Skarab320i napisał:
Ty vase uvahy ze motor 1,6 ma spotrebu 8-9 litru se mi zdaji trapne...
Mam BMW 320i r.v 85!!, coz je 6ti valcovy motor o vykonu 92kW!! a da se s tim jezdit i za 8 litru na 100km. Po meste mi to papa 10l na 100
Podle me ty FIATy nejsou moc dobra auta vseobecne a s tak bidnym vykonem a tou spotrebou... Ale hlavne ze to je "nove" auto... Meli byste se probrat lidi... :))
Co vám přijde trapné? Ta spotřeba je moje reálná zkušenost. Nekoupil jsem si vysokootáčkový motor abych s ním jezdil do 2500 ot./min.
Jinak Fiatu jsem zezačátku také moc nevěřil, ale přesvědčil mě.
Věřím, že po chvilce jezdění byste také změnil názor.
Jinak gratuluji k BMW, i když je starší než já je to patrně opravdu skvělé auto. Pokud vím tak továrna udávala spotřebu v kombinaci už u nového vozu na hranici 10l. Takže by mě zajímal styl jízdy ve vašem youngtimeru. Ale je fakt, že s dvaadvacet let starým vozem bych se také nikam nehnal.
Lituji ale názory tipu 20 let starý bavorák taky bavorák mi přijdou nerozumné. Bezpečnost, výbava a další aspekty se v průběhu posledních let dramaticky vyvýjeli. A ještě jedna informace pro vás. Schválně se podívejte na tabulky spolehlivosti TÜV. Na jakém místě se umístil soudobý Fiat Bravo/Brava a kde BMW 3.