Alcides napisał:
četl jsem článek, s úsměvem musím říct, že pán se víc chlubí co má a co s tím dělá než samotným autem. Pár věcí tam uvedl, ale na to jak je článek dlouhý, tak je to ztráta času a na mondeo jsem už četl mnohem více čtivé a hlavně informativní recenze. Jinak souhlasím, že Mondeo je dobré auto, prostorné, s tímto motorem zkušenost nemám ale mám s 103kW v naftě a je to super svezení a na dlouhých cestách jsem měl spotřebu cca 6,3 litrů z toho 50% dálnice 50% mimo obec...kufr má super, brzdy mají sla...
Nejdřív píše, že potřebuje TDi a druhým dechem, že zvažoval BMW s 2,8 benzín :o))))))))))))))))))
cituji: "Zvažoval jsem auta nová. Je to krásný že nová octavia II stojí 429.000 za kolik byla v akci. Jenže k tomu potřebuju metalízu, klimatizaci, tdi, a pár dalších drobností a pod 550.000 se člověk nemá šanci dostat. Další variantou byl rok ojetý předáděcí C4 SX PACK v plné výbavě za 420.000. Super cena za skvělou výbavu, jen to auto za sebou mělo hodně náročný rok předváděcích jízd... Další volbou bylo BMW 3, z roku 1998, motor 2.8 benzin, po prvním majiteli, najeto 80.000"