Sobota 24.12.2016 08:20,
X5
Pavlík a Reno.
Doufám, že se vám oběma ulevilo a to jsem rád.
Mídrák? Z čeho??? Z olítané krabice plné problémů??? ROFL!!!! Závist??? Z čeho??? Z něčeho, v čem dnes jezdí u nás kupa cigánů a pochybných živlů??? Mám dojem, že jste se lehce netrefili.
Můj postoj k BMW a konkretně X5 se tím ale nemění. Českej národ je národ, co nechce vidět svět tak, jak opravdu je. Leze do sedyny němců a američanům, To je vidět i v tom, jak 3/4 náropda onanuje na produkty z Mnichova a necche přiznat, že to je značka, jako dnes kterákoliv jiná, co - bophužel - dnes už žije z historie / a že ji dnes válcuje řada dalších). Ovšem to ne. Starý olítaný BMW je prostě pro ně modla a zrovna toto vlákno je toho důkazem. Mám 400 tyček, co jsem pracně pokoutně sehnal, koupím si to nejhorší, co snad mlůže na silniic být a pak se buud po noci třást, abych na to měl to držet při životě ě taky, aby si toho sousedi všimnli. jenže, hošánci, ti se tak akorát ušklíbnou.
K té bezpečnosti: Pavlíku, ty jis asid ost mimo, viď, nebo se tak tváříš, ale ve skutečnosti doufám uvažuješ jinak. Votevři voči a podívej se na % zastoupení produkcednešních automobilek a pak se rozběhni a flákni tlamou o zeď. Víc ti nebudu napovídat. Tvůj postoj jed dotvruje, co tu už hlásám léta, že majitelé těchto oblud jsou sprsťáci nejhoršího zrna, bezohlední, co nekoukají kolem sebe. Těm, co potvrzují výjimku, se klaním a omluvám, ale já takových potkal co by na prstech jedné ruky spočítal. A vždy mi v hlavě vyvstane ta bloň´datá kráva od vedle s Tourage,, co dokáže postavit tu nestvůr přes dvě místa u školky a ješt tak, aby kolem ní nikod neprojel. jejich krédo je - hlavně já a po ostatnícj je mi ho*no. Jestli s tímhle krédem nasrtupuješ do auta i ty, byl bych rád, abych tě radši na silnici nemusel potkat, a další takové taky. Mnohem radši mám lidi, co jezdí v normálníéc autech (a třeba x násobně dražších, třeba lexuse, acury a jiné), ale co neřvou do světq "bacha, te´d jedu já" . Prostě takoví, co sinepotřebují nic dokazovat. Ale bojím se, že člověkl, co naškudlil pár peněz na ojetou X5, tak ten právě potřebuje do toho světa vyřvávat - hele, co mám. Ani chudák netuší, jak působí.
K tomu maloměstu: ano, žiju na vesnici (dá li se to tak se 3,500 obyvateli nazvat a jsem za to nesmírně rád. reno, já jsem 14 let doslova bydlel v praze, kde jsem měl kancelář, a povím ti jedno-někdy jsem se sám sobě hnusil,. protožer pražský manýry se mi dostaly pod kůži. Dnes jsem rád, že jsem odtamtud vypadnul a žiju normálně. A jako vesnična, chceš-li tomu říkat burna, OK, nemám s tím problém, vnímá chování lidí z měst velmi ctlivě a někdy doslova žasnu. Zlatá vesnice! A nikdy bych už do města nešel. jendak jsem v něm 24 let bydlel, 14 let úřadoval a dnes mám klid. Nebudeš tomu asi chtít věřit, ale lidé z vensice mají v životě jiná měřítka pro hodnoty, než staré olítané popelnice.
Buďte pozdraveni, pánové.
ještě poslední poznámka pro pavlíka: ano, jdi a vykládej prodavačce, že má holt smůlu a ať si jde kuopit tu X5 či lancruisera. /smazáno admin/... A zkus se nad svým výrokem roku zamyslet. ANo, smůlu mají prodavačky, zdravotní sestry, dělncíci ve fabrikách potažmo u vykořis´tovatelů kdekoliv jinde, učitelé na základkách a ve m.š., řidiči autobusů... Ubožák jis, nic víc, než obyčejnej ubožák.
Ad bojoví psi??? Co to je za plemena?? Kdybys o psech něco věděl, tak víš, že tento termín je výplod český tuposti. A zrovna pes těchto plemen, které nazýváš bojové, je to samé, jak X5 v rukou narcise. A nemálo něšťastných lidí by ti mohlo dlouze vyprávět. Ti psi stojí většinou za nějakým midrákem, který je podobný tomu, co vede normálního člobvěka k nákupu takové nestvůry, jakou je zmíněná X5. /smazáno admin/
V roce 2011 mě sestřelil u HK Polák s plaťákem a autem na něm. Díky Subaru jsem přežil jen s naraženým krkem a hned jsme si koupil další Subaru. /smazáno admin/
A poslední .- doufám, že až ti bude maximálně 50, půjdeš a odevzdáš řidičák. KDyž jis takový moralista, tak pevně věřím, že půjdeš ostatním příkladem. /smazáno admin/
reagować