edmund napisał:
Při vší úctě k vám. Nepovažuji MHD za socku. Sice je to možná tím, že jedu tak max metrem po Praze párkrát za rok, ale docela se mi představa, že bych jezdil do práce autobusem líbí. Bohužel si to nemohu dovolit, ale připadá mi to poměrně romantické. Samozřejmě bych asi úplně nemiloval jízdu v přeplněném spoji, ale připadá mi to takové lidové.
Pěkná recenze díky... Jinak musim připojit pár vlastních zkušeností, stejné auto mám, jen ne ve výbavě LK... ta spotřeba, co uvádí pisatal souhlasí do posledního puntíku, jinak mám taky auto chipované, bez dalších úprav, cca 195 PS a musím říct, že spotřeba zůstala stejná, naopak můj pocit je, že se nepatrně snížila,(možná jen pocit) na silnicích jezdím rád svižně, ale nezávodím, takže díky většímu krouťáku je samozřejmě méně nutné řadit...
Vytápěná sedadla mám taky a žádný problém, stejně tak elektronika na motoru. Větší problém je ale s geometrií zadní nápravy, která se díky přiřaditelnému pohonu 4x4 "rozhází" dřív než u jiných octulí...ptal jsem se na to a je to prý bolest většiny O1 4x4.. takže jí dělám častěji, aby se mi nesjížděly blbě gumy, ale rozumějte častěji...vždy před přezouváním, tzn jaro a podzim, a mám klid...
stejně tak můžu potvrdit tachometrovejch 230, ale ta klidná jízda je i okolo 160+-...ne jen, jak psal autor těch 130+-.. jinak k tomu chipování, chipovali mě v maxpoweru a maximální spokojenost !!!!Záloha dat, záruka a pod... Nevím, jak to dělají jinde, přijeli za mnou ale až domů :o)