Cztwartek 29.07.2010 21:38,
Musím teda uznať,že pán nedá dopustiť na "český mercedes",ale že jazdí za 4,2 litra na 100 Km ,auto nemá sebamenšiu chybu a ak už sa niečo poserie,tak za to može jedine majitel auta . . .,normálne ma to dojalo k slzičkám :,,,,( respektíve som sa skor splakal,ale zo smiechu,že niekto može napísať takú hovadinu.Sám som bol vlastníkom octavie II,za dva roky som mal najazdeno 200 000 Km,od nova večný problém a po 150 000 tisícoch nebolo týždňa aby auto nestálo v servise,takže to bol skvelý recept ako rýchlo utratiť peniaze . . .,nechávam octaviu,octávkou,pretože ma jednoducho prestala baviť,tak som si kúpil nového superba a musím teda povedať,že po pol roku a garančnej opravy za necelých 300 000 Kč už ho mám konečne doma a snáď bude jazdiť,pritom to začalo nevinným kolisaním otáčiek(mal nabehaných 65000Km) a potom sa začalo sypať všetko jak domček z kariet,ak Vás zaujíma čo všetko na tom bolo menené za tie prachy(každý z vás určite povie,veď za to už mohol mať nové auto,alebo vrátene peniaze . . .,ale budme realisti,žijeme v ČR),tak sa opýtajte skor,čo nebolo menené,tak to bude kratšie,pritom ja som na auto hrozný puntičkár a všetko musí byť maximálne tip-top a autu dávam prvé a posledné. . . Takže čo tým chcel básnik povedať???Vaša spotreba je úplne z cesty,to je určite každému jasné,ja takisto budem "jazdiť" za 4,5 litra nafty,ale akým štýlom?Ak chcem skutočne jazdiť s 2 litrom (ja mám superba,takže u octávky o niečo menej),tak musím rátať minimálne so spotrebou 6,7 litra nafty na 100 km,ale nepozerám na rýchlosť a vobec sa neobmedzujem,jenoducho jazdím.Druhá vec,ktorú som chcel podotknúť,tak určite vo veľkej miere záleži na šoférovi ako sa k autu správa,ale ak natrafíte na piatkový kus,vyrobený cez prázdniny,keď má väčšina ľudí dovolenky a výroba je nahradená Bulharmi,ktorý sa práve zaučajú a v týždni robia už piatu 16-tku za 55 kč hrubého na hodinu . . .,tak to by som chcel vydieť ako by sa Vám písala recenzia,žial Bohu ja mám s tým svoju pravdivú skusenosť,tak snád ma neukameňujete a kto tomu všetkému neverí čo som tu napísal,tak sa s Vami stvím o čo budete chcieť,že rozprávam pravdu(myslím tým napr. moj podarený Superb atď.Prajem Vám milión šťastých kilometrov bez nehody,nech Vám autíčko aj naďalej slúži jak víno a snáď tým vaším tuc tuc Vám o chíľku ešte začne auto naftu nie žrať,ale vyrábať ,o)
reagować