anonym napisał:
VV nesnáším a žabožrouty taky nemusím,ale z těchto dvou bych bral určo Lagunu
Pred mesicem jsem dostal jako sluzebni noveho Passata. Moc jsem nenajel, tezko tedy hodnotit spolehlivost. Pouze jen par postrehu. Vnitrni prostor dostatecny. Pouzite materialy na pohled i na dotek velice povedene. Pristrojovka oproti minule verzy Passata mnohem elegantnejsi. Motor 77KW: vykonove nic zvlastniho, ale na bezne jezdeni zcela dostatecny.
Podvozek: velice dobre zvlada prejezdy pres nerovnosti, po rovine pri vyssi rychlosti velice stabilni, tichy. Drive jsem jezdil s Primerou P11, ta sedi v zatackach mnohem lepe. Naopak ale citite kazdou nerovnost. S Passatem pred zatackou znacne zpomalim a nasledne akceleruji. S PRimerou jsem mel najezdovou rychlost mnohem vetsi, razeni a spojka rychlejsi (zeby 16V, benzin? :)). Brzdy: velice dobre se spravnym nabehem. Kufr-vybiral jsem mezi sedanem a kombi. Sedan vypada lepe, kufr je ale velice spatne pristupny, zvitezilo tedy kombi kvuli rodine. Image: Passat je pro me trochu ironie. Sam bych si ho nekoupil (ojeta Primera byla ma volba-za trapne penize velice poveden auto). V Nemecku je Passattos obycejnej sluzebak, u nas si ho kupuji poloborci co o nem pak vypravi v hospode, jak jedi za 4,5l (s dvojnasobnymi ostatnimi naklady). Petr