0
powrót

diskuze k tématu: Za co vyměnit dosluhující Citroen Xantia?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, technické dotazy, německá vozidla, francouzská vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 07:43, RE: Síla zvyku
Kylie napisał:
Ehm, Francie je spíše západně, řekla bych....
Naše ředitelka zeměkoule dělá i do zeměpisu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 07:45, RE: Sarojan._eee!
T.J. napisał:
Tak, já k tomu nemám co říci. Je to složité, se bavit s Vámi. Máte zřejmě své přesvědčení, a nikdo a nic Vám už nepomůže. Je to problém spousty lidí (skoro se mě to chce říci adresněji, ale ale ale.... no neudělám to).
To jste napsal moc hezky. Jen mám takový pocit že je to spíše o vás a ne o mě.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 07:49, RE: Sarojan._eee!
TOM napisał:
Proč nezkusíte odpovědět na ty konkrétní otázky o C5? Jako bývalý čtyřletý majitel byste to měl v pohodě zvládnout. Jinak potom vaše bajka o údajných poruchách a nemožnosti sehnat díly vypadá jako holý nesmysl. Proč nezkusíte svým slovům dodat trochu vážnosti?
Pane Juřičko, v úterý ráno vám došla slova, jen co se tu objevila Kylie, tak jste, schovaný za ní, začal machrovat. Být vámi tak se moc neprojevuju.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 08:04, RE: Sarojan._eee!
Kylie napisał:
"Mluvila" jsem k sarojanovi
Mluvila jste ke mě, ale oslovovala jste Davida V. zvláštní. Nevím jestli přibývají majitelé C5. Já tu zatím viděl jen Vás a sebe. Jednoho člověka co C5 vychvaluje do nebes a druhého, který se drží při zemi a nemá s ní dobré zkušenosti.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 08:10, RE: Sarojan._eee!
Kylie napisał:
....že se nestydíte! V rámci "možností" jste z toho vybruslil? Si myslíte? "Vychladněte" a zítra to dejte (náš "rozhovor" komplet) přečíst nějakému (chytřejšímu) spolužákovi či kamarádovi (schválně, kdo bude "vítěz" - tedy pokud jako "vítěze" nehodnotíte toho, kdo si více vymýšlí
O co jde? Nelíbí se vám zrovna Citroën C5? Tak to napište! I já sama znám, i já sama jsem jela lepšími vozy. Můj příští vůz (možná) bude opět C5, ten další třeba Mercedes - to pak budete kritizovat Mercedesy?
Ano opět ten styl " Já jsem někdo a ty seš hlupák". A jen tak mimochodem já jsem uplně klidnej. Nevím kdo se tu rozčiluje a měl by vychladnout.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 08:10, RE: Sarojan._eee!
sarojan._ napisał:
Mluvila jste ke mě, ale oslovovala jste Davida V. zvláštní. Nevím jestli přibývají majitelé C5. Já tu zatím viděl jen Vás a sebe. Jednoho člověka co C5 vychvaluje do nebes a druhého, který se drží při zemi a nemá s ní dobré zkušenosti.
No,já tu těch majitelů opravdu viděl víc. Třeba ty co jich měli plno na firmách a furt jen problémy.Ale možná máte pravdu - třeba tu jsou fakt jen dva( a to ještě kdovíjestli) - vy( vystupující pod různými jmény) a Kylie.A pokud se chcete stále vydávat za bývalého nespokojeného čtyřletého majitele nového Citroena,proč prostě a jednoduše neodpovíte na ty konkrétní otázky týkající se C5 ??
A za sebe se zeptám - na kolika internetových obchodech jste hledal ten výfuk na C5 co údajně nebyl k sehnání? Pár výfuků už jsem kupoval a do týdne jsem ho měl vždy doma i na mnohem méně rozšířené a mnohem více atypické vozy.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 08:26, RE: C5 je nebezpečný ve vlásenkách...
Kylie napisał:
... stojíte si za svými slovy? Zvládl by jste to říci profesionálnímu moto novináři do očí? Kde jste k této (dez)informaci přišel?
Nechte se opravit, AUDI 100, pozdeji A6 dostalo koncem výroby (tusim 1995/6 2.5TDI V6. Jenomze se ve stovce choval lepe nez pozdeji v A6 (od r. 1996+).
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 08:33, RE: Jednoznačně focuse
Kylie napisał:
Necestujte do zahraničí za nákupem auta - vaše chyba, vaše peníze.. (Proč vlastně ne, ještě nemáte řidičák?)
NEmluvili jsme o BX a Audi 80 (mimochodem JÁ s Audi 80 a pětiválcem /2.3 ? - už si nejsem jistá/ jezdila, dokonce jsem s ním hned po revoluci v česku byla, a bylo to výborné auto - moc se mi líbilo - to si opravdu myslíte, že jsem "pomatená citroënářka" nic jiného neznám, vše ostatní odmítám? Nepleťte si to s "koncernisty" (píše se tam správně měkké, nebo tvrdé i/y?...
Jinak řidičák mám, ale kvůli 25-30 tisícům jsem línej pro auto cestovat někam do německa nebo na maltu...nová auta nekupuji, davam prednost ojetinam (2-4 roky) a výhradně Německým vozům (vyjímku tvořila jedna Alfa 147 a jeden Accord '95 2.3. Nemusíme C5 srovnávat s premianty, na tu stačí Mondeo, Mazda 6 i Passat :)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 08:43, RE: Dobrý
Kylie napisał:
Trapňoučký výpad, že (když si ho přečtete teď "s odstupem" jistě to uznáte i sám)? Pokud se přehlédnu, omluvím se.. (vy NE, ani když ..)
NEpoužívám slova jako: vypatlanec, magor...
NElžu a NEvymýšlím si jako vy: ten příběh o tom jak jste si C5 koupil a na ní se sypalo co šlo...to jste (opět) trochu přehnal
NEpíši tolik gramatických chyb, jako vy...
NEodpověděl jste na jedinou otázku .-)
NEumíte odpovědět na jedinou otázku: Kolik poloh má "ruční" nastavení podvozku na C...
Trapňočké výpady tady máte leda Vy, zatím nevím za co bych se měl omlouvat.
Vulgární slova používám tam kde je to třeba, za gramatické chyby se omlouvám, nikdo není dokonalý, ani Vy i když si to o sobě myslíte.
Na té C5 se nesypalo všechno co šlo... to jsem nikde nenapsal, napsal jsem jen co se pokazilo a s čím jsem nebyl spokojený - nic jsem nepřeháněl.
Nemám potřebu odpovídat na některé Vaše vlezlé otázky, ale na tyto odpovím:
měl jsem Hydractiv 3+, myslím
ruční nastanvení mělo čtyři polohy
přeměna podvozku je uskutečněná teměř hned, asi při 110 km/h se předek i zadek snížil (předek víc), ale už si napamatuju o kolik asi o centimetr, nebo centimetr a půl.
Při jízdě na nerovnostech a při rychlosti menší než 60 km/h se podvozek zvýšil asi o dva centimetry.
Navíc jsem měl (asi to měly všechny C5) ovladač v kufru, kterým jsem si reguloval výšku prahu kufru při nakládání např.nábytku.
Na tyhle věci to auto bylo dobrý.
Už mě nebaví se s Vámi hádat paní Kylie.
Já Citroëna C5 opravdu měl....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 08:52, RE: Sarojan._eee!
TOM napisał:
No,já tu těch majitelů opravdu viděl víc. Třeba ty co jich měli plno na firmách a furt jen problémy.Ale možná máte pravdu - třeba tu jsou fakt jen dva( a to ještě kdovíjestli) - vy( vystupující pod různými jmény) a Kylie.A pokud se chcete stále vydávat za bývalého nespokojeného čtyřletého majitele nového Citroena,proč prostě a jednoduše neodpovíte na ty konkrétní otázky týkající se C5 ??
A za sebe se zeptám - na kolika internetových obchodech jste hledal ten výfuk na C5 co údajně nebyl k sehnání...
Nevím proč bych měl vystupovat pod více jmény, jestli je tu víc lidí co řeší C5, tak to ještě neznamená že jsem to já pod jiným jménem.
Jaké by jste měl tedy otázky na mě a na C5? Upozorňuji Vás že na vlezlé otázky neodpovídám.
Co se týče toho výfuku neřešil jsem ho po netu... byl jsem v autorizovaném servisu kde mi ho prostě nesehnali, ale já se chtěl vozu zbavit, tak jsem ho dal známému do servisu, ten tam dal výfuk a auto odvezl do bazaru. Jméno servisu známého, jméno autorizovaného servsiu ani jméno bazaru kde byla moje C5 Vám neřeknu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 09:03, RE: Sarojan._eee!
sarojan._ napisał:
Nevím proč bych měl vystupovat pod více jmény, jestli je tu víc lidí co řeší C5, tak to ještě neznamená že jsem to já pod jiným jménem.
Jaké by jste měl tedy otázky na mě a na C5? Upozorňuji Vás že na vlezlé otázky neodpovídám.
Co se týče toho výfuku neřešil jsem ho po netu... byl jsem v autorizovaném servisu kde mi ho prostě nesehnali, ale já se chtěl vozu zbavit, tak jsem ho dal známému do servisu, ten tam dal výfuk a auto odvezl do bazaru. Jméno servisu známého, jméno autorizovaného servsiu ...
Tady jste na netu docela dost a výfuk si přes něj koupit neumíte?
Ty otázky jsem měl na mysli ty co jste ted odpověděl Kylie( ale že vám to dalo zabrat než jste to našel ... ) ( pět příspěvků za sebou v rychlém sledu a pak pů hodiny hledání ... ) Ještě že se tu potom včera o těch čtyřech polohách a větším snížení předku než zadku při vyšší rychlosti psalo co? A z nejvyšší do normální hned je za jak dlouho? 5 vteřin,jedna,deset.... ?
Jsem jen nezávislý pozorovatel zdejší diskuze,ale zrovna vy na mě působíte dost nevěrohodně. Sorry.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 09:10, RE: C5 je nebezpečný ve vlásenkách...
dpwagen napisał:
Nechte se opravit, AUDI 100, pozdeji A6 dostalo koncem výroby (tusim 1995/6 2.5TDI V6. Jenomze se ve stovce choval lepe nez pozdeji v A6 (od r. 1996+).
No já myslím,že motor 2,5 TDI V6 dostalo až nové Audi A6 v roce 97. Do starých 100/A6 se dával jen R5 !! ( a to je legendární super motor( zvlášť ve verzi 103 kW s šestikvaltem) nemající s nástupcem V6 pranic společného ) Ale ikdybych se náhodou pletl a ten motor se tam z nějakého důvodu objevil jak vy tvrdíte v roce 96,tak to pořád není PATNÁCT let stará Audi !!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 09:16, RE: Sarojan._eee!
TOM napisał:
Tady jste na netu docela dost a výfuk si přes něj koupit neumíte?
Ty otázky jsem měl na mysli ty co jste ted odpověděl Kylie( ale že vám to dalo zabrat než jste to našel ... ) ( pět příspěvků za sebou v rychlém sledu a pak pů hodiny hledání ... ) Ještě že se tu potom včera o těch čtyřech polohách a větším snížení předku než zadku při vyšší rychlosti psalo co? A z nejvyšší do normální hned je za jak dlouho? 5 vteřin,jedna,deset.... ?
Jsem jen nezávislý pozorovatel zdejší diskuze,ale zrovn...
Vy na mě zase působíte jako pěkný pako co se do všeho plete... a přesně tohle jsem věděl že jen odpovím paní Kylie tak budou kecy že jsem to někde přečetl.... Bohužel jsem si právě téhle reakce paní Kylie dříve nevšiml. Nejsem z těch co za každou cenu sedí u tipcarsu a čeká s kým by se mohl pohádat. Dal jsem sem jen svůj názor na Citroën C5 z vlastní zkušenosti. To je vše.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 09:26, RE: Sarojan._eee!
sarojan._ napisał:
Vy na mě zase působíte jako pěkný pako co se do všeho plete... a přesně tohle jsem věděl že jen odpovím paní Kylie tak budou kecy že jsem to někde přečetl.... Bohužel jsem si právě téhle reakce paní Kylie dříve nevšiml. Nejsem z těch co za každou cenu sedí u tipcarsu a čeká s kým by se mohl pohádat. Dal jsem sem jen svůj názor na Citroën C5 z vlastní zkušenosti. To je vše.
Proč pako?? Cituji vaši větu ze včera 9:19:30 - Nejhorší ale bylo že jsem nikde nemohl sehnat nový. Tam je slovo NIKDE. Dost teda matete lidi,teď píšete,že jste se ptal v jednom servisu a když neměli,sehnal vám ho kamarád.Nesedíte tu furt,to nikdo,ale ráno kolem osmé jste napsal 5 příspěvků a když se já v 8:10 zeptal at zareagujete na ty její otázky trvalo vám to pů hodiny. Nehlede na to,že právě já vás vyzval už včera at na ně odpovíte ať dodáte vážnost svým slovům. A nic. Přesto jiné příspěvky od vás tu byly.
A ještě se zeptám - co se vám dvakrát pokazilo na parkovacím asistentu?Kolik stála oprava?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 09:45, RE: C5 je nebezpečný ve vlásenkách...
TOM napisał:
No já myslím,že motor 2,5 TDI V6 dostalo až nové Audi A6 v roce 97. Do starých 100/A6 se dával jen R5 !! ( a to je legendární super motor( zvlášť ve verzi 103 kW s šestikvaltem) nemající s nástupcem V6 pranic společného ) Ale ikdybych se náhodou pletl a ten motor se tam z nějakého důvodu objevil jak vy tvrdíte v roce 96,tak to pořád není PATNÁCT let stará Audi !!
to je jedno, jestli 12 nebo 15, od deseti let je to stará šunka stejně.....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 10:58, RE: Sarojan._eee!
TOM napisał:
Proč pako?? Cituji vaši větu ze včera 9:19:30 - Nejhorší ale bylo že jsem nikde nemohl sehnat nový. Tam je slovo NIKDE. Dost teda matete lidi,teď píšete,že jste se ptal v jednom servisu a když neměli,sehnal vám ho kamarád.Nesedíte tu furt,to nikdo,ale ráno kolem osmé jste napsal 5 příspěvků a když se já v 8:10 zeptal at zareagujete na ty její otázky trvalo vám to pů hodiny. Nehlede na to,že právě já vás vyzval už včera at na ně odpovíte ať dodáte vážnost svým slovům. A nic. Přesto jiné příspěvky...
Pokud jsem tam napsal, že nikde. Měl jsem namysli že mi ho prostě nesehnali v Citroënu. A když už jsme v tom chytání za slovíčka, tak jste ráno v 8:10 napsal proč neodpovím na ty otázky, nepsal jste na ty její otázky. Chvíli mi dalo než jsem našel jaké otázky jste měl laskavě na mysli, jelikož myšlenky číst neumím.
Na Vaše výzvy jsem včera nereagoval jelikož jsem neměl potřebu se bavit s člověkem, který když nemá při sobě Kylie, tak je v pr....
Na asistenta Vám ještě odpovím, ale už mě nebaví ty věčné otázky jelikož nejsme v soutěži "Nejslabší máte padáka" ani v podobné. Stejně si myslíte že jsem C5 nikdy neměl, takže nevím proč bych tu s Vámi měl ztrácet čas.

Asistent poprvé i po druhé při zařazení zpátečky začal pískat dlouhým tónem na místo krátkým a nefungoval. Poprvé opraveno v záruce. Po druhé mi vyměnily jedno jediné čidlo a účtovali si 2000,- při tom to stáré čidlo bylo téměř jako nové, jen trochu špinavé.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 12:28, RE: C5 nebo něco malého?
Kylie napisał:
Nebylo by lepší (než "rozpitvávat" centimetry - jde o vozy střední třídy - oba) zabývat se PODSTATOU příspěvku?
Podstatou příspěvku je podat tazateli pravdivé informace a napsat, že Mondeo je menší než Xantia nebo C5 je prostě hovadina. A jestli máte zájem zakrývat hovadiny, pak je jasné, jak jste při radění "nestranná". Ono už to bylo znát, když jste Mondeo z roku 2001 označila za průměr, to mě málem omyli, ale nechtěl jsem to pitvat, ale tohle už přeháníte.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 13:44, RE: C5 nebo něco malého?
Koloss napisał:
Podstatou příspěvku je podat tazateli pravdivé informace a napsat, že Mondeo je menší než Xantia nebo C5 je prostě hovadina. A jestli máte zájem zakrývat hovadiny, pak je jasné, jak jste při radění "nestranná". Ono už to bylo znát, když jste Mondeo z roku 2001 označila za průměr, to mě málem omyli, ale nechtěl jsem to pitvat, ale tohle už přeháníte.
Ohledně velikosti těchto vozů neoslovujte mne! Já to přeci nepsala. Nicméně rozdíl je naprosto NEPODSTATNÝ, o to v příspěvku NEšlo!
Mondeo bylo delší! Xantia byla širší! Mondeo bylo vyšší! Xantia měla delší rozvor! Mondeo mělo větší kufr! Xantia měla větší nádrž!
Spokojen? Je to NAPROSTO NEpodstné, tématu se NEtýkající. Jak jsem již napsala, šlo v OBOU případech o vozy střední třídy (cca stejně veliké).
A absolutně nesmyslně mne obviňujete, že já to přeháním - opakuji, příspěvek jsem NEpsala já.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 13:45, RE: C5 nebo něco malého?
Alda napisał:
Můj včerejší den byl naprosto v pořádku, díky za optání.
Takhle se chováte a mluvíte vždy všude a ke všem?
PS: Lituji vaše blízské a příbuzné..
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.09.2008 13:47, RE: Sarojan._eee!
sarojan._ napisał:
Pane Juřičko, v úterý ráno vám došla slova, jen co se tu objevila Kylie, tak jste, schovaný za ní, začal machrovat. Být vámi tak se moc neprojevuju.
Autoproblematice moc nerozumíte, ale vymýšlet si a "machrovat" to ano, to uznávám...
reagować
  1 ... 6 7 8 ... 18

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.