anonym napisał:
Závady: cca 1.000 stále svítí kontrolka airbagu spolujezdce -> airb. je údajně funkční, lze i vypnout, ale svítí pořád-> neodstraněno, prý se řeší vyndáním svítící kontr. diody. Chyba řídící jednotky -> jde na 3 válce -> výměna. 1.500 km -> nefukční klima + PP, stále padají přední okýnka... dále drobnosti jako žárovičky, vrzání palubky, zdrčení od zadní nápravy -> vymlácení uchycení stabilizátoru . Ve 25.000 vypadává 3 a 5... super při předjíždění ->reklamace převodovky trvala 38 dní a servisu ...
Já tedy nejsem žádný škodofil, ale tomu se mi ani nechce věřit u jednoho auta. Skorošvagr má FI 1.4 TDi s 200 tkm, jako služební a strašně nešťastnej, protože tomu autu nic nebylo a tedy šéf nemá potřebu to vyměnit za jiný model. Na Škodě mi vadí jen ta cenová politika a tupost lidí, kteří jsou ochotni ty prachy dát, a to jak za novou tak za ojetou. Na druhou stranu kolega z práce měl 1.4 MPi od novoty a problémy měl. Zatíkalo mu do dveří, tekla mu převodovka a v závěru měl nějaký problém s kontrolkou chladicí kapaliny...