johny cash napisał:
Pozrime sa, veci by sa mali posudzovat podla toho, na co su urcene. Kamosova frajerka dostala k teplemu vodicaku novu fabku 1.2 HTP, jedina vybava co tam mala bola metaliza a koberceky. Neviem kolko vtedy za to dala, bolo to tak 2-3 roky dozadu. V jej rukach je to nacinie naprosto vyhovujuce jej schopnostiam a potrebam. Podobne by tomu bolo u nejakeho dôchodcu. Naopak chlapik, co meria 190 nosi 40 kilo nadvahy a pouziva to na sluzobne cesty po krajine asi nebude nadseny. Su ludia co su schopny n...
Já třeba neříkám,že Fábka je zázrak,ale není to špatný auto,kdyby bylo,tak to lidi nekupují,nejsou všichni blbý. Já jezdím občas se 47 kw a je to auto do města ideální,když v tom člověk jezdí většinou sám,tak je to paráda,má to lepší dynamiku,než třeba moje Ibka se starým 1.8 66kw. Ale pokud tenhle motor vyjede za město,tak je to tragédie,takže souhlas. Hlavně si myslím,že je blbost kritizovat v recenzi,že 1.2 nejede,když přece co ci zákazník koupí, to má,záleží jen na něm.
Ves rovnání třeba s tehdejší 206 má Fabia lepší podvozek,řazení,sedadla,řízení....Opravdu nechápu,proč zde některým leží Škoda v žaludku, cokoli z Evropy lepší než z Koreje..např. KIA jsou opravdu laciná auta..