Zdeny60 napisał:
Mily reno,co bych jim(komu???)mel zavidet?to suv nebo tupou blondynu c nem?spise se snazim najit aspon tri duvody,ktere by me vedly k nakupu krabicoidniho suv.chapu,ze v praze to je nutnist a in,ale jinak me nenapda nic. Maly kufr,vyssi teziste,tedy hirsi jizdni vlastnosti,vyssi spotreba,uskakane,a tisic dalsich negativ.tak fakt nevim,co bych mel komu zavidet.prakticke tedy suv fakticky neni.jeste hure je na tom kterykolf offroad,bavime li se o jezdeni mimo teren.bohuzel,nejvetsi koncentrace techto skatuli je v cr,ale neni se cemu divit.kdyz nekdo dokazal v lete behat po praze v olympijakych gumacich,neni divu,ze jezdi nejradsi v krabicu.holt jsme stado vovci a sezereme vse,co nam kdo ta jakoukoliv kravinu nakuka.
Tupá blondýna v něm? Dělal jsi jí IQ testy? nebo tě jenom žere, že někdo má přitažlivou mladou ženu a koupí jí auto za 2 milióny a ty máš doma ... doplň si sám, protože ad jedna tvoji paní neznám, ad dvě, nemám důvod jí bezdůvodně pomlouvat a urážet?
Protože vidím značný rozdíl mezi konstatováním "SUV se svojí zvýšenou stavbou, spotřebou všeho a neobratností nepovažuju za auto pro mně" a vymezováním se proti těm, co na takové auto mají a tebe to evidentně žere... já s arogancí jejich řidičů problém nemám, nejspíš mají problém s mojí arogancí ostatní, třeba včera jedu po dálnici a v levém pruhu předjíždí Fabie jedoucí 121 km/h druhou Fabii jedoucí 118 km/h. Když tak činila po dobu, jakou průměrný kamiôňák předjede dvě soupravy, vyhodil jsem levý blinkr a když jsem auto předjížděl, řidič mi hrozil jaký jsem silniční pirát...
Když má někdo pětkrát dražší auto než ty, můžeš říct
ad jedna/ doprkýnka, asi bych měl začít víc makat
nebo
ad dvě/ to je ale ubožák, kde na to asi nakrad? beztak je úplně blbej, frajírek namyšlenej...
...a tuším, že tobě je bližší varianta č. 2...