edmund napisał:
Jiste jsem nejlepsi, krizim ceske silnice f oktafce f kombiku, f hlinach, f kresi a hlavne f tedeicku s cervenym ickem, co tahne nekonecne dobre vodcpodu. Tak jsem halt nejvetsi freier. Je uz ti to jasne?
no tak každej máme asi jiný mínění o slovním obratu "moc ho nešetřím"...pokud někdo tohle napíše, tak si za tím představuju, že nejszdí jak s hnojem, ani na spotřebu a ani běžně svižně... pro mě význam slov moc ho nešetřím znamená fakt jezdit docela dynamicky a plně využívat potenciál motoru...takže : měl jsem Mondeo Tdci combi r.v. 2001-cca jeden rok, od prvního majitele v čr, se serviskou 60 tis, Top stav...nechal jsem se zlákat vzhledem, prostorem a výkonem a proto jsem prodal octavii Tdi 66kw a koupil tohle....vydržel jsem s tím rok... vše super, ale a teď použiju ten termín...moc jsem ho nešetřil a spotřeba bez problémů okolo 9l nafty, když jsem jeszdil normálně, s ohledem na spotřebu, tak to žralo 7 nafty...takže jsem se šťastnej vrátil k octavii...sice je to "konzerva" a chromovaný hrábě místo masky má každý druhý auto, ale pořídil jsem 81kw Tdi, chipnul na cca 140 PS a spotřebu mám mým stylem (nešetřím jí ) do 6 max...když jedu jak profesor, tak i za 4,5... a jezdí dost slušně........