Fénix56 napisał:
1) Pašík repre??? Repre s přimhouřením oka Phaeton, ale ne Pašík 2)800km jet 200, bohajeho chceš přijít i o druhou nohu? 3)ložiska v 188 tkm - to moc nevydží. 4) ve 190tkm se radovat že náprava drží? Majitelé VW grup jsou jak vidím rádi, že to i svítí a bliká. 5)nad 5000 ot nárust výkonu - ježiš ty zas budeš pilot... jinak žeby to bylo táááák měkké a v zatáčkách neochotné - no myslím si svoje, ale je to subjektivní. PS: Jedinné na čem se shodnem je, že ten automat je dobrá věc
Takže to zkusíme rozebrat. Nevim jak jsi to myslel s tim přijít o druhou nohu? Jako že to žere? Jo žere, firma plati cesťáky, takže je to vpohode a abych řekl pravdu, když sem ho kupoval tak v autosalonu stal vpodstatě stejný ale W8, jediné proč jsem ho nevzal bylo to, že to byl manuál. Ohledně nápravy, tyto auta (passat, a6, superb) mají hlinikové nápravy a co sem se dočetl tak to odcházi často. Jinak auto má 10let, teď 195tkm a naprosto skvělě funguje. Po pravdě, kdyby bylo tehdy více peněz, tak jsem vzal buďto Lexusa GS300 nebo Mazdu 6 4x4. Jenže po roce v nemocnici těch peněz moc nezbylo a v bance Vám moc nepůjčí když jim řeknete, že jste v invalidním důchodu a rok byl v Hospitlu.
ale už šetřím na Japonce
Jinak měl sem Accorda 1998 a kdyby mi neuřezali nohu, tak ho nikdy neprodám!! Měl najeto cca 450tkm a kromě pravidelné údržby absolutně bez poruchy a nadmíru spokojený!
Ale díky za oponování, rád čtu názory ale hlavně rady do čeho jít(myslím to v dobrém) Martin