vasapasa napisał:
NE netyp. Je to uplně jedno kdo to vyhraje,ten kdo skončí druhej nebude o moc horší a třetí taky ne to je jen takovej marketingovej tah -souťeže tohoto typu a ikdyž mě svět aut a motoru zajímá, tak to kdo bude v roce 2009 první je uplně jedno. Rád bych viděl na prvním místě BMW X6,ale to tam opravdu nebude a váš C5 faclift druhé generace už vubec ne. Možná tak ve francii,ale u nás ani náhodou.
Vím že pro marketingová oddělení automobilek je to jedna z priorit, ale jak jsem psala, minimálně něktreří z cca 60ti vybírajících novinářů z 23
zemí jsou slušní lidé. Právě proto, že většina lidí "jen" kritizuje, jsem chtěla slyšet názory normálních lidí (kteří o autech asi něco vědí, nebo je zajímají - jinak by tu nebyli) bez komerčních tlaků. No, neuspěla jsem (můj Buřtík říká, že kritizovat a nadávat schováni za půllitrem piva umí češi skvěle - tím to ale bohužel také většinou končí). Přiznávám, že jsem čekala trochu víc, tedy více tipů a názorů, bohužel spíše převládala jen ona kritika (a to finalisté budou vyhlášeni až za 14 dní a vítěz až v půli listopadu) a opravdu je prostor na čisté ničím neovlivněné názory (no dočkala jsem se i kritiky za špatnou interpunkci - to bych na těhle stránkách ještě nedávno opravdu nečekala).
Ano X6 se mi moooooc líbilo (ale na první místo bych ho asi nedala, ale "medaili" si určitě zaslouží). Myslím, že C5 je opravdu povedená (ty 2 franskouzské hlasy na celkovém hlasování moc vliv nemají) šance na finále tu je. Bezpochyby za to schytám kritiku, ale nejen dle německých testů (na které jsem zde nedávno pod článkem o Hondě Accord upozornila), ale i dle mého názoru je nová C5 opravdu sofistikovanější a "lepší" vůz než Accord a Mazda 6. A máte pravdu, i kdyby (i po zásluze) C5 letos vyhrála, letitý dosluhující model Passatu se v česku bude jistě nadále prodávat lépe.
Kylie