Cztwartek 18.12.2008 23:20,
rada
Mila a velmi fotogenicka Kylie.Nakousla si neco,co me osobne velmi zajima a to model C6,ten se mi totiz velmi libi,testovaci jizdu bych si nechal moc libit.Odpruzeni Hydraactive si pamatuji z jednoho velmi stareho modelu-snad BX,nebo tak nejak,opravdu si nejsem jisty.Ac bylo auto zrale na odpis,tento system velmi dobre fungoval a byl jsem vemi spokojeny.Opacnou stranou mince byla ovsem aktivita brzd,ktera byla az enormni.Je pravdou,ze Citroen je jiz nekde jinde,ovsem paradoxne zrovna v cesku je uznavanejsi znackou Peugeot,proto jsem si ho koupil.Prirovnani ke stare 605 je trosicku odvazne,nicmene byl jsem velmi rad kdyz nakonec zustal s byvalou pritelkyni a ja je oba nemel na ocich.V dobe kdy kolega kupoval tu Alfu,nebyla statistika poruchovosti znama,jednalo se o novy model,ziskal oceneni Auto roku a prekvapeni nastaly trochu pozdeji.Dnes je samozrejme situace o dost jinsi,automobilky jsou cim dal tim dale,globalizaci se snizuji ceny,nicmene hlavne v CR plati znacka Skoda a VW k tem nejuznavanejsim i kdyz jejich flexibilita a technicky pokrok jiz nejakou tu dobu stagnuji.Pred 10ti lety byly auta vice osobitejsi a konstrukcne odlisnejsi,nyni jsou auta slusne kvality,jen je potreba volit mezi agregaty a naklonosti k te ktere znacce.Dnes pro mne existuje jen par moznych reseni pri koupi aut-VW koncern,dekuji nechci,Japonci-nemusim je,PSA-vybral bych si.Fiat koncern-diky ne,Korejci-netestoval jsem,bmw-slusny.Jo abych nezapomnel USA modely,nelibi se mi,ale kdyz jsem byl pracovne v Mexicu pujcil jsem si Mustanga GT,to auto se mi velmi libilo.Jinak ohledne paliv,tady se bojim tankovat,mam CR a ten tak neco nesezere a kdyz byly zverejneny testy treba Shell V-Power jake jsou markantni rozdily treba v Nemecku a Cesku,dekuji,udelal jsem si vlastni usudek.Takze sebou taham lahvicku s aditivem.Jinak musim vyseknout poklonu,zena s takovym prehledem...v tomto oboru..
reagować