia Vista ready. Kazdy prvni utery v mesici (nebo jak to je) se pak bude jezdit do servisu, aby nahrali nove servis updaty, aby mi nekdo nenahackoval muj neonem podsviceny airbag. Jinak na novy C5 jsem taky moc zvedavy. Citroen nyni v mych ocich zachranuje francouzsky design, protoze Peugeot i Renault se nyni msti lidstvu zato, ze jeste nezkrachovali. Predem popreji, aby vas dalsi Citron byl spolehlivosti stejne tak prumerny, jak ten vas dosavadni.
rohYpnol
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:50, Pro Alda!
Alda napisał:
Vážený Jaroslave, jestli jste si všiml z mých příspěvků, jsem na Vaší straně a bojuji proti spamu v diskuzích už pár dní. Zatím marně. Bohužel.
Milý Aldo! Co je to (podle vás) spam?
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 20:55, RE: (NE)poměr cen
anonym napisał:
Chtěla jsem jen ukázat na výrazný nepoměr v cenách (což snad uznáte, že je pravda). Je to jako srovnat stařičký mono video VHS přehrávač Funai, se zánovním dvěma tunery vybveným DVD/HDD Pioneer. V bazaru pak mezi mezi nimi je "menší" rozdíl, než odpovídá realitě, resp. reálné kvalitě.
Felicia je opravdu jen Favorit po faceliftu, tedy vůz tvořený (navrhovaný) v 80. letech minulého století. U C5 jsem ani nenapsala zkratky jako ESP, ABS, ASR, aktviní podvozek - prostě je to rozdíl genera...
Pořád se někdo ohání bezpečností.... Já říkám ano, chci bezpečné auto, ale proto ještě netřeba dělat z Felicie a generačně podobných vozů pojízdné rakve. Kdyby tomu tak bylo, těžko bychom se dnes mohli hádat v diskuzích. byli bychom totiž mrtví, většina z násd podobnými a z hlediska bezpečnosti i daleko horšími vozy jezdila.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 21:00, RE: Pro Kylie
anonym napisał:

stejně tak, jako když se nějaký jouda podepíše vymyšleným jménem. A o tom, co si kde kdo může psát, zaplať Pánu Bohu, již nerozhoduje kdejaký hloupý soudruh, Vašeho ražení. Já opravdu nechápu, že Vás, nevážený soudruhu diktátore, organizátore a "určovatele pravidel", a mnoho Vás dalších, absolutně nedokáže pochopit základ vnímání svobody. Je to přece tak jednoduché! Když nechci v TV pozorovat reklamu -...
kromě hulvátství mne v tomto příspěvku nezaujalo vůbec nic.
R.G.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 21:04, RE: Tomáš Juřička
anonym napisał:
Kylie jednoznačně ANO ANO ANO.
Konečně se můžeme od někoho něco dozvědět, a Vám to vyloženě vadí. Je to kvůli tomu, že je to krásná ženská? Nebo kvůli tomu, že má C5 o které tady polovina z Vás jen sní? Nebo kvůli tomu, že zde píše pravdu?
Aha, takže podle tebe pod jménem Kylie píše ženská a ještě krásná.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 21:05, RE: Pro Kylie
anonym napisał:
Milá Kylie,
Podepisuji se za uvedené přesněji bych to nevystih, taky jsem rád denně četl diskuzi na tipcars ale z těch s prominutím blábolů přispěvovatelky Kylie, mě ale vždy začne po pár větách bolet hlava takže již také dále nečtu. Rikard
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 21:06, RE: Pro Kylie
anonym napisał:
Milá Kylie,
Ac nerad, musim uznat, ze s vami vlastne uplne souhlasim. Hodnotme vsak veci take pozitivne. Aspon je tu trochu zive vody. Stale lepsi jsou prispevky typu chat nez typu chuj (debile, uz strikam, zenska tahni ke sporaku apod.). To, ze zdejsi diskusi prestanete cist, je mi mozna za vas lito. Na druhou stranu nebude diskuse o nic ochuzena, nebot jak jste sam psal, jste prevazne pasivni navstevnik. Kazda mince ma dve strany...
rohYpnol
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 21:17, RE: Pro Alda!
anonym napisał:
Milý Aldo! Co je to (podle vás) spam?
Kylie
"vojín Kefalín, ako si vysvětlujete slovo absurdný..." to nic, paní dokonalá, moc dobře víte jak to myslím a nejsem sám. Pár Vašich obdivovatelů taky chápu. Pro jistou část mužské populace jste bezesporu ještě stále velice atraktivní žena (bez urážky).
Nikdy jsem netvrdil, že C5 je špatné auto, ani další Vaše názory jsem nějak výrazně nerozporoval, možná Rudlíkovi (kdepak vlatně je?).
Jak jsem už psal, čeho je moc, toho je příliš atd.. nemá to cenu pořád dokola omílat.
A nebojte, nepřestanu sem chodit jen kvůli Vám & spol.
A je jasné, že spam je i tento můj příspěvek.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 21:24, RE: Tomáš Juřička
anonym napisał:
Aha, takže podle tebe pod jménem Kylie píše ženská a ještě krásná.
Jasně že ženská, ale s koulema. To je hnus velebnosti!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 22:06, RE: Pro Alda!
Alda napisał:
"vojín Kefalín, ako si vysvětlujete slovo absurdný..." to nic, paní dokonalá, moc dobře víte jak to myslím a nejsem sám. Pár Vašich obdivovatelů taky chápu. Pro jistou část mužské populace jste bezesporu ještě stále velice atraktivní žena (bez urážky).
Nikdy jsem netvrdil, že C5 je špatné auto, ani další Vaše názory jsem nějak výrazně nerozporoval, možná Rudlíkovi (kdepak vlatně je?).
Jak jsem už psal, čeho je moc, toho je příliš atd.. nemá to cenu pořád dokola omílat.
A nebojte, nepřestanu sem...
To je vaše odpověď na mé ... Milý Aldo .... to NEchápu?!?
S čím to souvisí? K čemu se to vztahuje?
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.09.2008 22:07, RE: Milý i!
anonym napisał:
Spletla jsem datum, omlouvám se, vaše zcela nepřijatelná invektiva se objevila 17.9. ve 22:27 v diskuzi o motorech do Subaru Impreza. Stojíte si za svými slovy, nebo jste si už ta má ověřil a jen nevíte kudy z toho ven?
Kylie
Kylie, abych pravdu řekl, už se Vám začínám divit, že se necháte takto provokovat. Když se podepíšete jako chlap, českej jouda, sem-tam přikývnete, že VW je prostě nejlepší, fabie je krásná a levná a prostorná a nejlepší.... tak později pod stejným jménem můžete napsat téměř cokoli. Tu poznámku onoho anonyma ze včerejška si nevšímejte už vůbec. Měli bychom se stydět, za takový zevl…
reagować
  1 ... 6 7 8 ... 11

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.