TOM napisał:
Zdeny60 - o co se vlastně snažíš?Regulérně poradit tazateli něco o X5, nebo vyhrát myšlenkovou válku tebe proti zbytku diskutujících?A ještě trpíš paranoiou ne? - který tvůj příspěvek byl smazán? - já mám pocit, že žádný.Ten tvůj urážlivý ze štědrého dne ráno? - ten tu je.Víš co? - právě ty mi připomínáš jedince, který potřebuje ukazovat svoje ego. Tady v diskuzi je to skoro jedno, ale na silnici takové jedince bohužel potkávám taky a tam už je to hodně nebezpečné.Podle toho jak se snažíš každý příspěvek, který neodpovídá tvému názoru, dementovat usuzuji, že tebe když někdo předjede na silnici, tak se mu to snažíš hned vrátit ne? - a rychlá jízda se mění v nebezpečnou a máme problém......Přesně to demonstruje stupňování hrubosti tvých příspěvků....Víš co chlape? - take it easy......
Nechtěl jsem se do toho vkládat, o X5 nic nevím, ale ta diskuze už není jen o X5. Musím napsat, že se Zdenyho názory souhlasím, aby věděl, že v tom není úplně sám. A taky si myslím, že bych Zdenyho na silnici potkal raději než třeba Pavlíka. Myslím si, že Zdenyho bych si vůbec nevšiml, ať už by předjel on mne, nebo já jeho.
Ohledně dotazu bych napsal jen to, že já hledám takové auto, kde vysoká pořizovací cena nového vozu odráží kvalitu a poctivost konstrukce a výroby, takže za drahé peníze se to nebude kazit a sloužit i pátému majiteli. Dřív to platilo u aut střední třídy, kde vyšší prodejní cena (oproti menším vozům) umožnila nešetřit při konstrukci a výrobě a auta byla opravdu trvanlivější. Dnes to už mnohdy pravda není. Bohužel. A podle zdejšího většinového názoru to tak vypadá i s X5 - vysoká cena odráží jen prestiž, kterou si chce majitel koupit, nikoliv kvalitu a hodnotu vozu.