Kubatko napisał:
Ano bolí to, protože většina dnešní produkce (SAAB nevyjímaje) kvalitou a spolehlivostí na toto auto nestačí a to nemluvím o výbavě. To co toto auto má v základu většina dnešních aut má za těžké příplatky a to co má "starej pelech" za příplatek velká část automobilek dnes ani neumí nabídnout.
nechápu, proč se do vás všichni ti Škodofilové tak navážejí, vždyť jste v recenzi Octávku uznal jako slušný vůz, se zastaralým motorem a drobnými chybami (které se najdou u každé značky). Cena v ČR je bohužel taková jaká je. Nemá cenu nad tím spiritizovat, když to lidi za takové ceny kupujou, nemá Škoda Auto důvod jí snížit. Já mám jednu krátkou zkušenost s 1.6MPI a víceméně s vámi souhlasím. Slušný vůz, motor celkem v pohodě (mám 1.4 takže to berte s rezervou), ale hodně papal, výhled vzad hodně špatný, podvozek se mi nezdál nějak extra tvrdý. Manuální klima ne právě user-friendly.
SAAB 9000 je krasavec! Toho vám úpřimně závidím a přeji! Nedávno jsem u nás viděl jeden krásný zachovalý kousek (hatchback, sedan jsem nepotkal už dlouho). Je to majestátný vůz, z kterého srší pohodlí a klid.