Toyotacek napisał:
Ono hlavne zalezi na stavu auto .Mam Nissana 200sx rv 93 v exkluzivnim stavu se sportovnima kotoucema a 4 pistkovyma brzdama a neni problem auto zastavyt z 200 km/h . Takze ten pojem je strasne rozdilny .V nemecku jsem brzdil z 230 a auto co jelo za mnou tak to radeji hodil do jineho pruhu a nakonec zastavyl tak 10-15 metru predemnou kdyz uz jsem mel varovky a lezl z vozu. Samozrejmne zalezi i na reakcni dobe kazdeho ridice.
Super, perfekto recenzia! Vynikajúca. Bravooo autorovi! Zatial jednoznačne number 1 zo všetkých recenzií aké tu boli.
Japonské autá nemali, nemajú a nebudú mať chybu. Škoda len že sú (hlavne na Slovensku a v Česku) nedocenené. Ten kto skúsil, vie o čom píšem. Prajem hodne zdaru!
P.S: S tou rýchlosťou nevidím problém ak je auto v dobrom technickom stave. Zato že je staré neznamená, že sa s tým autom takou rýchlosťou nemôže jazfiť. Veď taká limuzína s 3.0L motorom bola na takúto rýchlosť stavaná. Ja napríklad neviem pochopiť ako niekto môže isť 180 napr.s Cliom,Puntom alebo Fábiou a pod... Ja by som sa v takým malých herkách bál, že vzlietnem.
)