0
powrót

diskuze k tématu: Volkswagen Passat Variant 1,9 TDI po 200 tis. km.

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 22:44, RE:
anonym napisał:
no, tak chování by neměl hodnotit člověk jako ty, protože sám ho určitě vybrané nemáš. Co se týče bazarníků. Já třeba bazarník jsem, nic moc velkýho, na bazaru mám asi 50aut, z toho naprostou většinu si přivezu sám, bud´ ze SRN, nebo Francie, něco i Belgie. Prodám tak auto denně když se daří. Reklamace skoro žádné nemám, dokážu si spočítat, že když bude člověk s autem ode mě spokojený, rád se vrátí a znovu využije mých služeb. Také se mi to osvědčuje, a opravdu to tak funguje. Právě proto, že ví...
Popisuju pouze své vlastní osobní zkušenosti. Auto jsem si kupoval/vybíral denno denně rok a půl a zažil jsem toho opravdu dost. Jestli jsi světlá vyjímka, fajn beru, i takoví jsou. Třeba jeden nejmenovaný větší Liberci je taky celkem fér. Bohužel zbylých víc než 3/4 kolegů ti to úspěšně kazí. A že i v D jsou mnozí víc jak pěkně vyčuraní vím taky. Ale přesto jsem u vás tuzemců po roce a půl stále koupit nedokázat. Kdežto v D se mi to povedlo už při druhé cestě a je to peckáááááááááááááá )))) ...kdyby byly v D takové shity tak proč by jste to od tama vozili? Jen když si to lidi vozí sami tak kopete kolem sebe, neboť přicházíte o kšeft.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 23:22, opět anonymovi z 2 reakce
Ráďa napisał:
Popisuju pouze své vlastní osobní zkušenosti. Auto jsem si kupoval/vybíral denno denně rok a půl a zažil jsem toho opravdu dost. Jestli jsi světlá vyjímka, fajn beru, i takoví jsou. Třeba jeden nejmenovaný větší Liberci je taky celkem fér. Bohužel zbylých víc než 3/4 kolegů ti to úspěšně kazí. A že i v D jsou mnozí víc jak pěkně vyčuraní vím taky. Ale přesto jsem u vás tuzemců po roce a půl stále koupit nedokázat. Kdežto v D se mi to povedlo už při druhé cestě a je to peckáááááááááááááá ))...
Jinak reakce, že dovozce/bazarník jde s americkým úsměvem a klidem přihlásit auto, se kterým by normálního smrtelníka vyhodili mluví za vše!!! Ano ano, tím jsi sám ukázal jaké auta přihlašujete, proto musíte mít konexe A mechaniky a lakýrníky? Proč? Ty nepotřebuju, to snad normální auto nepotřebuje, to potřebují jen ty vaše bastly!!! Vykoupit auta NUR FUR EXPORT a nastražit je jako funglovky to vám jde že. A že i turci jsou slušnější než ty, za to si můžeš sám.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 01:41, Uctivé díky
Děkuji panu světa znalému "passatistovi" za jeho úžasné pražácko-chytrácké rady. Jestli těmhle kecum někdo věří, je mi ho opravdu líto...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 06:51, RE: článku chybí fanatismus
anonym napisał:
...prosim vas, kde jste vzali, ze recenzi psal p. Vaculik? pan Vaculik jezdi "jinsi karu " ;)) ta je i muj sen...
Jediný, koho takový nesmysl napadl, jsi ty. Proč by si někdo měl myslet, že to psal Vaculík, když je recenze podepsaná?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 10:17, RE: anonym z 4.7 01:08:37 je debil
anonym napisał:
no, tak chování by neměl hodnotit člověk jako ty, protože sám ho určitě vybrané nemáš. Co se týče bazarníků. Já třeba bazarník jsem, nic moc velkýho, na bazaru mám asi 50aut, z toho naprostou většinu si přivezu sám, bud´ ze SRN, nebo Francie, něco i Belgie. Prodám tak auto denně když se daří. Reklamace skoro žádné nemám, dokážu si spočítat, že když bude člověk s autem ode mě spokojený, rád se vrátí a znovu využije mých služeb. Také se mi to osvědčuje, a opravdu to tak funguje. Právě proto, že ví...
Diky za obsahle info, na uroven jednotlivych prispevku si uz kazdy udela nazor sam, ze. Nejaky kontakt by nebyl? Preji dobre obchody.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 12:25, RE: anonym z 4.7 01:08:37 je debil
kubrt napisał:
Diky za obsahle info, na uroven jednotlivych prispevku si uz kazdy udela nazor sam, ze. Nejaky kontakt by nebyl? Preji dobre obchody.
kurburte, vsak ty nemas ani na 120-ku
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 13:34, RE: Uctivé díky
anonym napisał:
Děkuji panu světa znalému "passatistovi" za jeho úžasné pražácko-chytrácké rady. Jestli těmhle kecum někdo věří, je mi ho opravdu líto...
Kontakt na mě je 728987884 a jsem skutečně poctivý bazarník, tak si o tom klidně můžeme pohovořit.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 14:04, RE: článku chybí fanatismus
anonym napisał:
Jediný, koho takový nesmysl napadl, jsi ty. Proč by si někdo měl myslet, že to psal Vaculík, když je recenze podepsaná?
hloupa otazka, dalsi...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 15:52, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napisał:
Prosím vás lidi, napište mi kde jezdíte. Já jsem ze středočeského kraje a nikde jsem vás tady neviděl.
Všichni sem pořád píšou, jak jezdí dle předpisů, ale já jsem vás nikde nepotkal. Jezdím denně do zaměstnání téměř 60km a téměř nikdo nejede jak má. Já jezdím podle potřeby a situace. Když mám volnou cestu a spěchám, tak jedu klidně 130 (nikoho neohrožuji a neomezuji) Když to nejde, tak nepředjíždím za každou cenu. Mám silné auto a mnohdy se mi stává, že např. řidič fábie nemůže přenést př...
Měl jsi mu dát i jednu za mě, tihle komplexáci v HTP, Felicích apod, to je mor. Fakt nevím, čeho tím zrychlováním a bráněním v předjíždění chtějí dosáhnout. Toho druhého zabít a pak se tomu zasmát? Sám jezdím podobně svižně, ale nikdy nejezdím rychle ve městě nebo tam, kde je horizont apod
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 16:36, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napisał:
Měl jsi mu dát i jednu za mě, tihle komplexáci v HTP, Felicích apod, to je mor. Fakt nevím, čeho tím zrychlováním a bráněním v předjíždění chtějí dosáhnout. Toho druhého zabít a pak se tomu zasmát? Sám jezdím podobně svižně, ale nikdy nejezdím rychle ve městě nebo tam, kde je horizont apod
mentalita některých účastníků provozu je úžasná proto su rád že mám nohy 1,4m nad zemí a v autě se zamykám
nazdar cvoci ( pouze pro některé)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 16:41, RE: opět anonymovi z 2 reakce
Ráďa napisał:
Jinak reakce, že dovozce/bazarník jde s americkým úsměvem a klidem přihlásit auto, se kterým by normálního smrtelníka vyhodili mluví za vše!!! Ano ano, tím jsi sám ukázal jaké auta přihlašujete, proto musíte mít konexe A mechaniky a lakýrníky? Proč? Ty nepotřebuju, to snad normální auto nepotřebuje, to potřebují jen ty vaše bastly!!! Vykoupit auta NUR FUR EXPORT a nastražit je jako funglovky to vám jde že. A že i turci jsou slušnější než ty, za to si můžeš sám.
to, že potřebuješ lakýrníky je uplně normální věc. Auto nemusí být bourané, a i tak může být třeba odřené, oprýskané od kamínků atd atd....
Co se týče toho pána co tady zmiňoval podvodné přihlašování. Je zcela mimo mísu on a tím že mu věříš jseš mimo mísu i ty. Tím že jsme vstoupili do EU (snad si o tom něco slyšel), se veškeré problémy s přihlašování dovezených aut smazali, tudíž dneska snad neexistuje auto, které by u nás nešlo přihlásit. Pouze u některých je třeba absolvovat STK ve výzkumném ústavu v Praze (stojí to asi o 2tis více než normální dovozová STK a musíš se tam objednat, čeká se cca 2 týdny na termín). Tento předpis je hodně kritizovaný, protože když přivezeš ze SRN Trabanta, přihlásíš ho u nás, a nemusíš nikomu dát ani korunu.
Takže znovu mimo mísu.Než začneš něco blít, zkus si zjistit pár podrobností, a určitě se vyhneš tomu, že budeš za hlupce-tupce
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 16:47, RE:
Ráďa napisał:
Popisuju pouze své vlastní osobní zkušenosti. Auto jsem si kupoval/vybíral denno denně rok a půl a zažil jsem toho opravdu dost. Jestli jsi světlá vyjímka, fajn beru, i takoví jsou. Třeba jeden nejmenovaný větší Liberci je taky celkem fér. Bohužel zbylých víc než 3/4 kolegů ti to úspěšně kazí. A že i v D jsou mnozí víc jak pěkně vyčuraní vím taky. Ale přesto jsem u vás tuzemců po roce a půl stále koupit nedokázat. Kdežto v D se mi to povedlo už při druhé cestě a je to peckáááááááááááááá ))...
jo, jasný, samozřejmě, jsou slušný, jsou špatný. Tak jako ve všem. Já si prostě myslim že jsem z těch slušných, a že i tak to jde dělat. Když ke mě někdo přijede, a auto opravdu chce, tak z 80% s ním opravdu odjede. Bouračky nedělám(ne že bych to vyloženě odsuzoval-i bouračka se dá dobře opravit tak, aby ti ještě udělalal službu,ale nemám servis, takže je to pro mě složitý to opravovat a nemám nervy na to, se někde dohadovat že to udělali blbě, nebo draze atd...), jen vyloženě něco malýho někdy. Když už jí přivezu, tak jí podrobně nafotím před, během a po opravě, a rozsah poškození napíšu do kupní smlouvy.
Co se týče toho, že sis nemohl vybrat. Samozřejmě nevim co a jak si kupoval, ale dost často se setkávám s tím, že lidi maj fakt dost přehnaný nároky. Přeci si každej musí uvědomit, že jdu pro ojetinu. Když chci nebouraný a tudíž třeba nelakovaný auto, musim se smířit s tím, že asi zvenku i zevnitř sem tam nějaká kosmetická vada bude, že asi nebudou nový brzdy, nový tlumiče,pneumatiky (i když i to se občas poštěstí) atd atd. Pokud něco takovýho chci, musim si samozřejmě připlatit, a to se zas nikomu nechce. Takže to je taky o přístupu k věci.
Co se týče Německa, Francie atd...., i tam odsud jsem kolikrát odjel s nepořízenou. Je pravda, že auta ježděná venku jsou v ohodně lepším stavu než ježděná u nás. Osobně tvrdím, že např. 50tis km najetých u nás je skoro jako kilo venku (stačí se podívat po čem a jak jezdíme). Proto ty auta rád vozím zvenku, a nemyslím si že je nějakou výhodou koupit auto které bylo koupeno nové u nás. To je spíš takovej psychologickej efekt. Přeci to neznamená že musí bejt bezproblémový, nebouraný atd, spíš naopak.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 17:02, RE:
Ráďa napisał:
mě nepřipadá moc normální, že denně rok a půl vybírám auto, a neseženu. To je podle mě spíš nesmysl, nebo nejseš uplně normální člověk. Něco mi nesedí: všichni tady říkáte, jak byste si u nás v bazaru nic nekoupili, a že venku jsou ty auto mnohem lepší. Přitom většina bazarů ty auta vozí právě zvenku, tak kde je ten problém? Říkáte, že venku se dají slušný auta sehnat za dobrý peníze, tak proč by je tam dovozce nemohl kupovat a tady prodávat, přeci v tom případě dělá přesně to, co vy doporučujete.Fakt nechápu. Mě spíš připadá, že se nedokážete smířit s tím, že si ten bazar venku umí sehnat auto, který může prodat u nás za dobrou cenu a ještě na tom vydělat. To vám prostě vaše hlava nebere, proto si uděláte úsudek, že to musí bejt šlupka.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 17:29, RE: opět anonymovi z 2 reakce
anonym napisał:
to, že potřebuješ lakýrníky je uplně normální věc. Auto nemusí být bourané, a i tak může být třeba odřené, oprýskané od kamínků atd atd....
Co se týče toho pána co tady zmiňoval podvodné přihlašování. Je zcela mimo mísu on a tím že mu věříš jseš mimo mísu i ty. Tím že jsme vstoupili do EU (snad si o tom něco slyšel), se veškeré problémy s přihlašování dovezených aut smazali, tudíž dneska snad neexistuje auto, které by u nás nešlo přihlásit. Pouze u některých je třeba absolvovat STK ve výzkumném ...
to jsem ja co se zminoval o podvodnych prihlasovani, znam borce, ktery ti prihlasi auto v cz bez ODHLASKY, atd. konkretne se to deje na magistratu v opave, chybejici dokumenty k vozu jsou ( asi za uplatu), vystaveny nove, staci ti jen technicak, vis to ze jsme v eu neznamrna ze neni kolem toho litani a papirovani
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 20:06, RE: opět anonymovi z 2 reakce
anonym napisał:
Co se týče toho pána co tady zmiňoval podvodné přihlašování. Je zcela mimo mísu on a tím že mu věříš jseš mimo mísu i ty. Tím že jsme vstoupili do EU (snad si o tom něco slyšel), se veškeré problémy s přihlašování dovezených aut smazali, tudíž dneska snad neexistuje auto, které by u nás nešlo přihlásit. Pouze u některých je třeba absolvovat STK ve výzkumném ...
Auto se musí přihlásit, jsem to před pár měsíci absolvoval aby bylo jasno. Nejdřív dovozová STK, tam vypíšou papír a s ním na dopravku kde se přihlásí a udělají ti CZ techničák.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 20:20, RE: opět anonymovi z 2 reakce
Ráďa napisał:
Auto se musí přihlásit, jsem to před pár měsíci absolvoval aby bylo jasno. Nejdřív dovozová STK, tam vypíšou papír a s ním na dopravku kde se přihlásí a udělají ti CZ techničák.
hm to je ta druha pulka tady v cz a ta prvni pulka se deje v zemi ve ktere auto koupis
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 20:36, RE: panu dovozci
anonym napisał:
mě nepřipadá moc normální, že denně rok a půl vybírám auto, a neseženu. To je podle mě spíš nesmysl, nebo nejseš uplně normální člověk. Něco mi nesedí: všichni tady říkáte, jak byste si u nás v bazaru nic nekoupili, a že venku jsou ty auto mnohem lepší. Přitom většina bazarů ty auta vozí právě zvenku, tak kde je ten problém? Říkáte, že venku se dají slušný auta sehnat za dobrý peníze, tak proč by je tam dovozce nemohl kupovat a tady prodávat, přeci v tom případě dělá přesně to, co vy doporučujet...
Jo není normální, že vybírám rok a půl auto a nic neseženu. Proto jsem se na to tu vybodl a zajel do D. (lepší by bylo CH ale s tím clem jsem to nechtěl řešit) . Poprvé jsem se vrátil s nepořízenou neboť to byla opět nastražená past. Na podruhé jsem koupil. V Dekře pochválili, na dovozovce to ani nekontrolovali a jen si toužili posedět v interiéru, týpek z dopravky ho chtěl ode mě vykoupit. Ano možná je to tím, že jsem nechtěl kinderwagen ala Passat kterých jsou všude 3 prd**e. Ale auto které měl Helmut Kohl i Claudia Schiffer.
...Ale aby mi tuzemci do očí tvrdili, že to jsou origo klíčky a byl na nich emblém FAB!!! Nebo to mělo najeto zas 129 tkm, ale automat úplně vylágrovaný, tahalo to zadek po zemi a interier jak po nájezdu armady tak na to nemám nervy. Nejlepší je, jak se s tebou bazarista do krve hádá, že dané auto je zaručeně pancéřované. Ale že to jsou normální dvojité determální skla a žádné panceřování mu nevysvětlíš. Nebo si někdo podá inzerát, ale telefon má pak celý týden (asi 30pokusů) nedostupný. Rezavý výfuk přetřený stříbrnou barvou (ještě tam byly čárky od štětky) a bude to do očí tvrdit jak nový výfuk. A takových zážitků mám tuny. Ne opravdu nic proti tobě, ale v tuzemsku Auto koupit nejde!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nehledě k tomu že tu je nulový výběr a pokud něco najdeš tak nastražená vylágrovanina. Tady tak možná Fabie, Astry atd, ale echtovní sedany nad 5,2m a 240kw mit absolut Vollaustatung ve stavu 1A nikoliv...a nové gumy do toho nepleť, ty jsem si koupil sám Michelin Pilote 235/60R16 do 270km/h za 8000kč/ks
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 21:10, RE: panu dovozci
Ráďa napisał:
Jo není normální, že vybírám rok a půl auto a nic neseženu. Proto jsem se na to tu vybodl a zajel do D. (lepší by bylo CH ale s tím clem jsem to nechtěl řešit) . Poprvé jsem se vrátil s nepořízenou neboť to byla opět nastražená past. Na podruhé jsem koupil. V Dekře pochválili, na dovozovce to ani nekontrolovali a jen si toužili posedět v interiéru, týpek z dopravky ho chtěl ode mě vykoupit. Ano možná je to tím, že jsem nechtěl kinderwagen ala Passat kterých jsou všude 3 prd**e. Ale auto které m...
jojo, tak už jsem uplně klidnej, ty totiž evidentně nejseš normální kupec ty helmute, nebo claudie. Tohle si mohl napsat dřív, a mohli jsme si ušetřit spoustu vysvětlování. Limuzína nad 5,2m a 240kw, to opravdu není segment, ze kterýho by tady u nás měl bejt velkej výběr, a upřímně se ani nedivim, protože kupců jako ty (asi zaplatpánbůh) moc nebude.
Takže gratuluju k dobrý koupi, a ať se v autě cejtíš přinejmenším jako ta slavná modelka.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 06.07.2007 22:36, RE: bez předmětu - Bazary v DE
anonym napisał:
Děkuji za Váš příspěvek, který je snad jedinou slušnou reakcí na ten můj, i když si s vámi dovolím nesouhlasit. Máž docela letitou praxi, a opravdu tvrdím, že procento slušných bazarů konkrétně v německu není vyšší než u nás. Tam se tím prodejem aut zabývá opravdu hodně individuí, pravdu má jeden místní dopisovatel, že z 10 prodejců jsou 2 němci, zbytek bývalá jugoslávie, polsko,rusko nebo albánie,turecko atd... a podle toho to také vypadá.Kontrola tam není o nic větší než u nás. A co se kontrol...
Tak to nevim...
Ja kupoval 6 let stary mondeo. Byla k tomu rocni zaruka (pouze pri prihlaseni v Nemecku). Rekl sem ze zaruku nepotrebuju (export, takze bych ji ani nedostal) a zeptal jsem se jestli nebude sleva. Dostal jsem slevu 400 EUR.
No a kdyz psal bazarnik smlouvu, tak sem cucel. Zaprvy auto ma najeto xxx km a ne "km dle stavu tachometru" jako v CR. A pak to prislo, dokonce tam napsal ze se zarucuje ze auto neni bourany. Jednoducha, strucna a SROZUMITELNA veta. To mi malem vypadla celist.
Takze priste jedine zase DE. (Resp. nekoho kdo mi to doveze na zakazku).
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 07.07.2007 07:51,
96kw PD jen 5 rychlostni? No nevim!
reagować
  1 ... 6 7 8 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.