cruise napisał:
Pěkná recenze díky... Jinak musim připojit pár vlastních zkušeností, stejné auto mám, jen ne ve výbavě LK... ta spotřeba, co uvádí pisatal souhlasí do posledního puntíku, jinak mám taky auto chipované, bez dalších úprav, cca 195 PS a musím říct, že spotřeba zůstala stejná, naopak můj pocit je, že se nepatrně snížila,(možná jen pocit) na silnicích jezdím rád svižně, ale nezávodím, takže díky většímu krouťáku je samozřejmě méně nutné řadit...
Vytápěná sedadla mám taky a žádný problém, stejně tak...
Měl jsem dvě OCT I 1,6. Tu druhou mi loni ukradli, tak šetřím na novou.Služební jsme měli taktéž jednašestky, najeto 280-300 t. km. Neskutečné držáky. Teď máme OCT II 1,9 v plné výbavě, jsem jí nadšen. Chci říct, že 1,6 šlapaly v pohodě tachometrových 200. Pětka vytočena na 6000 ot./min. Ale skutečně těch tachometrových 160 jde s OCT jezdit v pohodě. I spotřeba je tak akorát.Před bodovým systémem se jezdilo po dálnici trvale kolem 180 za 9,5 litru. S elektronikou žádné problémy. Lambda sonda taktéž odešla, to je bolest. Silentbloky příčného stabilizátoru taktéž měnili , v záruce. Plasty naopak považují za špičkové. Žádné vrzání, klepání.Ani po těch 300 t.km. Ale našel jsem perfektní servis, a to je hodně důležité.Byli vstřícní, perfektní.Jinak dobrá recenze.Objektivní.Dík.