anonym napisał:
No moment - už nežijeme v 19. století a ani v 20. Japonce už umí opravit i kdejaký garážník.
Taky jsem se moc pobavil, to jsou názory z poloviny 90tých let. Kdysi (1998) jsem měl Hondu Civic 8 let starou a neměl jsem zrovna problémy s díly, nebo opravami. Kupoval jsem do ní novou lambda sondu 1700,- dále termostat 450,- a zadní díl výfuku za 3500,- Jinak jsem jenom jezdil, byl to motor 1,5 66KW, dlouhodobá spotřeba 7,2l a motor jel jako břitva i z nízkých otáček. Můj švagr je nyní na vysoké a tak si na popojíždění koupil před 2 lety Corollu z roku 1992 a za celou dobu mu odešel startér, oprava za 2000,-Kč. Nechápu, co se pánovi nade mnou tak strašně sralo na Corolle z roku 1996, kdo ji mněl, tak se tomu asi bude smát se mnou
)) Jinak já osobně Astru taky celkem uznávám, znám jich pár v okolí a je to celkem držák, ale s těmi japonci nesouhlasím, na to už jsem jich asi moc vlastnil, než abych věřil těm nesmyslům. No a jestli na Slovensku v dnešní době nejsou díly na japonce a neuměj je tam spravit, tak je mi jch tam fakt líto
Samozřejmě, že je to nesmysl, na slovensko jezdím a vím, jak na tom jsou.