i napisał:
"... i v běžné pařížské sámošce si koupíte lepší víno, než jaká jsou importována třeba do česka." Vážená paní Kylie, možná to na tento server také nepatří, ale Vašich výpadů proti České republice si nelze nevšimnout. Z Vašich starších příspěvků se dozvídám, že jsme národ buranů a zlodějů (zejména v servisech) co jezdí ve starých kraksnách na nejhorší palivo v Evropě. Možná, že pojem Übermensch ještě docela nezmizel ze světa. Vysvětlete mi laskavě proč nezbalíte Buřtíka do Brumly (nesmím zapomeno...
To je HODNĚ xenofobní příspěvek! To snad nemyslíte vážně? Zbláznil jste se? Nacionalismus a xenofobie patří k tomu nejhoršímu, co znám!
1) Ano s francouzským vínem to tak prostě JE! Jakýkoliv sommeliér vám má slova potvrdí!
OVĚŘTE SI TO - a pak napište a omluvte se, děkuji
2) Burani? - nic podobného jsem NIKDY nenapsala!
OVĚŘTE SI TO - a pak se omluvte, děkuji
3) Zlodějny v servisech - ANO - na tom trvám, a shodou okolností i v dnešní diskuzi se k tomu vyjadřují nějací diskutující. Vaší pozornosti též doporučuji TV pořady: Reportéři ČT, Na vlastní oči, Černé ovce atp., stejně jako různé tiskoviny a deníky (jako je Týden a MF Dnes či Deník) apod. Očekávám, že JE se stejnou intenzitou napadnete za falešné zinscenované příspěvky. Se stejnou vervou prosím kritizujte i další místní diskutující, kteří (jen v posledních dnech jich bylo několik!) zmiňovali některé konkrétní případy a servisy, kde byl někdo podveden a okraden, včetně případů výměny originálního nového dílu ve voze za starší, či mu účtovány nesmyslné položky za neprovedené opravy (jen v této diskuzi několik lidí zmínilo praktiky Emil Frey Stodůlky) atd. Nuže vyražte "proti všem" a všechny kritizujte a "vysvětlete" jim, že si to vše vymysleli..
POKUD NE - očekávám omluvu, děkuji
4) Průměrné stáří automobilového parku uvádí české statistiky (Centrální registr vozidel - myslíte, že "podvádí"?). Je takový jaký je, což se občas dočtete i v běžném denním tisku, nebo vidíte/slyšíte v TV ve zprávách. Proč z toho (a vlastně z čeho) obviňujete mne? To jsou prostě fakta!
5) Na test kvality paliva u českých čerpacích stanic zde dnes shodou okolností upozornil a MF Dnes mu věnovala kritický článek na první
straně a přehledné výsledky naleznete v příloze E (zahraniční palivo v testu VÝRAZNĚ předčilo české). Nedávno jsem si na těchto stránkách pochvalovala Aral Ultimate - právě ten v dnes v Dnes zveřejněném testu zvítězil. Napadněte tedy redaktory Mladé Fronty Dnes a Ústav paliv a maziv, a až POTÉ mne!
6) Slova jako "Übermensch" a obdobné "upomínky dob minulých" jsou v mé vlasti považována za ZCELA nepřijatelná (a pokud nejste idiot, tak to i víte!)
7) Otázku jistého "zklamání" z vývoje v postsovětské zóně zde také někdo nedávno nanesl a naděje a nadšení z pádu komunismu v západních zemích poněkud pohasly a cca do roka a do dne se v obchodech začaly objevovat cedulky: CESI NEKRADTE
8) Žiji tu již téměř dvě desetiletí a chci věřit spíše v zlepšení poměrů, než že budu nucena uprchnout (zcela bez prostředků s dvěma kufry odtud museli odejít prarodiče - dva domy, krám a veškerý soukromý majetek včetně knih obrazů apod byl předán "lidu" - tedy pravděpodobně několika komunistickým papalášům) - patříte k těm, kteří doufají v návrat těchto časů?
Mimochodem, nepocházím z Berlin(a)
9) Ano boty značky Prada mám moc ráda, ale řídím v nich spíše výjimečně (když jedu z/na pracovní schůzku - a zapomenu si na přezutí Nike Adidas Diesel - ty mi do auta vyhovují podstatně více)
Na vaši brzkou omluvu se těší
Kylie