bibianna napisał:
Zajímavé, pořekadlo o potrefené huse zřejmě funguje... ----Davide,1. nevíte, z jakého důvodu dávám Octávku pryč, proto ta "nešťastná zmínka", neměla jsem to vůbec psát2. špatně čtete, psala jsem, že za 50tis auto NEnechám ani kamarádovi3. nejsem skálopevně předsvědčená o koupi Stila, ale líbí se mi a chtěla jsem předejít tomu, aby mi bylo doporučováno auto naprosto jiného typu4. pokud by se zde sešlo hodně negativních názorů na Stilo, zřejmě bych od úmyslu koupě upustila a vybírala dál5. přispěvatelům, kteří pochopili, na čem dotaz stojí (neptala jsem se "nechat si octávku nebo koupit jiné") jsem vůbec ne nevhodně za názor poděkovala6. pokud Vás svou volbou nějak rozčiluji a nemáte pro mě jinou radu, než si nechat Octávku, nevím, proč zde ještě přispíváte.A upřímně je mi jedno, co Vám přijde podivnéPřeji hezký den
Začínáte opět invektivou a opět zcela zbytečně.
1.) Napište potom reálný důvod, proč se Oktávky chcete zbavit, pak tu totiž máme poloviční informace a pracujeme dle schematu SHIT IN - > SHIT OUT.
2.) Pokud ji za 50 NEnecháte kamarádovi (opravdu jsem špatně přečet), tak se mohu domnívat, že:
a) je to natolik špatné auto, že nechcete přítele ztratit - ano, pak má cenu uvažovat o jiném pro své účely vhodnějším
b) je to natolik dobré auto, abyste ho příteli prodala pod cenou - pak se vyplatí si jej nechat
Každopaádně tím, že jste o ní nic nenapsala, a vracíme se k bodu 1.)
3.) V cenové kategorii do 50 tKč neexistují auta, které jsou vždy spolehlivá a auta, která jsou vždy klumpy, tady je to kus od kusu, a proto nelze nějaký model paušálně poradit.
4.) U Stila i u jiného doporučeného vozu se pak řiďte pravidlem 3.)
5.) OK. To je v pořádku.
6.) Vaše volba je Vaše a já ji platit nebudu, spíš mne mrzelo, že nedáte kompletní vstupní informace a pak dostanete rady, které se Vám nelíbí, ale vina je na přispěvatelích. Mimochodem já nebyl první, kdo doporučil nechat si Octávii a ani jsem se hanlivě nevyjadřoval o Stilu.
Ale ani po tomto ping-pongu vlastně nejsem moudrý z toho, co vlastně chcete.
A než začnete další komentář urážkami, tak si ujasněte, zda chcete vyřešit přepravní problémy nebo vyhrát internetovou bitvu. Z mé strany je to vše, pokud se neobjeví konstruktivní dotaz nebo upřesnění zadání.