0
powrót

diskuze k tématu: Subaru Impreza 1.6 nebo 2.0?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaký typ motoru vybrat, technické dotazy, japonská vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:07, Když Impreza tak Sedan
Osobně bych dal přednost sedanu a dvoulitrovému motoru. To že má sedan větší zavazadlový prostor není nic nového pod sluncem, ale přesto to může být pro někoho překvapující. Bez ohledu na objem zavazadelníku je sedan reprezentativnější a elegantnější auto než auto s batohem :o))))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:08, RE: Nech(te) bojů
figo napisał:
já bych tady jedno zajímavé téma měl, to téma jsem objevil v našem denním tisku a týká se kvality nafty. Vím že se to zde v diskuzích hodně probírá a i já jsem doporučoval do moderních naftových motorů povýrobně aditivovanou naftu od velkých řetězců, jak je vidět z přiloženého odkazu tak je to všechno stejnej ksindl.... (http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.asp?c=A080915_145641_automoto_fdv)
...a kde je teď úřad na ochranu spotřebitele? Jednoznačnější klamání (a přímo okrádání) spotřebitele jsem snad ještě neviděl...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:15, RE: Když Impreza tak Sedan
kubatko napisał:
Osobně bych dal přednost sedanu a dvoulitrovému motoru. To že má sedan větší zavazadlový prostor není nic nového pod sluncem, ale přesto to může být pro někoho překvapující. Bez ohledu na objem zavazadelníku je sedan reprezentativnější a elegantnější auto než auto s batohem :o))))
No ono to s tou velikostí kufru není tak jednoznačné, na litry sice papírově vyhrává sedan, ale kombík se počítá jenom po roletku, jestliže ji stáhnete pak litrově i využitelností je "auto s batohem" někde jinde. Jinak co se týče reprezentativnosti, tak s Vámi souhlasím, jestli se tedy o tomto pojmu v souvislosti s Imprezou vůbec dá mluvit. On ani sedan není bůhví co, ale proti kombi je to krasavec. :o)) PS: (proti Impreze nic nemám, sám vlastním poslední model)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:22, RE: Nestydíte se?
anonym napisał:
kokot si sám čobole. nikoho nevyhazuju jen navrhuju kompromisní řešení pro obě strany. jsou lidé kterým vadí kajliny oapkující se příspěvky a jsou lidé kteří si sní rádi pokecají. proto by se s vým přehledem mohla mít zřízenou vlatní diskusi.
kamil
Viete čo sa hovori u nas na Spisi? Kamil = debil lebo Kamilko = debilko !!! hehehe
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:28, RE: Nestydíte se?
anonym napisał:
Viete čo sa hovori u nas na Spisi? Kamil = debil lebo Kamilko = debilko !!! hehehe
u nás se zase říká jestli si ze Spiši tak patříš do p..i hehehe
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:30, RE: Nech(te) bojů
Pepe napisał:
...a kde je teď úřad na ochranu spotřebitele? Jednoznačnější klamání (a přímo okrádání) spotřebitele jsem snad ještě neviděl...
Klamání to je, paragrafy na to jsou, ale jak to dokázat? Nechat si u Dekry udělat test, že po natankování želvího pouru nedošlo k zvýšení výkonu alespoň o 15 % dle metodiky té a té?
Jednodušší je tankovat nepremiovou naftu a lít si do toho aditivum sám (kdo už to musí mít).
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:31, RE: Nestydíte se?
anonym napisał:
u nás se zase říká jestli si ze Spiši tak patříš do p..i hehehe
Do piši, hej? Choď do piši
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:31, RE: Nestydíte se?
anonym napisał:
těba robili ve vodě, čo? semeno odplávalo a kokot zostal!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:39, RE: Nestydíte se?
anonym napisał:
těba robili ve vodě, čo? semeno odplávalo a kokot zostal!
no nic někomu tady vyčítám že za...á diskusi tak to sám nebudu dělat. moudřejší ustoupí. měj se a pozdravuj ve Spiči
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:41, Tady "ředitelka zeměkoule"
anonym napisał:
S tím se nedá než souhlasit taky si nejdřív přečtu autora pod článkem a pak teprve čtu. Protože to co vypustí z huby tato ředitelka zeměkoule jsou dost subjektivní pocity jednoho člověka co ví až moc dobře co chce a myslí si tím pádem že to tak musí být správně i pro všechny ostatní lidi kolem.
...to máte dost jednoduché, ne? Téměř nikdo se nepodepisuje (i vám se jistě anonymně popichuje lépe, než Face to Face), takže najít můj příspěvek, nebo někoho dalšího, kdo nemění identity jak počasí je tak jednoduché...
Mimochodem PROČ ředitelka planety? JEN mám o něco větší praktické zkušenosti v oboru (a zřejmě budu o něco starší a zkušenější než vy, milý anonyme - to z člověka ředitele zeměkoule neudělá, to jednou pochopíte sám. Možná jsem měla psát anonymně jako vy, nebo se pod mužským pseudonymem a "problémů" by přinejmenším ubylo, že?)
PS: Mám dobrou náladu, protože dnes se ke mě donesla již druhá dobrá zpráva (Víte jak jste zpochybňovali rozdíly v palivu v česku a zahraničí? Víte jak jste až "urážlivě" hodnotili můj popis a pocit z nového benzínu Aral Ultimate? Dnešní test včetně laboratorních výsledků v Mladé Frontě Dnes dávají za pravdu - NE všem pochybovačům, ale ANO jsem potěšena, že můj "amatérský" pocit z této novinky potvrdily i laboratorní testy)
Pěkný den Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:47, RE: Benzín 1.6 bmw/citroën/peugeot
Pepe napisał:
Konkrétně do 308 se dávají tyto 1,6: 90 a 110k (PSA), VTi 120k, THP 150 a 175k (BMW/PSA) - engine of the year... Aneb stačí přehodit písmenka, a hned je na světě pořádnej motor... Tu 150ti koňovku bych považoval za zcela vyhovující....
Ano ta 150ti PS verze je zcela postačující na jakoukoliv jízdu. Já vím, že technologie motorářů jistě výrazně převyšují PSA, ale motor se vyrábí ve Francii a drobné "popíchnutí" pro fandy "koncernu", i původní dnes již do věčných lovišť odeslaný 1.6 Citroën byl "lepší" než benzínový 1.6, který všichni známe z Octavie (a najdete ho ve všem od Golf po Seat ....). Ale tenhle nový je opravdu (možná) to nejlepší v segmentu.
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:49, RE: Benzín 1.6 bmw/citroën/peugeot
anonym napisał:
Ano ta 150ti PS verze je zcela postačující na jakoukoliv jízdu. Já vím, že technologie motorářů jistě výrazně převyšují PSA, ale motor se vyrábí ve Francii a drobné "popíchnutí" pro fandy "koncernu", i původní dnes již do věčných lovišť odeslaný 1.6 Citroën byl "lepší" než benzínový 1.6, který všichni známe z Octavie (a najdete ho ve všem od Golf po Seat ....). Ale tenhle nový je opravdu (možná) to nejlepší v segmentu.
Kylie
Chtěla jsem napsat "technologie motorářů BMW" - pochopitelně, jen mi to vypadlo (vymlouvám se na notebook, který poslední dobou používám a jeho "přecitlivělou" klávesnici, která mi moc nevyhovuje, ale je to pravda)
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 14:59, RE: Nech(te) bojů
figo napisał:
já bych tady jedno zajímavé téma měl, to téma jsem objevil v našem denním tisku a týká se kvality nafty. Vím že se to zde v diskuzích hodně probírá a i já jsem doporučoval do moderních naftových motorů povýrobně aditivovanou naftu od velkých řetězců, jak je vidět z přiloženého odkazu tak je to všechno stejnej ksindl.... (http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.asp?c=A080915_145641_automoto_fdv)
Ano, už se mi to také doneslo (a příloha Mladé Fronty mne VELMI potěšila) a jsem opravdu ráda, že laboratorní testy "podpořily" téma, které se tu nedávno rozebíralo (nebudu říkat, že mne MOC nepotěšilo, že se potvrdily mé "dojmy a pocity"). Já sice popisovala chování vozu po natankování BENZÍNu Aral Ultimate, ale v tomhle zásadní rozdíl mezi benzínem a naftou není - PALIVO je v zahraničí kvalitnější než v česku - a Aral Ultimate je momentálně NEJlepší).
PS: Jen dodám, že v podobném testu (před 10ti /?/ lety) zde v česku také vyhrál Aral a druhý skončil Total - bohužel obě firmy se z českého trhu již stáhly)
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 15:06, VELMI oceňuji
Muroň napisał:
Hozenou rukavici zvedam a taky dělám coming out vozu i sebe:
http://picasaweb.google.cz/beachvolejbalcup/Muron#
a VELMI mne těší! Jsem ráda, že se (blíže) poznáváme!
PS: Je vidět, že to jde i bez vymýšlení
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 15:29, RE: Nech(te) bojů
anonym napisał:
Ano, už se mi to také doneslo (a příloha Mladé Fronty mne VELMI potěšila) a jsem opravdu ráda, že laboratorní testy "podpořily" téma, které se tu nedávno rozebíralo (nebudu říkat, že mne MOC nepotěšilo, že se potvrdily mé "dojmy a pocity"). Já sice popisovala chování vozu po natankování BENZÍNu Aral Ultimate, ale v tomhle zásadní rozdíl mezi benzínem a naftou není - PALIVO je v zahraničí kvalitnější než v česku - a Aral Ultimate je momentálně NEJlepší).
PS: Jen dodám, že v podobném...
Bože, těch překlepů mám poslední dobou nějak moc! Chtěla jsem napsat POTĚŠILO mne, že laboratorní testy potvrzují, že zahraniční palivo je kvalitnější (i když ta skutečnost samotná je VELMI neradostná) a Aral Ultimate je opravdu skvělý
Kylie
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 15:51, RE: Nebude se vám to líbit...
anonym napisał:
Můj brzký ranní příspěvek ohledně motoru do Imprezy (tam to je opravdu jednoznačné) a mé "tipy" na Car of the Year 2009 si přečetl jeden profesionální novinář a hodnotí to VELMI jinak, než někteří místní "diskutující" (to poslední slovo jsem napsala až po chvilce váhání). Dle jeho názoru (řekla bych výrazně NADprůměrného profesionála) to takto "neumí" napsat ani někteří jeho kolegové. Proto považuji za až (tragi)komické některé "místní" reakce. Z úst člověka jemuž věřím jsem (přiznávám ž...
CIT.: „nějak výrazně lépe to napsat nejde“ ... „to takto "neumí" napsat ani někteří jeho kolegové“

Já bych zase měl citát, že „sebechvála smrdí“.

Když pominu věcnou hodnotu obsažených tipů a argumentů, stejně jako fakt, že většina příspěvku je off-topic a de facto spam, vyjádřím se k onomu „takto napsat“. Obávám se, že uváděný příspěvek z 03:18 jako kdovíjak úžasný text hodnotit nelze. Jako příspěvek v diskusi ano, je dobrý. Nicméně: úvodní pasáž souvislého textu je zcela rozbita vsuvkami v závorkách. Jejich nadužívání v takovém množství rozhodně není dobrý styl. Další část jsou vlastně jen očíslované body, kde lze hodnotit obsah, ale sotva zpracování.
V tak „úžasném“ textu, jejž údajně „nejde napsat výrazně lépe“, by pak nebylo možné tolerovat elementární chyby („danné“, „by jste“), stejně jako by musela být v pořádku interpunkce.

Opakuju, že jsem se pod dojmem zveřejněné sebechvály na to, JAK je příspěvek napsaný, soustředil právě na toto. A opakuju, že právě proto záměrně nehodnotím, zda a nakolik je kvalitní obsah.

Btw, to, že ten/ta/ti skrývající se za nickem Kýlie, píše/ou lépe než zdejší autoři recenzí, už jsem konstatoval velmi nedávno. Na fanzinu jako tento se ale jejich psaní snese. Sympatické od autorů recenzí a článků je to, že svou nedokonalost přiznávají a nemachrují. Všichni od nich také očekávají informace o autech, ne skvosty hodné novinářských cen.

Tato nepřiměřená sebechvála si ale o kritiku formy přímo řekla. Kdyby byl(a) mlčel(a), byl(a) by zůstal(a)... (doplňte si každý podle sebe).
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 16:16, RE: Nestydíte se?
Muroň napisał:
Hozenou rukavici zvedam a taky dělám coming out vozu i sebe:
http://picasaweb.google.cz/beachvolejbalcup/Muron#
krista, dyt to je Polo, clovece nestastnej, jo jo, ne kazdy ma na bouraka...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 16:22, RE: Alex , cože?
anonym napisał:
Laguna a P308 má motoryz BMW?odkdy?a jaký?
Přesně tak, je to 1,6 od BMW, Citroen a Peugot...u Laguny jsem to myslel jinak...že nová Laguna snad dostane Renault na nohy...pokud to bude stejně poruchové jako předchozí generace, tak to Renault může zavřít.
Alex
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 16:24, RE: Benzín 1.6 bmw/citroën/peugeot
anonym napisał:
Chtěla jsem napsat "technologie motorářů BMW" - pochopitelně, jen mi to vypadlo (vymlouvám se na notebook, který poslední dobou používám a jeho "přecitlivělou" klávesnici, která mi moc nevyhovuje, ale je to pravda)
Kylie
Kylie, jsi ženská nebo chlap?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.09.2008 16:34, RE: Nestydíte se?
anonym napisał:
krista, dyt to je Polo, clovece nestastnej, jo jo, ne kazdy ma na bouraka...
Ty mi chceš tvrdit, že Polo Classic v tédéíčku není bourák?
reagować
  1 2 3 4 ... 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.