gogo napisał:
Vážený pane,nenechte se otrávit některými závistivci a klidně zase napište!! Moc se mě líbilo,jak jste napsal,že jste obyčejný kluk do 50 let,který má rád auta.Z Vašeho přístupu k recenzi jsem to snad i pochopil.Žádná nabubřelá slova,prostě psaní tak,jak to cítíte. I já mám rád auta,jsem zhruba Vašeho věku,taktéž podnikám....bohužel ,zatím si rodina žádá větší finance,než bych mohl dát na ukojení svých automobilových vášní.Řekl bych to snad i jinak.....takové auto se nemůže kupovat rozumem,ale s...
Zdravim. Porsche, to jsem vzdycky chtel. Ted mam usmolenou castku na auto a resim co to ma byt. Na porsche to asi nebude, ale řešim TT/Mondeo/Focus2/Volvo S60.....co pes jiná ves. Autor recenze bude asi dost zvlastni osoba. Bud keca a auto neni jeho nebo je, a tomu patri muj obdiv. Je na kazdym co dokaze a co si koupi. Porsche je asi vrchol. Beru ho vic nez Lambo. Lambo je fajn, ale je to navonena italska skorapka se spolehlivosi alfy romeo za sileny prachy. Porsche je Porsche. Jsem zvědavej co si opatřim já. Pokud máte někdo zkušenost s Audi TT tak poraďte. Slyšel jsem že podvozek je z Fabie (Golfa 4)...ten podvozek je vybornej pro Fábii, ale u TT bych čekal víc:(
Majiteli Gratuliji za splnění životního snu, každý podle srdce a peněz. Já osobně uznávám Německá auta. Mondeo a Focus pro dobré jízdní vlastnosti a spolehlivost, Volvo pro solidnost a TT pro blbinky a machrování
. A je dobře že lze tyhle krásný auta pořídit už okolo 300.000.-.......