anonym napisał:
Bohužel musím souhlasit s tím, že interiér obravdu neodpovídá autu za víc jak dva miliony.
Je defakto stejný jak v X3, která je ale skoro za poloviční cenu....................a slečna je pěkná................................
Petr
Vážený anonyme, nerozumím, kde jste vyhledal pořizovací cenu 2 mil. Kč, jelikož, pokud vím, X5ka se prodává i se slabšími motory za cenu od cca 1,5 mil. a že by se do těchto verzí montoval jiný interiér si nejsem vědom. Interiér vozů BMW ušetřete svých komentářů, jelikož jsou absurdní. Vaše tzv. kvalita a ergonomie, kterou tak rádi kritizujete, bývá u těchto vozů na 1. místě, narozdíl od vašich TDIček z Wolfsburgu! BMW už jezdím několik let a věřte, že jsem s jejich interiéry nadmíru spokojen. A nejen s nimi. S Mercedesem jsem jezdil do servisu pomalu častěji než do práce a jejich kokpit se mi zejména tím vrzáním moc nezamlouval
. Vynikající interiéry dělá svým zpracováním Audi, jenže jsou na mě až příliš ,,chladné". Ovšem jsou to čistě mé preference a tím jsem taky uzavřel německou ,,trojku". Pouze jsem uvedl svůj názor na Váš, který je intolerantní a jasně útočný na vozy BMW a to nesnesu!!! Nezáleží mi na tom, jestli se mnou souhlasíte či nikoliv, ale uvědomte si prosím, jak jsou dnešní diskuse o autech banální...