wind napisał:
Já jezdím s Legacy kombi 2,0R r.v.2006 a je to celkem v pohodě některý věci jsou tam úplně jinak než v německej autech, ale zvykl jsem si. Jinak spotřeba při klidné jizdě 9,5 a pokud jedu na dálnici v německu tak v rychlostech okolo 200 km/h 14.5l ,město se dá jezdit do 11l. Mám za sebou i menší bouračku ( zůstal jsem ve sněhové závěji na dálnici ) oprava stála hodně a trvalo to tři týdny ( než přišly díly ) jinak pohodlný auto který potřbuje točit motor ,aby to trošku jelo ( R točí 7500 ot / m...
Vazeni pratele, ano. Subaru doporucuji. 2.5L Outback s automatem z roku 2003, koupil jsem pred dvema lety se 70000, ted mam najeto 150000 a krome veci, co se meni pri serviskach (ktere opravdu uplne nejlevnejsi nejsou), jsem nemenil nic. Silu na normalni jezdeni ma, do 130km/h se rozjede pomerne jiste (pokud vam spolujezdec neco povida a vy na to ve 100 slapnete, zarazi se, nicmene hlavou do operky neprasti) a maximalka je myslim 197. Na zavodeni a vyrazeni ze 180 na 220 ten novy 180kw H6. Automat je chytry a jezdim za 11 coz mi prijde ok, ale ma jen ctyri stupne. Nic nechrasti, jenom mam trochu osezenou sedacku (prostredkem je alcantara). V zime jsem tahal po zasnezene (20cm) polni ceste tranzit nalozeny taskami na strechu (beze me se ani nehnul). Utrhnout se to v zatacce neda (tedy asi), kamaradovy spadly bryle z oci a udelal si bouli na hlave o sklo, kdyz jsem se vyhybal srnce, a auto nic, porad jsem ridil, jestli piskly gumy nevim, malem jsem se... tak uz si to nepamatuju, ale stopu auto drzelo celou dobu jak kdybych jel po kolejich. Nebavi me spotreba, nebavi me nahradni dily a nebavi me ctyrvalec (ach muj S-type, kdeze jsi...[roze*ral se]). Jestli mate auta radi a zajima vas bezpecnost, nenechte se otravit pomerne dost drahym servisem ani tim, ze to neni tdicko (vsechna cest). A ten design? Quatroporte se mi libi vic, ale Outback jako kazde Subaru ma vyraz a postoj. Suvereni. P.S.: Nesouhlasim s autorem recenze stran brzd, velky spech pres Pezinskou Babu (jezdi se tam zavody do vrchu) a pohoda. Ale je dost mozne, ze 2.5, navic Outback ma jine brzdy.