anonym napisał:
No moment ale mě právě zajímalo jak funguje ta databáze těch servisních úkonů,jestli se to třebas uloží někde do nějakýho centrálního registru a z toho to už nejde odmazat...?? Jak to prosím funguje víte někdo? Díky
Tak přesně tohle jsem teď v pondělí chtěl po servisním technikovi v Automedii v Brně. KOupil jsem si před měsícem octavii z roku 2004, koupena po známosti na doporučení a doteď byla servisována v Autodům Vrána Havířov. Když jsem se ptal v Automedii v Brně, jestli mi jsou schopni z centrální databáze zjistit, zda na voze byly za 4 roky prováděny nějaké úkony, pán řekl ano, chvili hledal dle VIN kódu, ale žádný záznam nenašel. Takže z toho usuzuji, že centrální databaze existuje, ukony se do ní zapisují, ale bud v Automedii neumí hledat, nebo spíše v Havířově tam záznamy nezadávali. Podotýkám, že auto šlo teprve teď na první prohlidku po 30 tisících km a doteď byla měněna jen brzdovka a jednou olej. Ale předpokládám, že i tohle by tam mělo být zaneseno. při příśtí prohlídce se opět zeptám, co o mém vozidle v databázi mají.
Petr