Ráďa napisał:
Gratuluji k hodnotné básnické tvorbě ...ahááá, pán je Golfista, tak tím se všecko vysvětluje, hergot to je ale nepříjemná diagnóza
))
Ráďo, Rád´o, možná ti řeknu novinu a trošičku tě uvedu do reálu (i když to je asi nadlidský úkol jak vidim), ale svět se nedělí na golfisty,škodovkáře,audiňáky atd....., aspoň normální lidi to tak nedělaj. Jestli se dají lidé podle něčeho dělit, tak třeba podle inteligence, a tam bys ty tím sítem procházel velice těžko, soudě podle kvality tvých příspěvků. Já se nepovažuji za golfistu, ani za škodovkáře. Prostě jsem si ty auta koupil, protože jsem je chtěl, a jsem s nima spokojenej. Někdo jinej si koupí třeba opla, nebo BMW, nebo já nevim co, a přeci ho tady za to nebudu hanit. Každej ať si jezdí čím chce, každej si sám najde to, co mu vyhovuje. To že ty sis koupil super limuzínu,kterou tady ani nepojmenuješ, tě neřadí mezi elitu, na to musíš mít ještě mozek kámo. Ten si naštěstí ještě koupit nejde, takže pokračuj tady v těch nesmyslech co tu předvádíš, a buď rád, že se aspoň někde můžeš vyřádit. V hospodě, kde bys nebyl schovanej za PC bys asi radši držel hubu viď?