Pepa napisał:
Cruisi klid, já o nikom neříkal že je kokot. Ani o tobě ani o nikom, tohle slovo nepoužívám a tebe neznám ,takže nesoudím. Jen mi nenadávej, protože jsi ještě mladej nevybouřenej kluk a mohl by sis zbytečně zadělat na průser. Auto mám nadupaný, ale ne abych s ním na tebe machroval. Jen se občas směju klukům v TDI kteří přesedlali z felicie do obstarožní ochcávky a teď mají radost jako to jede a všichni kolem nich jsou najednou pomalý sračky. A nejhorší ti, co to túnujou a myslí si, že jsou borci...
Pepíku, neboj sem klidnej, ale ty zřejmě zapomínáš, nedělej tady uvědomělýho odboníka, kterej nenadává, tady je tvůj příspěvek, který si vypotil do diskuze :
"Majitelé ochcávek s TDI jsou největší hovada na silnici. To mi nikdo nevymluví. Jezdí stylem brzda plyn a lepí se lidem na zadek. Je pak srandovní dohnat ho někde ve zúžení nebo na semaforu. Hádejte kdo ale jako první "zagumuje" když padá oranžová? "
Ty mi budeš říkat, že já někomu nadávám ??? jestli jseš schopnej napsat takovejhle názor, tak si stojím za tím, že si kokot, protože si tím pádem urazil například i mýho tátu, kterej má taky Oktávku TDi a jezdí s ní jako učitel autoškoly. Na jakej průser si zadělám ? Povídej a klidně přeháněj, třeba začneš psát konečně něco vtipnýho. Tvoje názory jsou velmi jednoduchý, od "kluků kteří přešli z felícií do obstarožních ochcávek" až po "mýho turbosráče 1,8T 4x4 " . Jediný snad v čem se schodnem je, že hodně mladejch kluků si myslí, že se samolepkou tuning, dostali i závodní licenci. Možná máš Pepíku blíž k důchodu, než já, to ale neznamená, že si sežral všechnu moudrost.O nevybouřnosti by se vhledem k tomu co si napsal dalo mluvit snad jen v souvislosti s tebou. Auto máš možná taky nadupaný, možná je to jen tvůj sen(možná je tvůj sen oktávka a nevíš jak se s tím poprat), každopádně by nebylo od věci, kdyby si před dalšími podobnými výplody do diskuzí víc než svoje auto nadupal svůj mozek, potřeboval by to jako sůl...
PS: to že bydlíš v Praze neznaméná, že se nechováš jak vidlák.