Wtorek 27.05.2008 21:34,
Jirka.
Čtu tady tu diskuzi a přečetl jsem článek a asi mi něco uniká, protože : pokud je pravda, že to auto stojí za ho*no (a podle reakcí a pisatele článku ano), pak mi vysvětlete, proč je velmi často vidět jako služební, firemní apod. ??? to by znamenalo, že majitelé a manažeři firem jsou pitomci, protože platí drahé auto (pořizovací cena), které je pořád v servisu. Je to tak? Asi ne. Takže proč tolik kritiky na kvalitu a cenu, když trh JASNĚ ukazuje, že to jde. Ano, vždycky může být vše levnější, vždycky může být vše v lepší kvalitě, ale tady to zřejmně vyhovuje. Jestli to nebude tím, že ŠKODA má servis na každým rohu(takže majitele až tak moc případná porucha netrápí) náhradní díly jsou v cenové relaci "jakžtakž" a když to auto najede ve firmě 136tis. bez závažnějších poruch (viz. článek) tak přece není tak zlé !! Kámoš má služební Kia Ceed a po 6tis.km to auto má tolik závad, že tolik času by na servis nepotřebovala Octavie za celou dobu životnosti. Ale on je ten problém někde jinde. Je to prostě ŠKODA.
A nakonec : jezdím felicií. Tak a ted čekám, jak se do mě budou všichni obouvat, jak jsem placen škodovkou apod.
reagować