Cztwartek 10.02.2011 09:04,
rada
Moj svagor si kupil novu taliu, rocnik 2009 (srotovne). Chceli mat nove auto. Zo skusenosti, ked ma na nej viezol:
- motor 1.4 je celkom zivy v tomto aute
- dost sa naklana v zakrutach
- v zadu je to velka bieda. Dvaja sme sa tam tlacili, a ked sme tam sedeli traja, uz sa to podobalo na vselico ine, len nie na pohodlne cestovanie. Miesta pre mna tragicky malo aj za svagrinou (stihla, 160cm vysoka).
- kufor je ako obrovska vana. Sam som sa cudoval, co vsetko z neho vybrali. Limitom je maly vstupny otvor
Moja rada bola kupit si radsej nieco zabehane za tu cenu, mozno aj starsie, ale praktickejsie. Oni chceli nove auto. Behaju na nom kazdodenne po bratislave, a auto nemalo zatial ziadnu poruchu, len predpisane vymeny. A to na nom svagor jazdi celkom ostro. Dalsia vec, co (najme svagra) nahnevala, bola nemoznost namontovat laktovu opierku (chybajuci stredovy tunel)
Zhrnutie: Auto je sice nove, bez poruchy, ale uz maju na dvore fiat brava starsieho data, za par korun +opravy ako vymena rozvodov atd a chodia len na nom, pretoze za este nizsiu cenu nemusia riesit ziadne priestorove kompromisy, maju lepsiu vybavu a nie su nuteny chodit s 'lacnym' autom na predpisane prehliadky do renaultu, kde vymena oleja+kontrola par veci stoji 120 Eur.
reagować