0
powrót

diskuze k tématu: Opel Omega 2.5 TD Caravan

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 22.03.2006 14:41, JENTE CENTE
PŘESVĚDČIL SI MĚ,ŽE ZNÁŠ OPRAVDU HODNĚ SPOSTÝCH SLOV ALE TAKOVÝCH TADY BYLO A KAM TO DOTÁHLI.......NA PSANÍ RECENCÍ.TÍM SE NECHI NIKOHO DOTKNOUT JÁ NEMÁM DŮVOD SEM PSÁT,PAČ MÁM TEN STRAŠNĚ PORUCHOVEJ MOTOR 2,5TDS
A NESTÍHÁM,PAČ SEM POŘÁD V SERVISU S TOU PRASKLOU HLAVOU.....ZDAR
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 22.03.2006 15:59, RE: BOŽE, pro dektr1
jent napisał:
ty hvězdo podle toho jak píšeš budeš přinejmenším ředitel zeměkoule, tu recenzi sem napsal samozřejmě subjektivně podle toho jak mi auto slouží a mám omegy rád ale přesto je nevychvaluju maj svoje vady ale i výhody, jestli nejste schopný ustát nároz někoho jinýho tak to nečtěte, moje auto má ted najeto přes 200 tis sem čtvrtej majitel takže je dost možný že má i o mnoho víc než co ukazuje takže prasklá hlava není nic neobvyklého, všichni co tomu trochu rozumí ti řeknou že tydle ne příliš poveden...
Zdravim, přesně tak, tahle 2,5 TD je asi nejhorší motor na praskání hlav(už jsem to psal tady jinde), důvod jsem tam taky napsal, tak si to ty neznalci aut tady můžou přečíst a ještě být rádi, že jim tady zadarmo prezentuju svoje poznatky a znalosti : -)), jinde mi za to platí))).Jinak tenhle motor má oproti BMW snížený výkon a to z cca 145 ks na cca 130 ks, ale u Omegy je průběh točivého momentu mnohem lepší (lépe táhne z nízkých otáček), BMW se musí vytáčet, takže by to mělo být u Omegy s hlavou lepší, než u BMW.Motor vyžaduje velmi šetrné zacházení a to každý asi neumí, někdy je těžké, kvůli okolnostem provozu toto dodržet.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 24.03.2006 18:06, RE: HAHA
Dektr1 napisał:
MÁM 525tds A HLAVA MI NEPRASKLA,MÁM NAJETO PŘES 350TIS. KM A NIC NEMYSLÍŠ ŽE JE TO DIVNÝ??TOHLE JE VĚC ŘIDIČE A NE FABRIKY HLAVY PRASKAI U 2,4TDS TADY JE TO JINAK KONSTRUOVANÝ.A MUSÍŠ SI KOUPIT NĚCO NOVĚJŠÍHO KDYŽ TI TO TAK REZNE A KDYBY OPLY JINÝ ZNAČKY REZLY JEN Z POLOVINY JAK BMW TAK JE TO DOCELA DOBRY VUZ......ZDAR
Jojo pravda - náchylnost hlavy válců k prasknutí u tohodle motoru je jedna věc a druhá je, jak se k němu člověk chová. Když to nějakej hňup honí za studena, tak co by chtěl.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 30.03.2006 23:23,
proč se tady nebavíte o hlavach. kterých?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 01.04.2006 21:53, RE: bez předmětu
vřitměpolub napisał:
proč se tady nebavíte o hlavach. kterých?
Mám tuhle omegu už 2 roky a zatím mo žádná hlava nepraskla a to jezdím asi 1km do práce takže auto jede furt studený.samozřejmě už nějaké opravy byly ale to je u ojetiny normální-nebylo to nic vážného.Motor se mi nezdá tak slabý jak tady někdo psal-jede to i 200km/h.přesto jsem nechal přehrát software v říd.jednotce a motor nabral větší sílu a živost-spotřeba-město 9-10l normál mimo město 8l.jinak jsem v něměcku vybral velmi zachovalý kousek-přesto 2 zimy a už jsou orezlé hrany zadních dveří.prostorné a pohodlné auto!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 03.04.2006 19:46, automatická převodovka
Ahoj, uvažuju nad omegou 2,5 TDS, ale s automatickou převodovkou. Máte někdo takovou? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Jedná se mi převážně o poruchovost. Spotřeba bude asi vyšší a bude o něco línější, ale nevím, zda je to dobré co do poruchovosti. Můžete mi, prosím, říct Vaše zkušenosti? Děkuji.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 04.04.2006 14:44, RE: automatická převodovka
Martin napisał:
Ahoj, uvažuju nad omegou 2,5 TDS, ale s automatickou převodovkou. Máte někdo takovou? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Jedná se mi převážně o poruchovost. Spotřeba bude asi vyšší a bude o něco línější, ale nevím, zda je to dobré co do poruchovosti. Můžete mi, prosím, říct Vaše zkušenosti? Děkuji.
Podívej se na www.opelclubrenbau.cz
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 23.04.2006 21:31, omega never more..
Měl jsem omegu 98 s dvoulitrovým 16v motorem(nikdy nebrat ) a za osm měsíců jsem dal do oprav přes sedmdesát tisíc...to je tak když máte ojeté auto na leasing...neustálé závady na elektronice,auto bylo každý týden napíchlé na počítači,odešla hlava,kompresor na klima,čepy a ramena na přední nápravě na našich silnicích taky moc nevydrží,zlobil centrál,auto chcípalo...někdy každých pět minut,pak třeba týden nic...nikde ten problém nevyřešili...zadní blatníky a dveře žili svým životem s kámoškou korozí...pak jsem radši sehnal prachy,auto vyplatil a prodal...a radši nevzpomínám na tu spoustu času a starostí a peněz co mě ta sranda stála...je to kočár,ale kdo ho chce at hodně pečlivě vybírá...
reagować
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.