Kylie napisał:
NEbuďte "unavený" (tak to NEčtěte = TO to bylo "snadné", že? ,-)
Děkuji (snad už po "sté") za toho Brumlu (óóó KÉŽ by ... jste měl
všichni pravdu ....) - mimochodem JAK jste to z toho příspěvku na který reagujete "vymyšeňkoval"? To by snad "nevydedukoval" ani Sherlock Holmes! Píši, že (JAKÝKOLIV) vůz o třídu výš (nemusí to nutně být nižšší st. a střední třída - jako v tomto případě - to platí "obecně") je (na dálkové trasy JEDNOZNAČNĚ) "příjemnější/pohodlnější - i řidičsky" prostě celkově "le...
Milá Kylie,
omlouvám se za pozdní odpověď, očividně mám trochu méně volného času než vy.
Mám u Vás jeden drobný problém. Vaše rady jsou velmi často (tak trochu) odtržené od reality života v ČR. Asi je to pochopitelné ... jste zřejmě trochu někde jinde a nedokážete pochopit českou mentalitu.
Buřtíka jste na mne neposlala ani jednou, ale taky to tu padlo a bylo to celkem trapné
Zároveň jste jediná, kdo tady uveřejnil odkaz na své fotky .. upřímně, moc nechápu proč ??
HDI vnucujete téměř vždy, a dokonce pokud je diskuze o TDCI, tak tyto motory záměrně přejmenujete na HDI .. důvod ??
Vaše neustálé odkazy na německé časopisy jsou úsměvné .. je přece jasné o čem celý tento kolotoč je
Taky se nebudu odvolávat na SM (není to sado maso, ale Svět Motorů), protože vím, že každý za někoho lobuje.
Užijte si dovolenou, pěkně se opalte, ať Vám to na fotkách sluší
))
P.S. Prosím, zkuste něco udělat se střídáním velkých a malých písmen .. fakt je to špatně čitelné. Ale Vás to vlastně baví.
P.S. 2 - dnes jsem řídil C4, řazení je naprosto otřesné, v roce 1998 jsem měl Fiestu XR2i a řezení bylo přesnější .. asi to byl poslední kus v pátek odpoledne nebo je to u Citroenu normální .. ?