anonym napisał:
Kubarsi silně mi připomínáš jednoho pána, co pořád strašně křičel a chtěl celej svět jenom pro sebe. Nakonec se zabil sám a myslím, že byses moh nechat inspirovat
)
Lidi tady prostě jenom píšou svoje názory, stejně jako Ty píšeš ty svoje. BMW už dávno nemá nic z té původní kvality, stejně jako nic ze sevé původní image. I kdyby ses třeba stavěl na hlavu, tak kdo si koupil za posledních 5 let nové bávo, tak nebyl nijak nadšen. Tak jo a teď můžeš pokračovat zase ve svém tažení proti všem.
Nezlob se, ale tohle si trochu přehnal, nemyslíš? Já že ti připomínám největší zrůdu minulýho století a že bych se mohl nechat inspirovat jeho sebevraždou?!!! Evidentně to nemáš v hlavě v pořádku, když nabádáš lidi k sebevražde... Aspoň teď vím, s kým mám tu čest!
Budou se mnou souhlasit i ostatní, když ti doporučím vyšetření. PS: Za těch posl. 5 let, jak jsi zmínil, jsem bavorákem jezdil a nic vážného mě nepostihlo (musím zaklepat
Akorát mého švagra, když mu měnili turbo u X5ky, ovšem to přisuzuji načipování motoru. A ještě poslední maličkost... v žádném případě proti všem nezbrojím... poze proti ignorantům a se vším věčně nespokojeným nebo-li tobě podobným! Poroučím se...