A4 napisał:
Ano, zigi, kdejaký VW má místa mnohem míň, třeba Lupo, Polo, Golf, Bora, ale že by bylo v Passatu B5 mnohem míň místa než ve Vectře? Na to jsi přišel kde?
To A4: Jednoduše, Passat B5 Variant po faceliftu má můj kámoš a Vectru B jiný kámoš, když jsme porovnávali místa vzadu pro posádku, nejlépe na tom byla Vectra B, pak Pašík a moje Astra měla místa nejmíň, ale je to logické, když mám o třídu nižší auto.
To Cruise: Jak jsem psal, v B5 už jsem seděl ;o)
Já se nechávám O1 2003 vozit každý den do práce a tak s tím místem mám víc než hodně zkušeností, přede mnou sedí 180 a 170cm vysocí lidé, takže sedačky moc vzadu nemaj, každopádně dozadu už jen nastoupit ( mám 182cm ) je docela síla, jelikož dát po přední sedadlo nohy je krapec umění a kolikrát okopnu, bo to ani jinak nejde.
O1 je dobrá akorát pro rodinu s dětma nebo pro dospělé lidi ale max na krátké trasy
Jinak já mám Géčko z roku 1999 a můžu potvrdit, že kvalita pozinkované karoserie je dobrá, nemám ani jeden pupínek, i když už jsem viděl ročníky 1998, kde některé už byly chyceny, ale to je podle mě normální, vždy první ročníky nejsou vychytané!