anonym napisał:
je pravda že omega je hodně špatně vyvážená a to je cítit i na suchu, mám právě BMW 535i 2002 a obutí v pořádku.....jezdím harrachov,kořenov,rokytnici a problémy nemám, v kopci si myslím že bmw vyjede i víc než např. octavie s předním pohonem,. pokládám tedy některé předchozí články za blbost, mám s 5kou najeto už 55000km a problém nevidím.
Hlavne je to otazka zvyku - jezdim na Omegach Caravan jiz od roku 1991 a to prave proto, ze to byly jedny z poslednich velkych kombiku se zadnim nahonem (jake neskutecne problemy dnes maji v zime treba Transity, kdo to kdy videl, dodavka s predkem). Jsem ze severu - a prestoze na zimu mam predevsim Jeepa, nemam s Omegou (samozrejme na zimnich pneu) zadny problem, tam, kde vyjedou normalni "silnicni" vozy, vyjedu taky, a kolikrat maji vic problemu "predokolky" :( A o "citu" autora recenze vypovida i udavana prumerna spotreba, s MV6 jezdim dlouhodobe pod osm litru... Vsechny ostatni popisovane "neduhy" jsou veci nazoru, ja mam mnohem radeji pozvolne vyhrivani sedacek, nez elektricky sporak, na ktery me jednou posadili v Nissanu, ovladaci packy pod volantem jsou ergonomicke a presne tam, kde je clovek ceka (jen je potreba taky cas od casu interier poradne vycistit) atd. atd. atd. Cili po tech patnacti letech a tri ctvrte milionu kilometru s kombiky od Omegy bych do nich - kdyby se vyrabely - sel jednoznacne znova, snad jen s drobnou vytkou, ze by mohly byt osazeny osmivalcem a ve ctyrkolce, jako treba Audina...