0
powrót

diskuze k tématu: Všichni proti Škodě

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.01.2008 16:32, RE: Předražená Fabie?
anonym napisał:
Všem co si myslí,že je Fabie předražená doporučuji,aby si zkusili přečíst článek na těchto stránkách Nové auto do 300 000kč.Sám jsem si to ověřil,když jsem kupoval v roce 2007 auto v dané kategorii.Jinak ať si každý koupí co se mu líbí a co mu vyhovuje,je z čeho vybírat.
Ano myslím si, že je Fábie předražená, kdo četl tady příspěvek o srovnání Punto a Fabia, tak mi dá určitě taky za pravdu. Jinak do těch třista si člověk taky může koupit - Corsu, Getze (Accenta), Fiestu ..., které nabídnou to, co Fabie a ještě něco navíc (např. lepší motor, výbavu). Ale já osobně nejsem zastáncem nových aut, raději za těch 280 000 starší a ojeté o třídu výš.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.01.2008 16:32, RE: Předražená Fabie?
anonym napisał:
Všem co si myslí,že je Fabie předražená doporučuji,aby si zkusili přečíst článek na těchto stránkách Nové auto do 300 000kč.Sám jsem si to ověřil,když jsem kupoval v roce 2007 auto v dané kategorii.Jinak ať si každý koupí co se mu líbí a co mu vyhovuje,je z čeho vybírat.
Předražená, ano, pokud se řídíme ceníkem. Podívejte se ale na ceny skladovek a jsme úplně jinde.
To, že nová fabia není až tak pekná je jiný problém. Srdcem bych si jí nekoupil.
Paradoxně je nový model levnější než starý. Asi jich potřebujou mezi lidi dostat co nevíc, aby se trochu okoukala.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.01.2008 18:12, RE: Předražená Fabie?
anonym napisał:
Předražená, ano, pokud se řídíme ceníkem. Podívejte se ale na ceny skladovek a jsme úplně jinde.
To, že nová fabia není až tak pekná je jiný problém. Srdcem bych si jí nekoupil.
Paradoxně je nový model levnější než starý. Asi jich potřebujou mezi lidi dostat co nevíc, aby se trochu okoukala.
Škodovka je na tři věci....na nic,na prd a na oboje.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.01.2008 18:42, RE: Předražená Fabie?
anonym napisał:
Ano myslím si, že je Fábie předražená, kdo četl tady příspěvek o srovnání Punto a Fabia, tak mi dá určitě taky za pravdu. Jinak do těch třista si člověk taky může koupit - Corsu, Getze (Accenta), Fiestu ..., které nabídnou to, co Fabie a ještě něco navíc (např. lepší motor, výbavu). Ale já osobně nejsem zastáncem nových aut, raději za těch 280 000 starší a ojeté o třídu výš.
Přesně tak! Raději si koupím starší a o třídu výš, než novou Fábii. Nikomu to necpu, ale je to můj názor. Četl jsem, jak se tam pán, co je prodává rozplýval nad podvozkem a že mu to jiné auto nenabídne)) Vždycky je mi líto takových lidí, co nemají moc přehled a jsou spokojeni jen s tím co mají. Z těch malých aut jsem nedávno řídil například Ford Fusion a byl jsem mile překvapen (doporučuji pánovi to zkusit) A spousta dalších skvělých aut, třeby zrovna to grande punto je za ty peníze bomba. Ovšem, chce to vyzkoušet a neposlouchat kecy, které platily před 15 lety o Fordech,Fiatech,Peugeotech a dalších dnes skvělých automobilkách.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.01.2008 18:46, RE: Předražená Fabie?
anonym napisał:
Škodovka je na tři věci....na nic,na prd a na oboje.
A ještě něco: Jsem z 30 000 města a ať se koukám, jak se koukám, tak těch nových Fábií tady moc nejezdí. Asi je nestíhají vyrábět,co? Stejně, jako novou Mazdu 3, na kterou jsou pořadníky na půl roku do předu. Ještě jsem neslyšel názor, že by se někomu líbila, jak je to možné? Taková voňavka a nikdo to nechce))))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.01.2008 23:13, RE: Předražená Fabie?
Šakal napisał:
Přesně tak! Raději si koupím starší a o třídu výš, než novou Fábii. Nikomu to necpu, ale je to můj názor. Četl jsem, jak se tam pán, co je prodává rozplýval nad podvozkem a že mu to jiné auto nenabídne)) Vždycky je mi líto takových lidí, co nemají moc přehled a jsou spokojeni jen s tím co mají. Z těch malých aut jsem nedávno řídil například Ford Fusion a byl jsem mile překvapen (doporučuji pánovi to zkusit) A spousta dalších skvělých aut, třeby zrovna to grande punto je za ty peníze bomba...
Čau Šakale, tady se zase po nějaké době shodnem :))). Občas projíždím konfigurátorem značek, které připadají v úvahu (od koho už jsme brali, pro koho děláme - prostě brácha na bráchu), a i když započtu na fabii bonus ve výši cca 65 tKč, tak jenom kroutím hlavou, nebo´t jsem si nechal dělat kalkulaci právě na G Punto, 1,3 mjet 90k, komplet el., 2 zóna klima, 6x AB, metla, al kola atd - při přestavbě na N1 298 tKč... Při srovnání s F 1,4 TDI rozdíl více než 50 tKč, procenta si spočítejte sami... O rozdílné kultuře chodu obou motorů ani nemluvě... Za 5 let tu fábku o tolik víc neprodám, nebo jo?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 23.01.2008 11:02, RE: skoda,ford,...???
Vywern napisał:
Musim lehce oponovat. Ono mate z jisteho uhlu pravdu, jenze jde opravdu o to koupit auta za urcitou cenu z duvodu, vsak me to staci? Nebo se podivam na cenovou relaci vsech podobnych aut a pak si vyberu, ktere mi nabidne nejvice? Myslim, ze vetsina lidi dela to druhe + to jak se jim auto libi, jak se jim ridi a jak se v nem citi. A ne, vsak ono to staci. Zakaznik uz zacina byt trochu narocnejsi a vseobecna vlastnost cechu, mit za co nejmene, co nejvice se zacina projevovat. A nevim, kdyz jsem je...
PRODEJCE : teď tady mám fabii combi 1,2 classic za 245tis. nechcete někdo ? a to je myslim dost slušná nabídka.
Jinak znovu opakuji : v dané výbavě, komfortu, bezpečnostím standartu, a ceně je to auto plně konkurence schopné. Nejde o to, že mi to "stačí". K motoru 1,4 16V/74kW : znám hodně lidí, kteří s tímto motorem bourali-zkrátka ho nedovedli zkrotit. To je přesně o tom, že ANO tento motor jede pěkně a cenová politika je u něj přeprštěná, ale fakt potřebuji a dovedu zkrotit výkon tohohle motor - otázka na řidiče felicií 1,3 - nejčastější zákazník fabie. Tím ovšem neříkám, že řidič felicie nedokáže tento motor zkrotit - pokud má za sebou 400tis.km pak určitě ano.
K Oct2 : Dle mého soukromého názoru zatím nejlepší auto, které kdy ŠA vyrobila. Od podvozku pro zpracování až po celkou výdrž. Dokazuje to i bohaté vytížení ve firemních flotilách. Pochopitelně i tohle auto má svoje "mochy" ale je jich podstatně méně než bývalo u škůdek zvykem a proti konkurenci má dost navrch. Svezení s 2,0TDI a DSG je vyloženě lahůdka a z auta se Vám prostě nechce. Všimněte si, že se nevyjadřuji o ceně....... ikdyž je pravdě, že zánovní roční auta ze ŠA jsou za vyloženě zajímavé peníze v porovníní s výbavou.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 23.01.2008 11:29, RE: Předražená Fabie?
Šakal napisał:
Přesně tak! Raději si koupím starší a o třídu výš, než novou Fábii. Nikomu to necpu, ale je to můj názor. Četl jsem, jak se tam pán, co je prodává rozplýval nad podvozkem a že mu to jiné auto nenabídne)) Vždycky je mi líto takových lidí, co nemají moc přehled a jsou spokojeni jen s tím co mají. Z těch malých aut jsem nedávno řídil například Ford Fusion a byl jsem mile překvapen (doporučuji pánovi to zkusit) A spousta dalších skvělých aut, třeby zrovna to grande punto je za ty peníze bomba...
TO Šakal : pokud bys pořádně četl co jsem napsal, věděl bys, že jsem psal o tom, že s těmi auty normálně jezdím. Občas s kolegou uděláme i to, že si jdeme "koupit" konkurenci. Přeci nemůžu tvrdit zákazníkovi, že je Fusion horší než fabie, když to nemám ověřeno. Přiznávám, že se většinou zaměřím na to, co mi na Fusionovi vadí, ale to je to zajímá zákazníka. Všichni ti řeknou proč si auto koupit, ale proč si ho nekoupit ???To neřekne nikdo. Jednoznačně přehled mám to mi nevyvrátíš. Ale dovedu pochopit, že tě zaujal Fusion, mě zase zaujal Fabie. Tak to má být, je tu volný trh. Můj prvotní zájem v této diskuzi byl ukázat, že lidé kteří tady haní motory a ŠA (a vůbec teď nemyslím tebe!) zapomínají na důvody proč je škůdka pořád neprodávanější - ikdyž jí podíl klesá a klesat bude.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 23.01.2008 11:41, RE: Předražená Fabie?
Šakal napisał:
A ještě něco: Jsem z 30 000 města a ať se koukám, jak se koukám, tak těch nových Fábií tady moc nejezdí. Asi je nestíhají vyrábět,co? Stejně, jako novou Mazdu 3, na kterou jsou pořadníky na půl roku do předu. Ještě jsem neslyšel názor, že by se někomu líbila, jak je to možné? Taková voňavka a nikdo to nechce))))
Jestli to není tím, že 85% produkce výroby jde na export ))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 23.01.2008 17:26, RE: Předražená Fabie?
anonym napisał:
Jestli to není tím, že 85% produkce výroby jde na export ))
a není to divné? Když je to taky dobré, že to tady nikdo nechce? Co vy na to chytrolíni?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 25.01.2008 09:50, RE: Předražená Fabie?
anonym napisał:
a není to divné? Když je to taky dobré, že to tady nikdo nechce? Co vy na to chytrolíni?
JAK NIKDO TO U NÁS NECHCE ??? Proboha kolik aut se prodá v české republice ročně ? a kolik aut ročně vyrobí Škoda Auto ? A kolik se ročně podá u nás škodovek ? Myslím, že sama fabrika by byla blahem bez sebe, kdy celou produkci prodala u nás a nemusela platit dopravu do jiných zemí......jestliže se prodá 30% z celkové produkce v CZ zbytek se prostě musí exportovat. Jinak to nejde. Ale abych byl férový, je pravda, že prodej postupně klesá, takže se škodovky opravdu méně prodávají. Na druhou stranu, člověk, který do toho vidí, ví, že se to týká pouze NOVÝCH aut. Prudce například stoupá počet ročních aut, které se prodají a mají na kapotě znak škoda.
reagować
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.