TOM napisał:
Není náhodou téměř 100tis Kč před rokem a půl docela dost peněz? Jedinou výhodou bylo málo km, ale to se nijak neprojevilo na kvalitě či spolehlivosti.
Být za rok a půl dvakrát na laně - to by byl pro mě jasný signál - nikdy více...
Těch výhod bylo víc, řekněme, že i velmi dobrá (pro mne) dostupnost servisu (a hlavně pak většinou i cena). Netvrdím, že je auto bůhvíjak spolehlivé (koneckonců jsem tu nepsal reklamu, ale zkušenosti), ale fakt je to, že tyhle věci potkávám ve svém okolí u aut daleko zvučnějších značek a když vezmu cenu servisu a srovnám to s lidma okolo (Passat rv96, Mondeo rv98, Passat rv01), tak v ročních nákladech na servis mě docela pořád předbíhají (uznávám, všechno to jsou diesely) a pořizovací cena 2001 Passata byla někde na 200% toho mého a během roku ramena na výměnu, repase turba, ŘJ v háji...
Takže uznávám, dvakrát za rok a půl na laně fakt není nic oslnivýho, ale připadá mi, že co se nákladů týče, zas tak zlý to není a na dovolenou stejně radši lítám :)
Jinak chápu, že je spoustu odborníků (nenavážím se do nikoho konkrétního, jen už jsem se s tím setkal), kteří dovezou naprosto špičkový auto z Německa, takový, do kterýho se nenacpe dalších pět let ani koruna, ale bohužel realita bývá trošku někde jinde...třeba někdo jiný má větší štěstí :)