kolega zo slovenska napisał:
Pekne! Teraz si sa vyfarbil, hlavne s tým že by ma to bolelo HA HA.Ty mňa posielaš na psychiatrii, kvôli môjmu názoru, ktorý je odlišný od tvojho a ešte by ma stretnutie s tebou aj bolelo. Boli tu už aj horšie nadávky si myslím. No jo. Tu sa len vymieňajú názory. To ťa tak sere? Máš veľmi rád Škodu, keď by si zašiel až tak ďaleko. Každému sa páči niečo iné. Vždy lepšie ako nejaká okukaná Ochcava či Fabia. Mne sa Nissany, Mazdy, Toyoty, Hondy páčia. Tebe sa páčia iné. OK Mimochodom, keď sme pri...
Vážený rádobykolego, já nemám nic proti Tvé zálibě v japonských autech. Je to Tvoje volba. Nenadávej ale těm, kdo má zálibu ve Škodovkách. Piš si svůj názor, obhajuj si japonce ale nebud´ drzý a neurážej. Je to tady diskuze, ne řvaní Slováka jedince, který vehementně prosazuje svoje japonské oblíbence. Nikdo Ti nevymluví že japonci nejsou nejlepší. To už jsme asi pochopili...Ale já je rád nemám, mám rád Škodovky. Japonci se mi vůbec nelíbí. Zetko od Nissanu je ale super. To jo.
Zkouším to na Tebe slušně, doufám že budeš slušný taky. Nediv se že Ti někdo píše že dostaneš po tlamě, prostě jsi drzý a nevidíš si do huby. Mohl by jsi prosím Tě napsat, kolik je Ti let a v jakém že super Hokkaido to jezdíš? Předem dík, papa, pac a pusu a už se nezlob, nerozčiluj, chytne Tě z toho pumpa a poveze Tě do špitálu s infarktem myokardu Volkswagen Transporter TDI f červenym ičku... který Ty tak miluješ. Těším se na Tvou reakci, nezklamej...