0
powrót

diskuze k tématu: Škoda Felicia Combi

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 20.06.2007 23:49, Filcky
Ten autor je mešuge. Aspoň po přečtení, nechci hned hanit Fildu,ale ten pán je magor.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 21.06.2007 10:37, RE: Crash test Felicie
anonym napisał:
Nerekl bych ze je felicia nebezpecne auto. Po faceliftu prosla neofiko narazovym testem v nemecku. Nedopadla vubec spatne. Lepe jak auta typu xantia, starsi korejci, fiaty atd.....byt byla v testu uplne bez airbagu. Na tu dobu testu (rok 1998 mela 3 hvezdicky, pak je skrtli na dve). Takze si myslim, ze jasne na nova auta nema a je bezpecna, a ve srovnani s popelnicema typu napr. Golf 2,3, Astra 1. generace, mazda 323 92, nissan ponny, fiat punto 1. generace atd.....si nevede zle a je bezpecnejsi..
Aha, tak on je nějaký Nissan Ponny? Ty jseš dobrej debil, nejdřív si trochu zjisti značky a modely a pak tady něco piš ty trotle. Jinak měl jsem M323, měla 2 airbagy, ABS a klimu. Co má ta tvoje feliša, ty joudo?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 26.06.2007 14:37, RE: NESKUTEČNÉ
Aleš napisał:
Tak já si myslel, že už mě na uživatelských recenzích nic nepřekvapí, ale felicia s ABS jako NEJLÉPE BRZDÍCÍ AUTO ZE VŠECH a s TŘETÍM NEJPROSTORNĚJŠÍM INTERIÉREM PO A8 A SUPERBU to už je fakt moc i na mě.
Jinak předchozí vozidlo řídil pán asi poslepu, jinak by si musel všimnout, že i jeho bývalá vectra B je prostornější.
Není přece možné, aby byl někdo tak blbej, tohle fakt už musel dotyčný napsat schválně, aby si zde udělal z lidí pr..el.
pane kašpare chytráku, já jsem s vectrou B benzín 1.6 měl možnost mockrát jet. Fakt je že je to větší stabilnější auto, na silnici v zatáčkách drží jako přibitý,nicméně opel je krumpl.Strará bolest rezav= lemy nad zadními koly, spodní hrany dveří jdou do háje i přes metalizu, náhr. díly docela drahé. Auto pořízené jako nové za půl mega to hustý. Takže suma sumárum zlatá felda. Pokud si nechám vystříkat komplet dutiny vč. 5. dveří, luji tam slušnej olej,a chovám se k tomu jako člověk,je to zlatý auto. Neporovnávejte banány s bramborama jako A8 nebo další mašiy. A mimochodem Alfy jsou fakt strašný sračky. Francouzský, italský auta nebrat. Zvolit něco z německých autkromě opelu nebo japonských ty jsou spolehlivý Toyota corolla, avensis, Mazda 3 a 6, Nissan Primera, Almera. To jsou držáky. Takže pane šašku nechejte si ty vaše chytrosti do dikobrazu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 26.06.2007 14:46, RE: NESKUTEČNÉ
Aleš napisał:
Tak já si myslel, že už mě na uživatelských recenzích nic nepřekvapí, ale felicia s ABS jako NEJLÉPE BRZDÍCÍ AUTO ZE VŠECH a s TŘETÍM NEJPROSTORNĚJŠÍM INTERIÉREM PO A8 A SUPERBU to už je fakt moc i na mě.
Jinak předchozí vozidlo řídil pán asi poslepu, jinak by si musel všimnout, že i jeho bývalá vectra B je prostornější.
Není přece možné, aby byl někdo tak blbej, tohle fakt už musel dotyčný napsat schválně, aby si zde udělal z lidí pr..el.
mě nejvic fascinuje jak tady někteří vykřikují že felda nebo obecně škoda jsou shit a oni že mají ty slavné alfy, mercedesy Audiny, bmw, jak udělali super kauf v bazáči nebo přes známého. Jak to pak parkují na sídlišti před sousedma nebo na ulici před barákem aby si všichni sedli na zadek a pak se klepou aby se jim tam něco nevyjebalo a nemuseli do toho moc vrážet money. Anebo lítají apk po vrakáčích a shánějí ta zrcátko, tam výfuka co nejlevněji aby mohli nělat machry a parádu. Kdepak s tím jděte do háje. Navrch huj a vespod fuj. Tak to je. Fakt je lepší si přznat sám sobě pravu a smířit se s tím že se povozím v autě, které reálně, užitnou hodnotou a cenou náh.dílůopovídá úrovni mého příjmu a nedělám ze sebe houra a nemám na to.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 27.06.2007 19:29, RE: bez předmětu
anonym napisał:
V dnešní době si Felicii koupí jen idiot!!! Neznám jediný důvod, proč takovou píčovinu udělat. Končím relaci.
vcera jsem si ji treba koupil a idiot fakt nejsem!!!! za 48000kč rv 97, garazovanou na plyn (toroid)...... to se nezlob ale co za ty prachy sezenes lepsiho ty debile???!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 28.06.2007 12:49, RE: kde namazat
anonym napisał:
jsem jeden z tech co ma filetu na lepsi zatim nemam ale tato fileta mi zatim staci a musim rict ze v pohode. prosim dotycneho pisatele aby mi poradil kde namazat rizeni aby to slo jako s posilovacem je to 1,6 ka. protoze kdyzt parkuji tak se u toho potim jako prase - toceni volentem mi pripomina dedoveho zigula, cekam na radu diky ))
1,6ky se dělaly s posilovačem, takže chyba bude asi někde jinde.....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 20.07.2007 00:50, RE: bez předmětu
anonym napisał:
vcera jsem si ji treba koupil a idiot fakt nejsem!!!! za 48000kč rv 97, garazovanou na plyn (toroid)...... to se nezlob ale co za ty prachy sezenes lepsiho ty debile???!!!
Třeba HONDA CIVIC sedan r.v 1996 1.4i 66Kw za 59000Kč- to je lepší než ten tvůj garážovanej Fazol, pardon felicie??? To víš musíš schánět a ne koupit první krump na kterej narazíš a s tou hondou si alespoň pěkně pojezdíš, nemyslíš????????
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 23.07.2007 16:21, felicie
Po přečtení tohoto článku se mi vedrali slzy do očí jde vidět že autor tohoto článku ví o autech jen to co se někde doslechl a co si přečetl ze servisní knížky :). Ano je pravda že na felicii je většina náhr. dílů lacinných ale taky je často potřebujete.Jediným kladem je nesmrtelný i když dosti hlučný a líný škodovácký 1.3 motor.Jinak bezpečnost na hodně nízké úrovni i s airbagy, koroze která napadá celé auto za pár let máte auto shnilý.Jízdní vlastnosti hrůza a stabilizátory měla každá felicie.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 27.09.2007 15:51, RE: felicie
anonym napisał:
Po přečtení tohoto článku se mi vedrali slzy do očí jde vidět že autor tohoto článku ví o autech jen to co se někde doslechl a co si přečetl ze servisní knížky :). Ano je pravda že na felicii je většina náhr. dílů lacinných ale taky je často potřebujete.Jediným kladem je nesmrtelný i když dosti hlučný a líný škodovácký 1.3 motor.Jinak bezpečnost na hodně nízké úrovni i s airbagy, koroze která napadá celé auto za pár let máte auto shnilý.Jízdní vlastnosti hrůza a stabilizátory měla každá felicie.
opravdu nechápu autorovu výměnu Vectry B za Feldu.. Moéžná o pár procent levnější náhradní díly na feldu, ale diametrálně jiné svezení, pohodlí a bezpečnost v oplu.. samozřejmně záleží také na motorizaci.. Osobně myslím že to byl krok zpět. když vedel sebe postavím Vectru B z 99 roku a Feldu z 2001 a sednu si do nich ve Feldě si připadám jako v motokáře.. a ne v "autě" a o jízdních vlastnostech ani nemluvě Vectra je uplně jiná dimenze. PS: (možná kdyby na Vectre všechno promazal.. všechno by nedělal malíčkem ale jen závan větru bi řadil..)
Uznávám že je ale Felicije jedno z nejlevnějších aut na údržbu a z bodu A do bodu B vás vez větších problémů obvykle přepravý. a u kombika je i ten zavazadelník slušnej... jde jen o pohodlý a požitek z jízdy.. to my tam nějak chybí..
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 15.02.2008 22:31, RE: Martin Vaculík
anonym napisał:
Vy "socky".....kdo má Feldu je socka..to je pekna hloupost. Vetsina tech vasi Hi-endovych sracek z let 97-02 jsou uz u nekolikateho majitele. Ono v roce 2000 koupit Feldu za 270.000.- si mnoho lidi dovolit nemohlo, ale Omegu B za 120.000.- uz ano. Takze neni pravda jake auto takovy "frajer" s takovyma financnima moznostma. Kdyz to vidim doma, ze prijem rodiny je cca 60.000.- cisteho (3 pracujici a jeden prizivnik) coz si myslim, ze je na ceske pomery vysoky standard, mame stejnak Fabii Ambiente....
Perfektně perfektně perfektně.Lépe by to nikdo nenapsal. 100% souhlas.
reagować
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.