Adolf Stalin napisał:
Hahahaha, tak tohle mě úplně odrovnalo. Pobavilo mě to a rozhodně to nemyslím v ironickém duchu. A taky nejsem Visarionovič Džugašvili Hitler, ale pouze Adolf Stalin. Jako rusky to je ocelový Adolf. A to je rozdíl! Haha. Jinak, když se zamýšlím nad tvým příspěvkem, milý Muroni (Ilja Muromec?), tak máš pravdu. Já tyhle recenze přímo vyhledávám. Jenomže pak v návalu zuřivosti zapomenu, že jsem je aktivně vyhledával a začnu sepisovat tyhlety agresivní pamflety. Takže tedy....díky podobným recenze...
Tu přezdívku jsem nemyslel nějak agresivně, pouze jsem jinak prohodil křestní jména a příjmení diktátorů.
Tady je jedinečná možnost dozvědět se o zkušenostech z aut od lidí, které by člověk ve svém okolí nepotkal. Např. někdo dělá ve firmě, kde si všichni kupují nová levná auta na leasing, jiný se kámoší z tunerama, další chodí do hospody s kamarády, kteří si vozí silnější auta vyšší třídy z Německa atp. Tady se objeví recenze nového auta za 2 mega a taky starého 3,0 V 8 za 10tis. (o němž jeho majitel bude tvrdit, jak to s ním nandává těm s novým za mega -což není vyloučeno). A tu recenzi okometují lidé, kteří taky mají různá auta různého stáří (aspoň mají společné to, že se o auta aspoň trochu zajímají - myslím, že tu není moc HTPáků, kteří budou tvrdit, že mají nejlepší motorizaci do nejlepšího auta, kterým je samozřejmě Fabie a nikdy jinak).
Recenze na vytuněný Barkas od agrárního macho-metrosexuála by určitě byla horkým kandidátem na recenzi roku