anonym napisał:
otec koupil minuly rok forestra z jednoho velkeho CZ bazaru. po par stech km zacal klepat motor, vzhledem k tomu, ze to bylo hned po koupi, putovalo to do autorizovaneho servisu na oficialni posudek.
zavada: pridrene lozisko na klice, po rozborce zjisteno, ze pry jiz jednou opravovane. pravdepodobne tam nekdo dal velmi husty olej, at je to par km ticho a sup s tim do bazaru.
vymena za novy spodek s repasem hlav atd - 90 000 kc ... mensi cast se podarilo vytahnout z toho bazaru, ale stalo to do...
Taky jsem naletěl. Mazda Xedos 6, 2,0, najeto 125t.km. Serviska. Dotáhl jsem to sem, a po výměně oleje motor kolem 3200 ot. jemně klepal. Ojniční ložiska v háji. Mazda, motory držáky a navěky. Jenom keci. Dovezeno z Německa. Jeďte to tam vrátit a reklamovat. Štěstí, že jsem to mohl opravit vlastními prostředky. Podvodníci jsou všude. Jo a ten vyměněný olej, po čase nešel vůbec vylít z bandasky. Jo a ještě. V autorizovaném servisu odborník motorář tvrdil, že ten zvuk z motoru je normální na ty ujeté km.. A jestli tvrdím, že to jsou ojniční ložiska, tak, že mi to za 65 tis. Kč vymění. No, a když to budou mít venku, tak to může stát i 100tis. Kč.