Vywern napisał:
Musim lehce oponovat. Ono mate z jisteho uhlu pravdu, jenze jde opravdu o to koupit auta za urcitou cenu z duvodu, vsak me to staci? Nebo se podivam na cenovou relaci vsech podobnych aut a pak si vyberu, ktere mi nabidne nejvice? Myslim, ze vetsina lidi dela to druhe + to jak se jim auto libi, jak se jim ridi a jak se v nem citi. A ne, vsak ono to staci. Zakaznik uz zacina byt trochu narocnejsi a vseobecna vlastnost cechu, mit za co nejmene, co nejvice se zacina projevovat. A nevim, kdyz jsem je...
PRODEJCE : teď tady mám fabii combi 1,2 classic za 245tis. nechcete někdo ? a to je myslim dost slušná nabídka.
Jinak znovu opakuji : v dané výbavě, komfortu, bezpečnostím standartu, a ceně je to auto plně konkurence schopné. Nejde o to, že mi to "stačí". K motoru 1,4 16V/74kW : znám hodně lidí, kteří s tímto motorem bourali-zkrátka ho nedovedli zkrotit. To je přesně o tom, že ANO tento motor jede pěkně a cenová politika je u něj přeprštěná, ale fakt potřebuji a dovedu zkrotit výkon tohohle motor - otázka na řidiče felicií 1,3 - nejčastější zákazník fabie. Tím ovšem neříkám, že řidič felicie nedokáže tento motor zkrotit - pokud má za sebou 400tis.km pak určitě ano.
K Oct2 : Dle mého soukromého názoru zatím nejlepší auto, které kdy ŠA vyrobila. Od podvozku pro zpracování až po celkou výdrž. Dokazuje to i bohaté vytížení ve firemních flotilách. Pochopitelně i tohle auto má svoje "mochy" ale je jich podstatně méně než bývalo u škůdek zvykem a proti konkurenci má dost navrch. Svezení s 2,0TDI a DSG je vyloženě lahůdka a z auta se Vám prostě nechce. Všimněte si, že se nevyjadřuji o ceně.......
ikdyž je pravdě, že zánovní roční auta ze ŠA jsou za vyloženě zajímavé peníze v porovníní s výbavou.